Anmeldelse af
Ortlieb Vario PS

Ortlieb Vario PS
4.6 / 5
Gennemsnitlig fra 28 Anmeldelser
5
21 Anmeldelser
4
4 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
2 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Fremragende og alsidig rygsæk

- Michel, 18 juni, 2024

Først kørte min cykel til en dejlig vandretur, brug på cyklen er som sædvanlig af sådanne dejlige tasker og vandrede derefter i 7 timer med rygsækken og bar meget komfortabelt. Led ikke af noget og følte sig virkelig som en dagpakke.

Fordele og ulemper

Andet rum til opbevaring af ting
Fantastisk taske til at hænge på bæreselen
Flap kan bruges til at opbevare cykelhjelme
Kompakt
Meget behagelig at bære som rygsæk
Et hoftebælte ville have været rart som en tilføjelse
Automatisk oversat

5 / 5

Kan varmt anbefales til en laptop-taske!

- Noud, 22 maj, 2024

Top taske! Installationen af 3.1-systemet er superenkel. Det kan dog afhænge af din cykel. Tasken er stor og kan hurtigt omdannes til en rygsæk. Bemærk, at lommen i klappen ikke er vandtæt.

Fordele og ulemper

Hurtig at omdanne til rygsæk
Kroge på rygsækken er små
Let at installere (3.1-system)
Stor
Stort rum til bærbar computer
Dyrt, men du betaler for kvalitet
Automatisk oversat

4 / 5

Smart taske og rygsæk i ét, men ikke en mulepose

- Ruud, 7 maj, 2024

Jeg har længe været på udkig efter en taske, der kan fastgøres til bagagebæreren med et enkelt klik, men som også kan bruges som rygsæk. Smart system med klappen, der hurtigt skifter tasken mellem rygsæk og cykeltaske. Det gør det også nemt at skifte til rygsækstilstand, når man går under en cykeltur, og rygsæksstropperne er heller ikke i vejen (eller i egerne!!), når den er på cyklen. Det er lidt vanskeligt at læsse den, fordi både rygsæksiden og taske-siden har en hård inderplade, og der er også et rum til en bærbar computer. Så til at fylde op med dagligvarer er tasken mindre egnet. Virkelig en perfekt "dagtursrygsæk".

Fordele og ulemper

god bærekomfort som rygsæk
Robust montering på cyklen
virkelig to tasker i én
ikke let at læsse
Rum til bærbar computer begrænser adgangen
Automatisk oversat

5 / 5

Super kvalitet Made in Germany

- Bastian, 27 marts, 2024

Jeg er vild med 2in1-funktionen som rygsæk og cykeltaske.

Automatisk oversat

5 / 5

Den bedste cykeltaske nogensinde

- Marlies, 28 februar, 2024

Endelig har jeg fundet en cykeltaske, der hurtigt kan omdannes til en rygsæk. Indtil nu har jeg kun haft den "normale" cykeltaske fra Ortlieb, og der findes ingen bedre. Jeg bærer mine indkøb komfortabelt på ryggen hen til cyklen. Cykeltasken ser også cool ud som en rygsæk. Bærekomforten er fantastisk. Regn kan ikke skade den.

Automatisk oversat

5 / 5

Alsidig og kraftfuld

- Sophie, 24 februar, 2024

Godt køb, endelig en taske, der er alsidig OG fungerer godt med hensyn til sikkerhed og ergonomi. Vil bestemt anbefale den!

Automatisk oversat

5 / 5

Prima produkt, der er penge værd.

- JB, 15 februar, 2024

I de seneste regnfulde uger kan tas/rugzak godt testes. Han er endda ved ekstrem regenval 100% vandtæt.

Automatisk oversat

5 / 5

Robust og rummelig cykel/rygsæk til daglig brug.

- E.D., 29 januar, 2024

Mere end hvad der står i produktinformationen.

Fordele og ulemper

Let at placere
Lomme til bærbar computer
Meget rummeligt indhold
Robust taske og bund
Rygsæk og cykeltaske i ét, let at konvertere
Automatisk oversat

4 / 5

Top produkt, smukt og praktisk!

- Ann, 1 december, 2023

Meget tilfreds med denne taske! Meget nem at justere fra cykeltaske til rygsæk. Det ville bare være rart, hvis der var et håndtag til skulderen for at gøre det lettere at bære den fra cykeltasken.

Fordele og ulemper

God kvalitet
Let at fastgøre på cyklen
Let at rulle sammen
Rygsæk
Smukt design
Skulderrem
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds

- Marie, 10 november, 2023

Hurtig afsendelse, god kvalitet

Automatisk oversat

5 / 5

Parfait!

