Anmeldelse af
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Gennemsnitlig fra 581 Anmeldelser
5
106 Anmeldelser
4
72 Anmeldelser
3
21 Anmeldelser
2
21 Anmeldelser
1
32 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Godt at høre og pænt og diskret på styret (øjet vil også have noget

- Sophie, 1 maj, 2022

Godt at høre og pænt og diskret på styret (øjet vil også have noget

Fordele og ulemper

Diskret på styret
Klar lyd
Automatisk oversat

1 / 5

Kun egnet til udstilling.

- Arnout, 29 april, 2022

Defekt efter ca. 10 opkald. Fjeder skæv. Klokken ubrugelig

Fordele og ulemper

fin model
meget dårlig konstruktion af knappen
Automatisk oversat

1 / 5

fjeder, der skal ændres !!!!!!!!

- ROMAN, 29 april, 2022

klokken bliver ubrugelig efter et par ringninger, fordi fjederen er for blød

Fordele og ulemper

Ergonomi og diskretion på styret
Klokkefjeder for let
Automatisk oversat

2 / 5

Dårlig kvalitet

- Jolanda, 20 april, 2022

1 år i brug, og så knækkede fjederen af, kan ikke repareres!

Fordele og ulemper

God lyd
smukt design
Derefter ubrugelig
fjederen knækker let
For dyr
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt

- Michel, 14 april, 2022

Praktisk lille ting, høj nok og dejlig beskeden størrelse. Jeg har 3 i alt, og alle fungerer, som de skal.

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Ingen stor ting på styret
Lys
Automatisk oversat

1 / 5

Waardeloos ding

- Guido, 12 april, 2022

første at opviel er det tydeligt lagere geluidsniveau binnen enkele weken vervormde het veertje waardoor de bel helemaal niet meer functioneerde

Fordele og ulemper

lille, forbi lys og GPS på stuur
veertje lubbert, waardoor bel niet meer werkt
zeer zwakke/ zachte fietsbel
Automatisk oversat

4 / 5

Så langt så godt!

- Joëlle, 28 marts, 2022

Efter mange overvejelser købte jeg denne ringeklokke. Jeg var faktisk på udkig efter en ringeklokke, der ikke ville skille sig så meget ud på mit fine racercykelstyr, men de dårlige anmeldelser holdt mig først tilbage. Jeg bestilte den alligevel, og indtil videre er jeg imponeret! Lyden er ikke méga høj, men det flotte, slanke design gør op for det. Forhåbentlig kommer den til at holde længe!

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Smukt design
Ingen mega høj lyd
Automatisk oversat

2 / 5

Ser godt ud, men lyden er elendig

- Erik, 24 marts, 2022

Det ser godt ud, men lyden er alt for svag. Så man får ikke noget ud af den. Købte alligevel en anden normal klokke

Fordele og ulemper

Smukt design
Lyd alt for svag -> ubrugelig
Automatisk oversat

3 / 5

Lyden er for svag.

- Patrice, 18 marts, 2022

Jeg er lidt skuffet over den lave lydstyrke på dette horn, når andre af samme design tilbyder en lyd, der er meget mere hørbar for andre trafikanter.

Fordele og ulemper

Diskret klokke
Let at montere
Lyden er for lav
Automatisk oversat

5 / 5

Den pæneste tilføjelse til min cykel

- Mike, 14 marts, 2022

Bare gør det, funktionel og dejlig stram på styret. Havde læst anmeldelserne på internettet, blød lyd, går hurtigt i stykker. Hvis du bruger den normalt, er der ikke noget galt. Subtil ringelyd, men det er nok. en person med høretelefoner på kan ikke høre det, selv om du råber til vedkommende. jeg har en helt sort cykel, men kobberet ser stilfuldt ud.

