Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Pænt diskret og god lyd

- Bert, 1 april, 2024

Fungerer godt

Fordele og ulemper

God lyd
Lækkert
Skiller sig ikke ud, så den bliver ikke så let skrottet
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Minimalistisk og tilstrækkelig højlydt

- Annick, 1 december, 2020

Automatisk oversat

4 / 5

Klokken, der ikke ligner en klokke

- René, 1 december, 2023

Jeg har allerede en Knog og har brugt den på min racercykel i et par år. Klokken er lavet af holdbare materialer

Fordele og ulemper

Brugervenlighed monteres i en håndevending
Design/klar tone
Passer ind i dit cockpit
Nej, det gør det ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk vare

- Ralf, 1 februar, 2021

Lyden kunne godt have været lidt højere.

Fordele og ulemper

Nem montering
Smukt design
Lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke lort

- Sebo, 1 januar, 2021

Flot design, men kontrolmekanismen er af plastik. Især når den er kold, knækker den af. Til den pris kunne man forvente, at producenten havde lavet nogle udholdenhedstest.

Fordele og ulemper

design
går hurtigt i stykker
Automatisk oversat

2 / 5

Fin cykelklokke, men helt ubrugelig i lang tid på grund af dårlig fjedermekanisme.

- Philip, 1 juli, 2021

Du kan bruge denne klokke i et år. Når fjederen har strakt sig en smule. Klokken er ubrugelig. Fjederen er også udsat for korrosion, hvilket betyder, at klokken bare bryder sammen efter et stykke tid.

Fordele og ulemper

Sejt design
Fjederen knækker hurtigt. Klokken er ubrugelig.
Automatisk oversat

4 / 5

Til den sikre cyklist!

- Steven, 1 juni, 2022

Nem, diskret montering. Uundværlig for enhver sporty cyklist!

Fordele og ulemper

Hip
Subtil redigering
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

Dejlig kompakt klokke

- Erik, 1 juni, 2022

Fin lille klokke med en fremragende lyd ... perfekt til landevejscyklen. Placer kablerne godt

Fordele og ulemper

Div farver
Kompakt
Luksuriøs og komplet emballage
Belastning af bremsekabler
Automatisk oversat

5 / 5

Godt at høre og pænt og diskret på styret (øjet vil også have noget

- Sophie, 1 maj, 2022

Godt at høre og pænt og diskret på styret (øjet vil også have noget

Fordele og ulemper

Diskret på styret
Klar lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt

- Sven, 1 maj, 2024

Fin lille uanselig klokke. Har en fin og klar lyd Hvis du er på udkig efter en klokke, skal du ikke lede længere og gå efter denne

Fordele og ulemper

Høj klokke
Smukt lille
Automatisk oversat

3 / 5

Korrekt

- Bastien, 1 marts, 2023

nem at installere, meget let, kan ses over tid. efter et stykke tid synes jeg ikke, at man kan høre dørklokken så godt (midt i Paris, for eksempel).

Fordele og ulemper

let
føles spinkel
Automatisk oversat

5 / 5

Meget pæn og diskret klokke

- MB, 1 november, 2021

Meget pæn og diskret klokke sammenlignet med standardklokker. Lyden er helt sikkert høj nok uden at skræmme folk.

Fordele og ulemper

Enkel
Minimalistisk
Automatisk oversat

5 / 5

Lyder godt og meget højt

- Luc, 1 oktober, 2020

Automatisk oversat

1 / 5

Ingen god cykelklokke

- Maarten Gerritsen, 1 oktober, 2021

Køb ikke, hvis du leder efter en ringetone, der kun skal give en høj ringetone, når du ringer.

Fordele og ulemper

ser godt ud
lav ringende lyd
rasler en smule, når man cykler
Automatisk oversat

4 / 5

Forvirrende smuk lyd

- Zeggiknie, 1 september, 2020

Meget flot ting. Meget fin lyd. Måske skiller den sig ikke nok ud, når det larmer på gaden på grund af dette. Det var trods alt ikke alle, der flyttede sig for mig.

Fordele og ulemper

God lyd
Smukt design
Lyden er ikke altid klar nok
Automatisk oversat

4 / 5

Produkt af god kvalitet.