- Craig, 25 oktober, 2023

Spørg mig om seks måneder

Fordele og ulemper

iPad-lomme
Kvalitet
Rygsæk + cykeltaske
Automatisk oversat

4 / 5

Praktisk multifunktionel cykeltaske

- Karim, 12 oktober, 2023

Praktisk taske, som er en af de få, der både kan bruges som cykeltaske og rygsæk. Nem at tage af og sætte på cyklen. Vandtætheden er endnu ikke blevet testet

Fordele og ulemper

Høj kvalitet
Let at bruge
Få ekstra rum
Høj pris
Automatisk oversat

5 / 5

Værdi for pengene!

- Lieneke, 1 oktober, 2023

Tasken er meget dyr, og derfor havde jeg meget svært ved at vælge mellem denne eller en fra et andet mærke. Jeg er meget glad for, at jeg valgte denne taske, og jeg er sikker på, at den vil holde i meget lang tid. Tilfældigvis så jeg den anden taske, jeg havde kig på (valkental), i cykelskuret på arbejdet forleden dag. Selvom den bestemt også ser pæn ud, føles stoffet som om, det er af ringere kvalitet end Ortliebs. Så jeg er sikker på, at denne taske er sine penge værd.

Fordele og ulemper

Let at skifte fra rygsæk til cykeltaske
Nemt fastgørelsessystem
Robust
Ingen (lukket) forlomme, når tasken er en cykeltaske
Automatisk oversat

5 / 5

Det er service på højeste niveau

- Tom, 24 september, 2023

Tasken er i topklasse, og kvaliteten er uovertruffen.

Fordele og ulemper

Alt var korrekt
Hurtig levering
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende!

- Gerben, 16 marts, 2023

Fantastisk taske, som bærer godt og er behagelig at bruge.

Fordele og ulemper

Bærekomforten er fremragende
Den kan nemt ændres fra rygsæk til taske
Masser af plads
Automatisk oversat

5 / 5

En perfekt cykeltaske ... kan varmt anbefales!

- Arjan, 1 marts, 2023

Jeg cykler 50 km til og fra arbejde, og denne taske har det hele for mig. Naturligvis vandtæt og et godt bæresystem. Jeg har ledt efter noget lignende i årevis, og nu har jeg fundet det!

Fordele og ulemper

Pålidelig ortlieb-kvalitet
Sidelomme til drikkeflaske
Unikt design
Er dyr
Lidt tyndere PVC end andre tasker.
Lukningen tager lidt tid at vænne sig til
Automatisk oversat

4 / 5

Top cykeltaske!

- Ana, 7 november, 2022

Meget praktisk taske til at tage med på arbejde

Fordele og ulemper

Praktisk
Smuk
Stor
Rummet til den bærbare computer er for lille
Automatisk oversat

5 / 5

Praktisk udførelse i høj kvalitet

- Saskia, 26 september, 2022

Nem at montere på bagagebæreren! Det er også hurtigt og nemt at skifte fra en rygsæk til en cykeltaske.

Fordele og ulemper

Finish i høj kvalitet
Praktisk
Vandtæt
Automatisk oversat

5 / 5

Mega praktisk, hvis du vil skifte mellem en fornuftig cykeltaske og en rygsæk.

- Nina, 22 juli, 2022

Jeg elsker denne rygsæk! Jeg hadede at gå rundt på universitetet med min cykeltaske. På den anden side kan jeg heller ikke lide at cykle med en rygsæk. Denne taske er virkelig en genial hybrid. Det er ret nemt at skifte mellem "back carry" og "carrier". Ryggen og stropperne er polstrede, og laptoprummet er placeret, så det sidder behageligt tæt på ryggen. Den hægtes på bagagebæreren som enhver Ortlieb-taske. Meget praktisk.

Fordele og ulemper

Komfortabel at bære
Let at skifte mellem cykeltaske og rygsæk
udvendigt rum til drikkevarer
Lidt mere opbevaringsplads ville være rart
Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales uforbeholdent

- Tanja, 19 juli, 2022

Jeg valgte dette produkt, fordi jeg ikke kan lide at have rygsækken på ryggen, når jeg cykler. Konverteringen er helt nem. Jeg vil anbefale tasken uden forbehold. Hvis den var lidt større, kunne den også være en skoletaske til min søn.

Fordele og ulemper

Organiserende kraft indeni
Slidstærk på ryggen
Variabilitet
Ingen andre
Kun 1 rum til drikkevarer på ydersiden på grund af drejning
Kunne være større
Automatisk oversat

5 / 5

Ekstremt universelt produkt i typisk Ortlieb-kvalitet.