Fordele og ulemper

Funktionelt og meget smukt
Hurtig levering gennem brevsprækken
Minimalistisk design
Dyrere på grund af designet, men det er det værd
Helt i plast, så vær forsigtig, når du strammer den til.
Automatisk oversat

3 / 5

Dobbelt følelse med denne klokke

- Bert, 27 februar, 2022

Meget flot design, kvalitet skuffende

Fordele og ulemper

Fin støj
Næsten usynlig
Ikke særlig solid
Larmer på ujævn vej (svag fjeder?)
Automatisk oversat

4 / 5

Slank klokke med en god lyd

- Pieter, 24 februar, 2022

Valgte disse på grund af det slanke udseende på mit cykelstyr. Jeg var først i tvivl om, hvorvidt klokken kunne høres, men indtil videre går det fint, når jeg overhaler.

Fordele og ulemper

Enkelhed
Lyd
Slankt udseende
Automatisk oversat

4 / 5

Flot klokke

- Paul, 17 februar, 2022

Fin boble. Nu skal vi bare vente og se, hvor godt plastikken holder.

Fordele og ulemper

Design
Smukt klar lyd
Den store version er virkelig stor
Automatisk oversat

4 / 5

Perfekt til en let racercykel.

- Baudouin, 15 februar, 2022

Jeg er tilfreds, originalt produkt, let, nemt at montere.

Fordele og ulemper

Letvægt
Nem at installere
En smule skrøbelig
Automatisk oversat

5 / 5

Til at få!

- Daniel, 14 februar, 2022

Fremragende ringeklokke, pladsbesparende og passer godt til bdc- og gravelcykler.

Fordele og ulemper

Let at installere, flot udseende
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds

- Tim, 7 februar, 2022

Matt sort er næsten umærkeligt, at det er monteret på styret.

Fordele og ulemper

Diskret
Kompakt
Lille
Automatisk oversat

3 / 5

Slankt design og diskret

- James, 5 februar, 2022

Burde lyde lidt højere, men er fint tilfreds og er diskret bygget omkring styret. Montering med 1 skrue.

Fordele og ulemper

Diskret og diskret
Nem at montere
Slankt design
Kan lyde højere
Automatisk oversat

4 / 5

Meget stilfuld og effektiv

- Vincent, 30 januar, 2022

Lidt svag ringetone midt i trafikken

Fordele og ulemper

Effektiv
Elegant
Ringetonen er lidt svag
Automatisk oversat

4 / 5

Flot stram klokke, man kan næsten ikke se den, men man kan høre den!

- Ron, 24 januar, 2022

Takket være det gennemtænkte design (fordybning til kabler) monteres den pænt på styret, tæt på frempinden, så den næsten ikke kan ses! (i sort version)

Fordele og ulemper

design
lyd
montering
Automatisk oversat

1 / 5

Ikke bæredygtig

- Adam, 23 januar, 2022

Det fungerer mindre og mindre godt for hver gang, indtil fjederen er strakt til det punkt, hvor der ikke kan påføres nogen god kraft.

Fordele og ulemper

Kompakt
Ser godt ud
Ikke længere brugbar inden for et år
Skrøbelig
Automatisk oversat

5 / 5

God lyd og integrerer godt med styret

- Oscar, 22 januar, 2022

Det er den bedste måde, jeg kender til at advare forbipasserende på uden at ødelægge cyklens æstetik og uden at skille sig for meget ud. Uundværlig i vore dage, hvor det er meget let at finde fodgængere på cykelstier eller på stier og veje.

Fordele og ulemper

Effektiv
Integration af styr
Fjederdeformation alt efter brug
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig konstruktion. Gik i stykker den første dag.

- David, 19 januar, 2022

Fordele og ulemper

diskret
skrøbelig
Automatisk oversat

1 / 5

Smart klokke, men gør ikke, hvad den skal gøre

- JW, 18 januar, 2022

Efter et par opkald springer den skævt, ser smart ud, men gør ikke det, den blev hyret til.

Fordele og ulemper

Flot disgn
smart emballage
går hurtigt i stykker
svag fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Meget dårlig kvalitet

- Arjen., 10 januar, 2022

Klokken var allerede i stykker efter en uge. Fjederen bliver meget hurtigt skæv. Jeg satte den tilbage et par gange, men den knækkede af efter seks måneder. En kammerats var også hurtig til at knække den.