- Joona, 1 september, 2022

Fungerer godt, kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

God kvalitet
Stealth
Ikke den mest højlydte klokke derude...
Automatisk oversat

5 / 5

Flot design

- Ruud, 1 september, 2023

Produktet lever op til mine forventninger

Fordele og ulemper

Kan skjules diskret på styret
Ringetonen er fin
Smukt design
Ret dyr for en cykelklokke
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg skulle have haft 1 meget tidligere

- Jeroen, 10 april, 2021

Stierne er ret overfyldte i disse dage, Men man kan ikke leve uden en klokke, og denne skiller sig ikke ud. Øverste klokke

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Smukt og fint
Top boble
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt subtil klokke

- Henk, 10 august, 2020

God lyd og fin lille klokke på styret. Fordi jeg valgte en sort, kan man næsten ikke se klokken.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille og smal klokke
Nem at montere
Dog ret dyr
Automatisk oversat

1 / 5

Moderat produktion

- Maarten, 10 august, 2021

Købte dette produkt for et par måneder siden. Efter et par ture knækkede fjederen, og den kan ikke repareres. Værdiløs

Fordele og ulemper

Nyttig idé
Fjer
Går hurtigt i stykker
Må ikke købes
Automatisk oversat

4 / 5

Ottimo campanello alternativo.

- Roberto, 10 august, 2022

Montato su monopattino elettrico si integra benissimo. Selv om lyden ikke er særlig kraftig, kan den mærkes.

Fordele og ulemper

Bello esteticamente
Suono brillante
Data la dimensione, poco potente
Mekanismen er i plastik,
Automatisk oversat

1 / 5

Meget dårlig kvalitet

- Arjen., 10 januar, 2022

Klokken var allerede i stykker efter en uge. Fjederen bliver meget hurtigt skæv. Jeg satte den tilbage et par gange, men den knækkede af efter seks måneder. En kammerats var også hurtig til at knække den.

Fordele og ulemper

Stilfuld
Lille lyd
Meget dårlig kvalitet
Automatisk oversat

4 / 5

Super praktisk

- Cor, 10 juli, 2020

Fantastisk lyd og aerodinamisk formet, stilfuld

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Stilfuld
Tydeligt hørbar
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Meget kompakt, så den passer fint på racercyklens styr

- HG, 10 juli, 2020

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Kompakt
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Fin boble, flot design

- Theo, 10 juli, 2020

Fordele og ulemper

betjening
design
lyd
nem montering
Automatisk oversat

2 / 5

Flot design, men lyden er for blød

- Dimitri, 10 juli, 2021

Folk hører ikke klokken på afstand, kun når du er tæt på (men det er for sent).

Fordele og ulemper

Design
Lyden er for blød
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke, når du cykler afslappet og ikke har travlt med at få folk til at holde ind til siden.

- Ronald, 10 juli, 2022

Ved kraftigere vind og mere støj fra omgivelserne er cykelklokken ikke let at høre for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Lille og smalt design
Mindre hørbar med mere støj fra omgivelserne
Automatisk oversat

4 / 5

Funktion og design

- Wim, 10 juli, 2022

Fin klokke, der larmer nok til at advare forgængere

Fordele og ulemper

Funktionalitet
Smukt design
Bremse- og skiftekabler kan forstyrre opkaldet
Automatisk oversat

4 / 5

Fin klokke, lille brugssag.

- Nicky, 10 juni, 2022

Den sad hurtigt på min cykel og ser meget pæn ud. Desværre rykker plastknappen på fjederen nogle gange, når jeg ringer. Så kan jeg ikke længere ringe ordentligt. Med lidt fifleri kan jeg få det til at fungere igen. Men det er ikke ideelt. På trods af fifleriet er den ikke gået i stykker endnu. Ellers en fin klokke med en klar klang.

Fordele og ulemper

fin
klar lyd
Let at montere
Ikke egnet til aerodynamiske styr
Knappen rykker nogle gange tilbage og sidder fast
Automatisk oversat

5 / 5

Diskret ringeklokke, perfekt til en racercykel

- Piotr, 10 juni, 2024

Velegnet til en racercykel, optager ikke meget plads på styret, hvor det allerede er stramt fra starten.

Automatisk oversat

2 / 5

Vil bestemt ikke anbefale denne klokke.

- Daan, 10 maj, 2021

Desværre bøjede fjederen sig efter 2 anvendelser. Designet er flot, men desværre er kvaliteten af produktet dårlig. Til denne pris bør man forvente mere og i det mindste ingen plastik og en bedre mekanisme (fjeder).