- Olaf, 3 juli, 2022

Denne taske er familiens æglæggende søjle. Ekstremt universel. Vi vil købe en anden taske, selvom vi har flere Ortlieb-cykeltasker. Hvad der ikke er nævnt ovenfor: tasken står selv, meget nyttigt. Farver er selvfølgelig en smagssag. Selvom jeg også skrev de negative ting, kan disse ikke opvejes mod de positive.

Fordele og ulemper

Praktisk indvendigt og udvendigt rum
Skift fra cykel til rygsæk med topfunktion
Størrelsen er meget god
Adapter til cykelholder ved 2,1
Det udvendige rum er ikke vandtæt
Vægt god, men ikke ideel
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk

- Sam, 24 maj, 2022

Denne taske er mit bedste køb i lang tid. Ikke mere taske på ryggen, når jeg cykler, men stadig mulighed for at bære tasken på ryggen i løbet af dagen. Super nem at bruge og den gode kvalitet, man er vant til fra Ortieb.

Fordele og ulemper

Ekstremt robust
Ikke flere smerter i ryggen på cyklen
Meget let at bruge
Det er ikke praktisk at bære tasken i den lille løkke
Automatisk oversat

5 / 5

Super smart og praktisk.

- Paul, 4 maj, 2022

Indtil videre har omdannelsen til en rygsæk været super løst og holder perfekt. Vi afventer dog stadig en langtidstest.

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Super praktisk rygsækfunktion
Automatisk oversat

1 / 5

Skuffet og forkerte oplysninger i beskrivelsen.

- Serge, 16 juli, 2021

Jeg købte Vario til at pendle dagligt og til lejlighedsvise dagsture. Tasken er rummelig, vandtæt og nem at omdanne til en rygsæk. 2.1 Quick Lock-systemet er super og mere praktisk end 3.1, hvis du ofte skifter cykel eller vil dele tasken med nogen. Indtil videre alle forventede tasker fra Ortlieb til denne pris. Rummet til den bærbare computer er ikke-eksisterende. Der er plads til A4-dokumenter, men din bærbare computer bør ikke være meget bredere end et A4-ark. Ifølge specifikationerne skulle der være plads til en 15,4" laptop. Det er slet ikke korrekt. Jeg har testet den med en 15" og en 14", og du kan ikke få dem derind. En 13" kan godt være der, men rummet giver ingen beskyttelse overhovedet. Der er dog plads nok til at gøre inderlommen større og forsyne den med en blød skal. Det er svært at få den (lille) bærbare computer ind, hvis der allerede er ting i tasken. Denne information er forkert i beskrivelsen, og på grund af dette foretog jeg et fejlkøb. Bunden af Vario er heller ikke ekstra forstærket. De udvendige sidelommer er ubrugelige, en almindelig drikkeflaske passer ikke derind, og når tasken er fuld, kan man ikke engang få en smallere flaske ned i den. Konklusion: For 5 stjerner er du bedre tjent med en Bike Packer Plus (mere praktisk lukning, forlomme, kapsler i bunden) + Carrying System (rygsækstropper) + Commuter inserts (laptoprum).

Fordele og ulemper

Hurtiglås 2.1
Reflekterende striber
vandtæt
Ingen vandtætte udvendige lommer
Intet rum til bærbar computer
Sidelommer til vandflaske alt for små
Undersiden er ikke forstærket
Automatisk oversat

5 / 5

Meget fin taske, der også kan bruges som cykeltaske. Lever op til mine forventninger.

- Sanne, 9 juni, 2021

Den lever helt op til mine forventninger. Dejlig taske i god størrelse, der nemt går fra taske til cykeltaske. Ideel til en, der skal cykle langt til arbejde.

Fordele og ulemper

Dejlig at have på
Let at bruge
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Meget praktisk og robust 2-i-1-rygsæk.

- Sophia, 31 marts, 2021

Jeg gav rygsækken til min kæreste, han er meget begejstret for den og elsker at gå med den. Den ser også godt ud og giver et indtryk af høj kvalitet. Den eneste ulempe er, at der ikke er noget rum til den bærbare computer. Det betyder, at den bærbare computer altid skal pakkes separat, hvilket gør transporten vanskeligere. Men den er fantastisk til bybrug og cykelture, så den får stadig 5 stjerner.

Fordele og ulemper

behagelig på ryggen
God forlomme
Godt greb på bagagebæreren
Intet rum til bærbar computer
Automatisk oversat

1 / 5

Dyrt, men godt!

- Roman, 13 marts, 2021

Kan bruges på cyklen og som rygsæk!

Fordele og ulemper

Forarbejdning
Konstruktion
Vandtæthed
Automatisk oversat