Fordele og ulemper

Stilfuld
Lille lyd
Meget dårlig kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Anbefales ikke

- Jan, 29 december, 2021

Godt design. Ikke høj nok og endnu mindre ved regn. Stadig meget skrøbelig konstruktion. Knog-garantien holder ikke.

Fordele og ulemper

Design
Mindre i regnvejr
Skrøbelig
Stille
Automatisk oversat

4 / 5

Et overraskende design

- Werner, 22 december, 2021

En fin cykelklokke, fordi den er så diskret. Lydstyrken er dog ikke særlig høj, men den lyder.

Fordele og ulemper

lys
smukt design
dyr
Ikke særlig højlydt
Automatisk oversat

4 / 5

Hele smukke bel.

- Nils, 12 december, 2021

Hele mooie en goed werkende bel alleen jammer dat het veertje dat de hendel vast houdt niet roestvrij is en ook moeilijk droog te houden.

Fordele og ulemper

goed geluid
onopvallend
smukt design
veertje onder de bel roest snel
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, ikke den bedste konstruktion

- Gabor, 6 december, 2021

Det ser godt ud, jeg kan virkelig godt lide udseendet. Men det er typisk sådan, at designet er vigtigere end funktionen.

Fordele og ulemper

Ser godt ud
Det virker som en skrøbelig konstruktion
Ikke mange justeringsmuligheder
Kunne være højere
Automatisk oversat

5 / 5

Meget pæn og diskret klokke

- MB, 1 november, 2021

Meget pæn og diskret klokke sammenlignet med standardklokker. Lyden er helt sikkert høj nok uden at skræmme folk.

Fordele og ulemper

Enkel
Minimalistisk
Automatisk oversat

2 / 5

Smuk, men holdbarhed endnu ikke i top (i min model)

- Edwin, 31 oktober, 2021

fin ting, men et par praktiske ulemper. 1. Når du installerer, skal du sørge for, at dine kabler ikke ligger op ad den, ellers får du ingen lyd. 2. Efter 1,5 er fjedermekanismen slidt op. praktisk talt ubrugelig.

Fordele og ulemper

pæn
skiller sig ikke ud
fjederen bliver lam
Kablet sidder fast mod det
Automatisk oversat

4 / 5

Ser godt ud og er let at installere

- Guido, 25 oktober, 2021

Næsten perfekt, for at få den bedste støj skal "betjeningen" være præcis.

Fordele og ulemper

Design
Installation
Kunne godt være lidt højere
Automatisk oversat

1 / 5

Klokken er så knust

- Marlies, 20 oktober, 2021

Klokken gik i stykker med det samme, så min oplevelse er negativ.

Fordele og ulemper

Smuk klokke
Var allerede i stykker efter 1 dags brug
Automatisk oversat

5 / 5

Helt klart anbefalet

- Arthur, 20 oktober, 2021

Klokken skiller sig ikke ud, fordi den er så lille, men den er let at høre.

Fordele og ulemper

Let at høre
Skiller sig ikke ud
Automatisk oversat

1 / 5

Er ikke i overensstemmelse

- Casper, 19 oktober, 2021

Desværre var denne klokke en stor skuffelse. Ikke høj nok, især under våde forhold. Den gik også i stykker efter et par måneder.

Fordele og ulemper

Udseende
Ikke høj nok i mange situationer
Kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

godt og æstetisk produkt med førsteklasses lyd

- Eduard, 10 oktober, 2021

godt og æstetisk produkt med førsteklasses lyd

Fordele og ulemper

forarbejdning
korrekt og hurtig levering
æstetisk
Automatisk oversat

1 / 5

Ingen god cykelklokke

- Maarten Gerritsen, 1 oktober, 2021

Køb ikke, hvis du leder efter en ringetone, der kun skal give en høj ringetone, når du ringer.