Fordele og ulemper

Lyden er fin
Smukt design
Dyrt
Irriterende vibrationer under cykling
Plasthammer/fjeder, der hurtigt knækker
Automatisk oversat

5 / 5

Det er bestemt ingen skam at sætte denne klokke på landevejscyklen.

- Johan, 10 marts, 2021

Den klare tone er let at høre. Selve klokken er næsten umærkelig, når den sidder på styret. Takket være de forskellige farver er der en passende klokke til alle.

Fordele og ulemper

Let at reparere
Ren tone
Skiller sig ikke ud på styret
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk cykelklokke

- Jelmer, 10 november, 2023

Præcis hvad du køber!

Fordele og ulemper

Cykelklokke, der passer rundt om dit styr
Ringer godt. Selv ældre mennesker kan høre dig!
Forsigtig ved montering for at undgå ridser.
Automatisk oversat

5 / 5

godt og æstetisk produkt med førsteklasses lyd

- Eduard, 10 oktober, 2021

godt og æstetisk produkt med førsteklasses lyd

Fordele og ulemper

forarbejdning
korrekt og hurtig levering
æstetisk
Automatisk oversat

4 / 5

Smukt, slankt og diskret design

- Martin, 10 september, 2020

Lige præcis!

Fordele og ulemper

Design
Pris
Automatisk oversat

3 / 5

Ser godt ud, men leverer ikke nok decibel

- Jan, 10 september, 2023

Installationen var ikke noget problem, men senere fandt jeg ud af, at jeg ikke blev hørt i den travle bytrafik.

Fordele og ulemper

Installationen er barneleg
Æstetisk tiltalende
Ikke høj nok i bytrafik
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende boble

- Rik, 11 april, 2021

Gør præcis, hvad den skal gøre

Fordele og ulemper

Diskret
Slankt design
Tilstrækkelig volumen
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Fin ringeklokke, hvis du vil holde din cykel stilfuld

- Dennis, 11 august, 2023

Flot finish, passer perfekt ved siden af cykelcomputeren, og du kan nemt få adgang til den fra håndtagene.

Fordele og ulemper

Diskret
Klar tone
Stilfuld
Automatisk oversat

2 / 5

Havde forventet lidt mere af den

- Denis, 11 juni, 2021

Jeg har haft ringeklokken på cyklen i 3 år nu og vil prøve den mere luksuriøse variant for at se, om den passer bedre.

Fordele og ulemper

Let at montere
Stilfuld og diskret
Fjederen, som hammeren sidder på, bliver hurtigt halt
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg vil varmt anbefale den til alle, der leder efter en ringeklokke, der passer til deres cykel.

- Luc, 11 maj, 2022

Denne dørklokke er præcis, hvad jeg ledte efter. Den er virkelig komplet, selv inklusive monteringsnøglen. Dens design og tone er perfekt. Moderne og diskret.

Fordele og ulemper

Design
Stempel
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds.

- Johny, 11 marts, 2021

Lyden er bedre end forventet, og udseendet er en racercykel værdig.

Fordele og ulemper

God lyd
Ikke påtrængende
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Sikker og

- Corey, 11 september, 2021

Fungerer perfekt, og lyden er fremragende

Fordele og ulemper

Let at montere
Smukt design
Automatisk oversat

1 / 5

Waardeloos ding

- Guido, 12 april, 2022

første at opviel er det tydeligt lagere geluidsniveau binnen enkele weken vervormde het veertje waardoor de bel helemaal niet meer functioneerde

Fordele og ulemper

lille, forbi lys og GPS på stuur
veertje lubbert, waardoor bel niet meer werkt
zeer zwakke/ zachte fietsbel
Automatisk oversat

5 / 5

Meget flot udført og diskret. Toppie.

- Gino RJ, 12 april, 2023

Jeg har prøvet Knog Oi på flere cykler. Det er bare et godt og flot færdigt produkt.

Fordele og ulemper

Knog Oi er ikke påtrængende
Knog Oi er let at høre
Knog Oi virker altid
Nej
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedst designede cykelklokke på markedet

- Pascal, 12 august, 2020

Fordele og ulemper

Design
Kabelføring
Lyd
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Hele smukke bel.

