Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

1 / 5

ødelagt inden for et par måneder

- Aad, 9 december, 2020

værdiløs bare stop med at sælge

Automatisk oversat

4 / 5

Smukt designet klokke.

- Arno, 8 december, 2020

Smal cykelklokke til landevejscyklen, som er uundværlig i dag.

Fordele og ulemper

Form
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt produkt

- Jasper, 8 december, 2020

Meget god og stilfuld klokke.

Fordele og ulemper

Tydeligt hørbar
Udformning
Automatisk oversat

4 / 5

Lige tilpas.

- Gerton, 6 december, 2020

Det er nemt.

Fordele og ulemper

Høj
Lille
Nej
Automatisk oversat

1 / 5

Sonettedel for stor og kabeltaster

- JF, 6 december, 2020

Automatisk oversat

4 / 5

Original og fungerende cykelklokke

- Willem, 2 december, 2020

Original og velfungerende cykelklokke. Klokken er hurtig at montere, men du skal sørge for, at ingen kabler skubber mod klokken, for så forsvinder lyden.

Fordele og ulemper

Hurtigt installeret
Kompakt
Original
Automatisk oversat

5 / 5

Minimalistisk og tilstrækkelig højlydt

- Annick, 1 december, 2020

Automatisk oversat

5 / 5

Flot design, hørbar

- Dylan, 30 november, 2020

Fordele og ulemper

skiller sig ikke ud
nogle gange støj på brosten
Automatisk oversat

3 / 5

For sårbar

- Sjoerd, 26 november, 2020

Fin klokke og god høj lyd, men desværre alt for skrøbelig. Efter et par uger knækkede den lille hammer af, og den ikke helt billige klokke kunne smides i skraldespanden.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Levetid
Svagt materiale
Automatisk oversat

4 / 5

God, men lidt upraktisk kabelsamler

- Per, 24 november, 2020

Det eneste reelle problem med uret er, at kablerne skal gå på undersiden af styret for at gå ind i ringen. Ellers krydser de hinanden, og hvis de rører ved uret, virker det ikke. Bortset fra det er det et dejligt minimalistisk ur, der fungerer godt.

Fordele og ulemper

Minimalistisk
Stilfuld
Kablerne skal føres på undersiden
Automatisk oversat

2 / 5

Ældgammelt problem: knappen knækker af

- Michel, 22 november, 2020

Fin klokke, smuk, også høj nok og praktisk. Men .... ved første forkerte berøring (mtb, så det kan nemt ske) knækker den lille hammer af. Kan ikke repareres. Væk med en dyr, flot klokke!

Fordele og ulemper

Design
Lille, kommer ikke i vejen
Lyd
Dyr
Sårbar!
Automatisk oversat

4 / 5

Stor klokke

- Anniek, 21 november, 2020

Fantastisk klokke, god lyd, let vægt, nem at montere og flot design

Automatisk oversat

5 / 5

Du har ikke brug for flere klokker

- Markus, 19 november, 2020

Fordele og ulemper

Kompakt
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Det bedste produkt

- Enzo, 17 november, 2020

Meget diskret klokke, men med en rigtig god lyd.

Fordele og ulemper

Højlydt
Ikke påtrængende
Let at montere
Robust
Nej, den er ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Stilfuldt og diskret ping, der lyder godt!

- Sune, 12 november, 2020

Topkarakterer!

Automatisk oversat

4 / 5

Fin lille klokke

- Yde, 5 november, 2020

Fordele og ulemper

Klar lyd
Nem at betjene
Ser cool ud
Bliver let viklet ind i kablerne
Hvor længe holder fjederen...
Automatisk oversat

5 / 5

Diskret og effektiv

- MICHALSKI, 28 oktober, 2020

Min anden af denne type. En Knog-klokke til hver af mine cykler. Diskret på styret, klokken er hørbar nok. Bare pas på ikke at tvinge delene for meget, så er den pålidelig. Et rigtig godt produkt.

Automatisk oversat

2 / 5

Moderat, fjeder rustet igennem efter et par måneder

- Joeri, 27 oktober, 2020

Fin klokke, men jeg kan være kort om kvaliteten. Efter flere måneders brug var fjederen helt gennemrustet. Ikke lavet til at blive brugt udenfor, hvor en cykel normalt bliver brugt....

Fordele og ulemper

Design
Blød lyd
Kvalitet
Valg af materiale
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke, men

- Leen, 25 oktober, 2020

Fordele og ulemper

Enkel montering
Slap fjeder
Smuk
Blød lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Fin klokke, men den ringer ikke særlig højt.

- Leen, 25 oktober, 2020

Automatisk oversat

5 / 5

Stilfuld, og den virker.