Fordele og ulemper

ser godt ud
lav ringende lyd
rasler en smule, når man cykler
Automatisk oversat

5 / 5

Det bedste køb

- Sunil, 29 september, 2021

Meget let at samle, og til prisen var det virkelig et godt køb. Vil købe mere af det.

Fordele og ulemper

Flot klokke
God kvalitet
Let at montere
Automatisk oversat

5 / 5

Super flot klokke, der også gør det, den skal ;)

- Sander, 28 september, 2021

Super flot klokke, der også gør det, den skal ;)

Fordele og ulemper

Fin lyd
Let at montere
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

God og ikke dyr

- TF, 27 september, 2021

Lever op til forventningerne!!! Super produkt

Fordele og ulemper

Diskret design
Flot design
Ikke dyr
Nem montering
Tydeligt hørbar
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt produkt, der kan høres på lang afstand

- Anthony, 24 september, 2021

Både på grus- og kanalbanker

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedste boble!

- Anne-Marie, 20 september, 2021

Den var meget nem at samle, og nu kan jeg i det mindste høre den.

Fordele og ulemper

God og høj lyd
Let at samle
Masser af emballage til en klokke
Automatisk oversat

5 / 5

Sikker og

- Corey, 11 september, 2021

Fungerer perfekt, og lyden er fremragende

Fordele og ulemper

Let at montere
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Et must til din cykel

- Jordy, 9 september, 2021

Dette er et uundværligt produkt på din cykel. Det er asocialt at køre uden ringeklokke, og denne cykelklokke skæmmer bestemt ikke din cykel. Rimelig pris, men produkt af god kvalitet. Købte både til mig selv og min vens cykel.

Fordele og ulemper

Fremragende lyd
Let at fastgøre
Næsten usynlig på styret
Rimelig pris
Automatisk oversat

3 / 5

Skrøbelig

- Erik, 4 september, 2021

Indtil videre går det fint, men det er virkelig en skrøbelig ting. Det fremgår også tydeligt af de andre anmeldelser, som jeg virkelig burde have læst tidligere.

Fordele og ulemper

Design
God ping
Ventilen er af virkelig dårlig kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Ville købe den igen.

- Christine, 4 september, 2021

Ringeklokken passer rigtig godt til cyklen og forstyrrer derfor ikke det overordnede udseende.

Fordele og ulemper

Høj lyd
Meget almindelig
Skiller sig ikke ud på cyklen
Automatisk oversat

4 / 5

Flot, smal, passer på ethvert styr, uanset hvor meget udstyr du har på det.

- Håkan, 31 august, 2021

Jeg kan godt lide, at denne klokke er så smal. Den passer lige mellem stilken og tt-stangen. Og så har den en dejlig klar lyd.

Fordele og ulemper

Klar og ikke for høj lyd
Optager ikke meget plads
Automatisk oversat

5 / 5

Gør præcis, hvad den skal gøre!

- DJ, 28 august, 2021

I butikken spurgte jeg sælgeren: "Jeg vil ikke have en klokke, kan du hjælpe mig med det?" Han forstod præcis, hvad jeg mente! Denne cykelklokke fungerer perfekt, og du bemærker faktisk ikke engang, at du har en klokke på din cykel! (Sælgeren gjorde mig også kort opmærksom på, at der er to forskellige størrelser, så bare vær opmærksom på, hvilken størrelse du har brug for). Også når man kører MTB, ingen 'raslen' og funktionel, når det er nødvendigt! Også på vegne af mine medtrafikanter, tak for dette råd og denne 'jeg vil ikke have en cykelklokke' cykelklokke!!! ;-)

Fordele og ulemper

Funktionel
Man kan næsten ikke se, at det er en klokke!!!
Solid
Automatisk oversat

1 / 5

Moderat produktion

- Maarten, 10 august, 2021

Købte dette produkt for et par måneder siden. Efter et par ture knækkede fjederen, og den kan ikke repareres. Værdiløs

Fordele og ulemper

Nyttig idé
Fjer
Går hurtigt i stykker
Må ikke købes
Automatisk oversat

4 / 5

En god klokke, der er sin pris værd.