- Nils, 12 december, 2021

Hele mooie en goed werkende bel alleen jammer dat het veertje dat de hendel vast houdt niet roestvrij is en ook moeilijk droog te houden.

Fordele og ulemper

goed geluid
onopvallend
smukt design
veertje onder de bel roest snel
Automatisk oversat

5 / 5

Utroligt tilfreds med super kvalitet og gylden service!

- Merle, 12 december, 2022

Det er bestemt ikke første gang, jeg har givet denne cykelklokke i gave til en ivrig cyklist. Hver gang bliver jeg spurgt, hvor jeg har fået denne smukke cykelklokke fra. Og hver gang giver jeg det samme svar: MANTEL!!!

Fordele og ulemper

God lyd
Holdbar
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

Klar klokke med smukt design

- Daniel, 12 februar, 2021

Veldesignet ringeklokke, der også passer til tykke racercykelstyr. Flot design. Dog ret dyr for en ringeklokke.

Fordele og ulemper

Design
Klar boble
Dyrt
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men desværre slet ikke tilfreds med funktionaliteten.

- Carl, 12 juni, 2023

Fordele og ulemper

Smukt design
Fjederen folder sig sammen efter få ganges brug
Stille
Automatisk oversat

2 / 5

God idé, ekstremt dårlig udførelse

- Koen, 12 maj, 2021

Fin cykelklokke, der er næsten 'usynlig' på en racercykel. Fjederen er dog problematisk, som det allerede er skrevet i anmeldelser. Den bliver så skæv, at klokken simpelthen holder op med at virke. Dum designfejl, for ellers ville det være en topper.

Fordele og ulemper

smart design
Fjeder
Automatisk oversat

5 / 5

Stilfuldt og diskret ping, der lyder godt!

- Sune, 12 november, 2020

Topkarakterer!

Automatisk oversat

4 / 5

okay, men følsom over for snavs

- Dieter, 13 januar, 2021

Jeg har haft klokken i ca. 2 uger nu, under en mountainbiketur kom der noget mudder imellem den, og så ringede den ikke så godt længere. rensede den igen bagefter med kompressor, og nu er alt fint igen. det er derfor, jeg vil råde til kun at bruge den på en landevejscykel

Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, god lyd

- Schoonhaven, 13 januar, 2023

Fin klokke, passer godt på styret, kan næsten ikke ses og ringer godt! God lyd. Med min tidligere klokke knækkede den lille hammer af efter kun 2 år. Forhåbentlig holder denne længere.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille
Stram
Hammeren var knækket af på den forrige klokke
Automatisk oversat

4 / 5

Diskret klokke i god kvalitet med behagelig lyd

- APM, 13 januar, 2024

Godt hørbar, men ikke irriterende for den øvrige trafik. Alle dele er coatede, så jeg forventer en noget længere levetid end ved tidligere køb.

Fordele og ulemper

Alle dele i farver
Fin lyd
Ikke prangende
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Flot design

- Walter, 13 juli, 2020

Fordele og ulemper

Flot design
Ikke irriterende på racercykel
Lyder højt nok
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig kvalitet og ikke brugbar inden for 1 måned

- Eric, 13 juli, 2021

Dårlig mekanisme Kunne bruge klokken et par gange, hvorefter fjederen vendte sig og bare holdt op med at ringe. Værdiløst køb.

Fordele og ulemper

Flot form
Hurtig at samle
Dyr
Fjederen knækker hurtigt
Pris-kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Svarer elegant til det juridiske behov for en dørklokke

- Xavier, 13 juni, 2022

Et lydsystem med en fantastisk lyd, som sidder diskret på det sorte styr, hvilket gør det nemt at høre i det fjerne.

Fordele og ulemper

Diskret
kabelføring til bremser/gear
Plastikbeslag kan være skrøbelige
Automatisk oversat

1 / 5

desværre - undskyld

- Pierre, 13 september, 2020

i januar 2019 købte jeg klokken, efter et 3/4 år gik fjederen i stykker / væk, fik en ny til garanti, desværre nu 12. september det samme problem igen, vil ringe, men desværre springer fjederen væk igen. med de få gange, jeg skal ringe, er det klart for mig, at jeg ikke anbefaler at købe denne smukke klokke længere. en simpel gratis NFTU klokke har gjort det perfekt i årevis!