- Tom, 22 oktober, 2020

Stilfuld klokke, der ikke ligner en klokke. Så den skiller sig slet ikke ud på dit styr, men giver masser af hørbar lyd. Den har også udskæringer, så den passer over bremse- og skiftekablet. Bare lidt dyrere end de fleste "normale" ringeklokker.

Fordele og ulemper

Ikke umiddelbart mærkbar
Let at montere
Stadig godt hørbar
Stilfuld
Lidt dyrere
Automatisk oversat

2 / 5

Alt for blød

- Erik, 19 oktober, 2020

Smukt design, men slet ikke praktisk. Lyden er alt for blød. Plastikclipsen, der bruges til at ringe med, er også meget svag. Den bøjer i alle retninger, så klokken ikke bliver ramt ordentligt.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Materiale
Automatisk oversat

5 / 5

Lyder godt og meget højt

- Luc, 1 oktober, 2020

Automatisk oversat

3 / 5

ikke for iøjnefaldende ring, før du ringer!

- Angelo, 24 september, 2020

Flot klokke, meget pænt udført, skiller sig ikke ud. Lækkert materiale. Ringer også meget højt og passer til den tykkere stang. Pas dog på ledninger; klokken er i kurven, hvilket gør den følsom over for ledninger, der rammer den. Fjederen til ringen er følsom, men bøjer hurtigt for langt. Med et lidt hårdere tryk virker klokken stadig. Alt i alt et godt køb, som lader dig fortælle de forankørende, at du er på vej, uden at du behøver at træde på bremsen.

Fordele og ulemper

Højlydt
Passer til tykkere stænger
Smukt design
Fjederen bøjer let
Klokken er i kurven, ret lang
Automatisk oversat

5 / 5

En meget flot cykelklokke

- Saskia, 21 september, 2020

En fin cykelklokke, der passer på din racercykel. Fin model og nem at montere.

Automatisk oversat

5 / 5

Flot design og hørbar klokke

- Lieke, 20 september, 2020

Flot design, og ringetonen er høj og tydelig. Der er plads til kabler, men det glider nogle gange af mit styr, så det er ikke helt stramt.

Fordele og ulemper

Høj ringelyd
Smukt design
Nogle gange lidt løs omkring styret på grund af kablerne
Automatisk oversat

2 / 5

Flot klokke, moderat kvalitet

- Albert, 19 september, 2020

Klokken ser flot ud, og når den gør det, giver den en god lyd. Desværre knækkede/strakte fjederen sig for mig efter kun et par måneder. Det er klokkens svage punkt.

Fordele og ulemper

ser godt ud
stikker ikke ud på styret
Dårlig fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

desværre - undskyld

- Pierre, 13 september, 2020

i januar 2019 købte jeg klokken, efter et 3/4 år gik fjederen i stykker / væk, fik en ny til garanti, desværre nu 12. september det samme problem igen, vil ringe, men desværre springer fjederen væk igen. med de få gange, jeg skal ringe, er det klart for mig, at jeg ikke anbefaler at købe denne smukke klokke længere. en simpel gratis NFTU klokke har gjort det perfekt i årevis!

Fordele og ulemper

ser godt ud
svag fjeder
Automatisk oversat

4 / 5

Smukt, slankt og diskret design

- Martin, 10 september, 2020

Lige præcis!

Fordele og ulemper

Design
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Helt i top! Meget diskret og effektiv!

- Frédéric, 8 september, 2020

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Let at installere
Automatisk oversat

4 / 5

Forvirrende smuk lyd

- Zeggiknie, 1 september, 2020

Meget flot ting. Meget fin lyd. Måske skiller den sig ikke nok ud, når det larmer på gaden på grund af dette. Det var trods alt ikke alle, der flyttede sig for mig.

Fordele og ulemper

God lyd
Smukt design
Lyden er ikke altid klar nok
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt, kompakt design

- Mirjam, 19 august, 2020

Dejligt diskret til mountainbiken. Lyden er let at høre.

Fordele og ulemper

God lyd
Kompakt
Smukt design
Automatisk oversat

4 / 5

smuk slank bel med godt lyd

- Tim, 16 august, 2020

Jeg har valgt denne smukke slank, fordi den næsten ikke er opstillet på din cykel. desuden også et tydeligt ping!

Fordele og ulemper

design
Lyd
synlighed på cyklen
ingen
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk ringeklokke til racercyklen!

- Alexander, 14 august, 2020

Sikke en fin klokke, meget diskret at montere og et meget tydeligt ping. Bogstaveligt talt et dejligt stykke sikkerhed til gaden.

Fordele og ulemper

Lyd
Udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedst designede cykelklokke på markedet

- Pascal, 12 august, 2020

Fordele og ulemper

Design
Kabelføring
Lyd
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Smukt subtil klokke

- Henk, 10 august, 2020

God lyd og fin lille klokke på styret. Fordi jeg valgte en sort, kan man næsten ikke se klokken.

