Anmeldelse af
Thule ProRide 598

Thule ProRide 598
4.7 / 5
Gennemsnitlig fra 43 Anmeldelser
5
8 Anmeldelser
4
1 Anmeldelse
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
0 Anmeldelser

5 / 5

Sikker og stabil!

- Maikel, 12 maj, 2023

Godt produkt fra Thule. Jeg bruger det til min Scott Scale MTB med kulfiberstel. Cyklen står sikkert og stabilt på taget. Proceduren for placering og fjernelse af cyklen er enkel og nem at udføre for én person.

Fordele og ulemper

Cyklen kan hurtigt fastgøres
Let at montere på tagræling
Også egnet til kulfiberrammer
Produktets kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Hvis bare jeg havde købt den tidligere, det må jeg have gjort.

- Marinus, 13 juli, 2022

Man mærker med det samme, at det er et godt materiale, monteringen er en leg, men med to bindonholdere på stellet skal man rode lidt rundt, hvilket kan være en udfordring for de mindre. Hvis du har et firkantet styr, kan du få et særligt adaptersæt for et par euro. Meget rart, at jeg nu ikke behøver at afmontere min cykel hver gang.

Fordele og ulemper

Hurtig at sætte op
Let at justere
Robust
Fastspænding af bremsekabler udenfor
Med to flaskeholdere er det lidt af en søgning
Nu har jeg lyst til at cykle endnu mere
Automatisk oversat

5 / 5

God pris og kvalitet!

- Gijs, 14 juni, 2021

Fantastisk produkt. Jeg har nu 2 af dem. Dejligt, at nogle dele er nemme at dreje, og at man kan sætte cyklerne på dem fra begge sider.

Fordele og ulemper

Let at bruge
Sikker
Automatisk oversat

5 / 5

Et must have!

- Erik, 2 august, 2023

Sikke et fantastisk produkt, jeg skulle have haft det tidligere! Holderen er meget nem at skrue fast på tagbagagebærerne, i hvert fald med Thule-holdere. Den er bundsolid, og et barn kan stadig samle den. Min racercykel (i kulfiber) havde brug for en rammebeskytter, men den koster kun to tiere, og det får den til at føles mere sikker. Jeg tvivler på, at det virkelig er nødvendigt, men for de penge ... selve bagagebæreren har trods alt allerede gummipuder. Cyklen er virkelig sikker på taget. Jeg kørte omkring 250 km med den og stoppede et par gange for at tjekke, men det er stadig en vild fornemmelse at have så dyr en cykel på taget. Jeg har kun ros til overs for denne bagagebærer, for selv efter en lang tur sidder cyklen stadig godt fast i bagagebæreren. Et must have!

Fordele og ulemper

Enkel montering
Pris ved kamin
Robust og sikker
Automatisk oversat

5 / 5

En robust og solid cykelholder, der fungerer godt.

- Timo, 23 februar, 2021

En robust og solid cykelholder, der fungerer godt.

Fordele og ulemper

Let
Solid
Stabil
Automatisk oversat

5 / 5

Top cykelholder!

- Roderick, 27 januar, 2021

Fordele og ulemper

Cyklen står sikkert fast
Nem montering
Smidigt fungerende låse og fastgørelsesanordninger
Automatisk oversat

5 / 5

Bare Thule, bare rigtigt.

- Martijn, 28 januar, 2024

Jeg bruger cykelholderen anderledes end de fleste. Jeg ledte efter et godt system til bagsædet af min bil, som gjorde det muligt for mig at transportere min cykel i ét stykke (med hjul indeni). Efter at have søgt fandt jeg frem til denne bagagebærer, og indtil videre er jeg tilfreds.

Fordele og ulemper

Let at opbevare
Nem at bruge
Prisbillig
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk cykelholder

- Gvas, 3 januar, 2021

Fordele og ulemper

2 låse, 1 nøgle
Hurtig at bruge
Let at bruge
Lidt af en vindfælde på dit tag
Automatisk oversat

4 / 5

Til prisen, men god kvalitet

- Rogier, 4 august, 2022

Når den er installeret, gør den, hvad den skal.

Fordele og ulemper

Hurtig levering
Robust
Installationsvejledningen er ikke helt klar
Kræver separat adapter til installation
Automatisk oversat