Fordele og ulemper

ser godt ud
svag fjeder
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt

- Michel, 14 april, 2022

Praktisk lille ting, høj nok og dejlig beskeden størrelse. Jeg har 3 i alt, og alle fungerer, som de skal.

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Ingen stor ting på styret
Lys
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk ringeklokke til racercyklen!

- Alexander, 14 august, 2020

Sikke en fin klokke, meget diskret at montere og et meget tydeligt ping. Bogstaveligt talt et dejligt stykke sikkerhed til gaden.

Fordele og ulemper

Lyd
Udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Smuk og gør sit arbejde

- Niels, 14 december, 2022

Hope synes, han er for stille, men han har bare en god tilstedeværelse. Den føles solid. Sidder på min mtb og skiller sig ikke rigtig ud på grund af formen, hvilket jeg godt kan lide.

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke rigtig ud med hensyn til størrelse på min mtb
Slank
Smukt, lyst ping
Ingen endnu
Automatisk oversat

5 / 5

Til at få!

- Daniel, 14 februar, 2022

Fremragende ringeklokke, pladsbesparende og passer godt til bdc- og gravelcykler.

Fordele og ulemper

Let at installere, flot udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Flot minimalistisk design, der ikke skiller sig ud på mn cockpit.

- Sven, 14 januar, 2023

Flot minimalistisk design, god kvalitet og høj lydstyrke. Jeg købte straks 2, 1 til mtb og 1 til gravelcykel.

Fordele og ulemper

Materialetyper af høj kvalitet
Smukt design
Tilstrækkelig høj lydstyrke
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Glat levering og pålidelig.

- Jos, 14 juli, 2020

Ser godt ud på min racercykel, og støjniveauet er godt.

Automatisk oversat

3 / 5

Mere udseende end....

- Jens Michael, 14 juli, 2022

Jeg synes, klokken er for stille til vejtrafik

Fordele og ulemper

Montering
Stilfuld og elegant
For stille
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Hans van der Vlist, 14 juni, 2022

Fin klokke og ikke så mærkbar, men lyden kunne godt være lidt højere.

Fordele og ulemper

design
montering
lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Ikke irriterende synlig cykelklokke, top!

- Buddy, 14 maj, 2022

Gående sætter pris på en cykelklokke i stedet for et "godmorgen!". Det var ikke forventet, men det virker faktisk. Og denne variant er den mindst irriterende på mit styr. Win win

Fordele og ulemper

Ikke irriterende synlig på styret
Vandrere sætter pris på en cykelklokke
Automatisk oversat

5 / 5

Den pæneste tilføjelse til min cykel

- Mike, 14 marts, 2022

Bare gør det, funktionel og dejlig stram på styret. Havde læst anmeldelserne på internettet, blød lyd, går hurtigt i stykker. Hvis du bruger den normalt, er der ikke noget galt. Subtil ringelyd, men det er nok. en person med høretelefoner på kan ikke høre det, selv om du råber til vedkommende. jeg har en helt sort cykel, men kobberet ser stilfuldt ud.

Fordele og ulemper

Funktionelt og meget smukt
Hurtig levering gennem brevsprækken
Minimalistisk design
Dyrere på grund af designet, men det er det værd
Helt i plast, så vær forsigtig, når du strammer den til.
Automatisk oversat

5 / 5

Top produkt, tilfreds med købet

- Michael, 15 april, 2023

Selv på landevejscyklen skal man kunne høres, og med denne ringeklokke hører medtrafikanterne dig fint komme. Stor hjælp fra mantel rotterdam-medarbejderen. Jeg kan godt lide at komme der, selv om det nogle gange er for den gode kaffe.

Fordele og ulemper

Passer fint ind i styret
Tydeligt hørbar
Automatisk oversat

4 / 5

smuk og diskret, men lidt for stille

- Eddy, 15 april, 2023

Jeg forventede, at lyden ville være lidt bedre, men designet er meget flot.

Fordele og ulemper

optager kun lidt plads
ser godt ud og er ikke klodset
er til den stille side
Automatisk oversat

1 / 5

Fraråde

- Hinke, 15 februar, 2021

Fordele og ulemper

God lyd
Smuk
Folk kan ikke høre dig
Næsten øjeblikkeligt defekt
Automatisk oversat

4 / 5

Perfekt til en let racercykel.

- Baudouin, 15 februar, 2022

Jeg er tilfreds, originalt produkt, let, nemt at montere.