Fordele og ulemper

God lyd
Lille og smal klokke
Nem at montere
Dog ret dyr
Automatisk oversat

5 / 5

Stor klokke

- Ad, 9 august, 2020

Ideel klokke til cyklister, der placeres ved siden af mio 210-styrholderen, så den nu ligner en enhed. Fuldstændig fantastisk

Fordele og ulemper

God lyd
Kompakt
Automatisk oversat

5 / 5

Ideel til landevejscyklen

- Ad, 9 august, 2020

Fantastisk produkt lige ved siden af støtten til navigation nu synes en hel anbefales til enhver cyklist

Fordele og ulemper

Forskellige farver
Kompakt
Let at høre
Automatisk oversat

5 / 5

Et must for cyklister

- Bruno, 6 august, 2020

næsten usynlig, fjerlet og en lyd som en klokke

Automatisk oversat

5 / 5

Fin ting fin lyd og kommer ikke i vejen

- Rolf, 26 juli, 2020

Flot klokke. Bærende lyd

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Udseende
Automatisk oversat

4 / 5

Fin, men stor

- Nienke, 26 juli, 2020

Nem at montere, selv når kablerne er i vejen. Til en racercykel synes jeg dog, at den er lidt stor

Automatisk oversat

5 / 5

Usynlig, men alligevel nyttig

- Tim, 26 juli, 2020

Alle cyklister kunne bruge disse, godt for omdømmet!

Automatisk oversat

5 / 5

Smuk, funktionel cykelklokke

- Christophe, 22 juli, 2020

Ser godt ud og fungerer perfekt

Automatisk oversat

4 / 5

Fin, diskret og velfungerende cykelklokke

- Chris, 18 juli, 2020

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Bare en god klokke!

- Remco, 15 juli, 2020

Det handler bare om en god klokke. Den eneste ulempe er, at folk opdager det for sent ved ret høj hastighed. Men det kan også skyldes hastigheden. Hvis du bare er på udkig efter en god ringeklokke, der ikke skiller sig ud på din racercykel, er dette et godt køb!

Fordele og ulemper

Design
Farve
Lyd
Høj hastighed
Automatisk oversat

5 / 5

Glat levering og pålidelig.

- Jos, 14 juli, 2020

Ser godt ud på min racercykel, og støjniveauet er godt.

Automatisk oversat

4 / 5

Flot design

- Walter, 13 juli, 2020

Fordele og ulemper

Flot design
Ikke irriterende på racercykel
Lyder højt nok
Automatisk oversat

4 / 5

Super praktisk

- Cor, 10 juli, 2020

Fantastisk lyd og aerodinamisk formet, stilfuld

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Stilfuld
Tydeligt hørbar
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Meget kompakt, så den passer fint på racercyklens styr

- HG, 10 juli, 2020

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Kompakt
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Fin boble, flot design

- Theo, 10 juli, 2020

Fordele og ulemper

betjening
design
lyd
nem montering
Automatisk oversat

4 / 5

Original

- Misha, 8 juli, 2020

Det er en original dørklokke. Jeg tog den i guld. Jeg lavede en fejl. Det ser bling bling ud. Jeg anbefaler lysegrå. Den har 3 fejl: - dyr for en dørklokke - Intet kan komme i vejen for ringen. På en racercykel er der kabler og et styr, så det er ikke let at finde et sted på styret ... - Når du kører på en slibende overflade med små vibrationer, ringer ringeklokken af sig selv. Slet ikke højt. Men efter 3 timer på landevejen kan det begynde at blive irriterende. Ikke desto mindre ringer den højt, og knappen er meget tilgængelig.

Fordele og ulemper

Høj klokke
Originalt udseende
Tilgængelig knap
Kræver intet andet element for at røre ved annea
Kære
Støj
Automatisk oversat

2 / 5

Lader kvaliteten tilbage at ønske

- Arald, 6 juli, 2020

Jeg er nu 2 år henne og har haft 2 af disse cykelklokker. Da jeg købte dem, faldt mit øje på det subtile/stramme design, men jeg ville ikke bestille dem igen. Den første klokke var stort set defekt efter 2 måneder efter min mening. Fjederen var slap/bøjet, hvilket gjorde det ret svært at ringe. Denne klokke producerer også meget lidt lyd. I løbet af de sidste 2 år har jeg regelmæssigt overhalet irriterede fritidscyklister på min cykel, som stadig råbte til mig, at jeg skulle ringe med ringeklokken. Tip: begå ikke den samme fejl som mig ved kun at se på, hvordan klokken ser ud! En Hidemybell kombineret med en navigation er af meget bedre kvalitet og producerer mere lyd.

Fordele og ulemper

Let at montere
Slankt design
Fjederen er af dårlig kvalitet og bliver hurtigt slap
Ikke hørbar for andre cyklister
Automatisk oversat