Fordele og ulemper

Letvægt
Nem at installere
En smule skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Bare en god klokke!

- Remco, 15 juli, 2020

Det handler bare om en god klokke. Den eneste ulempe er, at folk opdager det for sent ved ret høj hastighed. Men det kan også skyldes hastigheden. Hvis du bare er på udkig efter en god ringeklokke, der ikke skiller sig ud på din racercykel, er dette et godt køb!

Fordele og ulemper

Design
Farve
Lyd
Høj hastighed
Automatisk oversat

5 / 5

Top cykelklokke!

- Ruby, 15 marts, 2023

Hvis du nogensinde havde sagt, at jeg ville bruge mere end et par euro på en cykelklokke, ville jeg have kaldt dig skør, men denne lille uanselige, overraskende højlydte cykelklokke er hver en øre værd!

Fordele og ulemper

Flot mat sort, passer godt til mit styr
God lyd
Passer godt på min racercykel
Dyr
Lidt for lille, svær at sætte fast
Automatisk oversat

5 / 5

Meget højlydt!

- Martijn, 15 marts, 2024

Enkel installation

Fordele og ulemper

Dejligt
Meget højlydt
Ikke flere vrede blikke
Automatisk oversat

4 / 5

smuk slank bel med godt lyd

- Tim, 16 august, 2020

Jeg har valgt denne smukke slank, fordi den næsten ikke er opstillet på din cykel. desuden også et tydeligt ping!

Fordele og ulemper

design
Lyd
synlighed på cyklen
ingen
Automatisk oversat

3 / 5

For dyr, placering på styret uhensigtsmæssig.

- Rene, 16 august, 2022

Et lignende produkt på AliExpress koster en brøkdel af denne pris. Monteres tæt på styrstammen, hvilket er upraktisk, hvis du vil ringe, så skal du tage hånden af styret hver gang.

Fordele og ulemper

Farve
Pasform
Lyd
Placering på styret
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Superbel

- Stan, 17 december, 2020

Den bedste cykelklokke, jeg nogensinde har købt.

Fordele og ulemper

Lyd
Nem installation
Pålidelighed
Pris
Udseende
Automatisk oversat

1 / 5

Gik i stykker efter 2 dage, alt for skrøbelig

- Sébastien, 17 december, 2022

Klokken gik i stykker efter den anden dag. Fjederen er meget skrøbelig og bøjede meget hurtigt. Og knappen for enden af fjederen gik løs. Klokken er nu ubrugelig. Designet er meget flot, og det er meget fristende at købe den (hvilket jeg gjorde på trods af de negative anmeldelser), men begå virkelig ikke den samme fejl. Den er alt for skrøbelig.

Fordele og ulemper

Design
Let at installere
Diameter ikke særlig velegnet til ophæng
Lav volumen
Meget, meget skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Paul, 17 februar, 2022

Fin boble. Nu skal vi bare vente og se, hvor godt plastikken holder.

Fordele og ulemper

Design
Smukt klar lyd
Den store version er virkelig stor
Automatisk oversat

4 / 5

Als het nodig is doet ie wat ie moet doen.

- Arthur, 17 februar, 2023

Da jeg to gange mødte min cykel, vidste jeg det godt. Det gør wielrennen et stykke mere tilsløret.

Fordele og ulemper

Minimalistisk design
Onopvallend opvallend
Automatisk oversat

5 / 5

Øjet vil også have noget!

- Pieter, 17 juli, 2021

Hvis du køber en ringeklokke alene for dens funktion, findes der billigere alternativer. Men øjet vil også have noget, og især på din MTB giver denne klokke også en mere behagelig landing på styret, når du falder. Den kommer i en flot indpakning, og lyden er fin!

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

3 / 5

Fjeder i klokke knækket for tidligt, inden for 3 måneder

- Niek, 17 juli, 2021

Lille og kompakt klokke, der bare går i stykker for hurtigt

Fordele og ulemper

Design
Lille
Kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke...

- Frans, 17 maj, 2022

Klokken går i stykker i løbet af meget kort tid. Fjederen drejer, og så er klokken ubrugelig. En værdiløs klokke, med andre ord.

Fordele og ulemper

Dårlig kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Godt køb

- Paul, 17 maj, 2023

Leveret godt og hurtigt. Nem at installere.

Fordele og ulemper

Klokkens lyd er fin
Passer perfekt
Automatisk oversat

5 / 5

Det bedste produkt

- Enzo, 17 november, 2020

Meget diskret klokke, men med en rigtig god lyd.

Fordele og ulemper

Højlydt
Ikke påtrængende
Let at montere
Robust
Nej, den er ikke
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men dårlig kvalitet.

- Bart, 18 april, 2023

Klokkens fjeder er af dårlig kvalitet, og efter seks måneder og ikke så meget brug er den allerede bøjet, hvilket gør klokken ubrugelig.

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyden er ofte ikke høj nok
Svag fjeder
Automatisk oversat

5 / 5

Funktionel

- Pieter, 18 december, 2023

Dette er allerede den 3. knog OI, jeg køber. Brugervenlig, klar lyd og ikke rigtig synlig på cyklen. Alle mine cykler har nu disse siddende.

Fordele og ulemper

Klar lyd
Lidt synlig
Automatisk oversat

1 / 5

Smart klokke, men gør ikke, hvad den skal gøre

- JW, 18 januar, 2022

Efter et par opkald springer den skævt, ser smart ud, men gør ikke det, den blev hyret til.

Fordele og ulemper

Flot disgn
smart emballage
går hurtigt i stykker
svag fjeder
Automatisk oversat

5 / 5

Dette anbefales

- Ester, 18 januar, 2023

Præcis hvad jeg ledte efter. Jeg er tilfreds med denne cykelklokke.

Fordele og ulemper

God
Automatisk oversat

4 / 5

Fin, diskret og velfungerende cykelklokke

- Chris, 18 juli, 2020

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Pris
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men fungerer dårligt og bryder hurtigt sammen.

- Robert, 18 juli, 2021

Hvis bare jeg havde læst anmeldelserne tidligere: faktisk for blød lyd og ikke holdbar. Jeg har brugt den 4 gange, og fjederen er allerede "strakt", fordi man er nødt til at skubbe hammeren for langt væk for at få et godt hørbart "pinggg". Kort sagt: Lad dette produkt ligge på hylden, og gå efter en BBB Loud&Clear eller Noisy Brass. Måske lidt mindre pæne, men de virker.

Fordele og ulemper

Design
For blød "pinggg"
går (for) hurtigt i stykker
Automatisk oversat

2 / 5

For det meste smuk. Mindre funktionelle.

- Jelle-Bart, 18 maj, 2021

Frem for alt er det en dejlig klokke. Ikke særlig høj. Fanger først øjet efter at have ringet mindst 3 gange.

Fordele og ulemper

Dejlig dinggg
Let at fastgøre
Ikke højlydt
Automatisk oversat

3 / 5

Lyden er for svag.

- Patrice, 18 marts, 2022

Jeg er lidt skuffet over den lave lydstyrke på dette horn, når andre af samme design tilbyder en lyd, der er meget mere hørbar for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Diskret klokke
Let at montere
Lyden er for lav
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt, kompakt design

- Mirjam, 19 august, 2020

Dejligt diskret til mountainbiken. Lyden er let at høre.

Fordele og ulemper

God lyd
Kompakt
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Flot design og meget velfungerende luksuscykelklokke.

- Sjaak, 19 januar, 2021

En smuk og meget velfungerende luksuscykelklokke. Men med et prisskilt.

Fordele og ulemper

Flot design
Fungerer fint.
Pænt kompakt.
Ikke billig
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig konstruktion. Gik i stykker den første dag.

- David, 19 januar, 2022

Fordele og ulemper

diskret
skrøbelig
Automatisk oversat

4 / 5

slankt design på styret.

- Philip, 19 maj, 2021

Jeg havde forventet, at håndtaget ville være mere robust til en klokke til denne pris.

Fordele og ulemper

Diskret design
lille type, lyd ok
håndtaget er ikke særlig stabilt
stor type, lyden kunne være bedre
Automatisk oversat

5 / 5

Du har ikke brug for flere klokker

- Markus, 19 november, 2020

Fordele og ulemper

Kompakt
Lyd
Automatisk oversat

2 / 5

Alt for blød

- Erik, 19 oktober, 2020

Smukt design, men slet ikke praktisk. Lyden er alt for blød. Plastikclipsen, der bruges til at ringe med, er også meget svag. Den bøjer i alle retninger, så klokken ikke bliver ramt ordentligt.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Materiale
Automatisk oversat