- Endrik, 7 august, 2021

God og høj klokke! Lyden er ikke for skarp

Fordele og ulemper

Let at montere
Optager ikke meget plads på styret
Plads til at montere bremsekabel osv. nedenunder
Automatisk oversat

5 / 5

God værdi for pengene og flot design

- Frédéric, 30 juli, 2021

Smukt design. Nem at installere, der medfølger en adapter til forskellige styrstørrelser. Den er nem at bruge og giver en behagelig kontinuerlig lyd.

Fordele og ulemper

Design
Kvalitet
Lyd
Praktisk
Pris
Antal farver
Automatisk oversat

3 / 5

God, men kunne være bedre

- Jonathan, 27 juli, 2021

En skam, at knappen til at ringe med har en slap fjeder. Allerede bøjet efter 1 tur. Virker stadig (men ikke længere ved at trykke ned). Nu skal jeg selv skubbe knappen frem mod klokken for at ringe.

Fordele og ulemper

Passer perfekt
Rent design
Dyr for en cykelklokke
Ikke super højlydt
Slap fjeder
Automatisk oversat

1 / 5

Flot design, men fungerer dårligt og bryder hurtigt sammen.

- Robert, 18 juli, 2021

Hvis bare jeg havde læst anmeldelserne tidligere: faktisk for blød lyd og ikke holdbar. Jeg har brugt den 4 gange, og fjederen er allerede "strakt", fordi man er nødt til at skubbe hammeren for langt væk for at få et godt hørbart "pinggg". Kort sagt: Lad dette produkt ligge på hylden, og gå efter en BBB Loud&Clear eller Noisy Brass. Måske lidt mindre pæne, men de virker.

Fordele og ulemper

Design
For blød "pinggg"
går (for) hurtigt i stykker
Automatisk oversat

5 / 5

Øjet vil også have noget!

- Pieter, 17 juli, 2021

Hvis du køber en ringeklokke alene for dens funktion, findes der billigere alternativer. Men øjet vil også have noget, og især på din MTB giver denne klokke også en mere behagelig landing på styret, når du falder. Den kommer i en flot indpakning, og lyden er fin!

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Automatisk oversat

3 / 5

Fjeder i klokke knækket for tidligt, inden for 3 måneder

- Niek, 17 juli, 2021

Lille og kompakt klokke, der bare går i stykker for hurtigt

Fordele og ulemper

Design
Lille
Kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Dårlig kvalitet og ikke brugbar inden for 1 måned

- Eric, 13 juli, 2021

Dårlig mekanisme Kunne bruge klokken et par gange, hvorefter fjederen vendte sig og bare holdt op med at ringe. Værdiløst køb.

Fordele og ulemper

Flot form
Hurtig at samle
Dyr
Fjederen knækker hurtigt
Pris-kvalitet
Automatisk oversat

2 / 5

Flot design, men lyden er for blød

- Dimitri, 10 juli, 2021

Folk hører ikke klokken på afstand, kun når du er tæt på (men det er for sent).

Fordele og ulemper

Design
Lyden er for blød
Pris
Automatisk oversat

2 / 5

Fin cykelklokke, men helt ubrugelig i lang tid på grund af dårlig fjedermekanisme.

- Philip, 1 juli, 2021

Du kan bruge denne klokke i et år. Når fjederen har strakt sig en smule. Klokken er ubrugelig. Fjederen er også udsat for korrosion, hvilket betyder, at klokken bare bryder sammen efter et stykke tid.

Fordele og ulemper

Sejt design
Fjederen knækker hurtigt. Klokken er ubrugelig.
Automatisk oversat

4 / 5

smukt design, kan bygges endnu mindre

- Thomas, 30 juni, 2021

smukt design, kan bygges endnu mindre

Fordele og ulemper

Fungerer perfekt
Godt design
En smule stor
Automatisk oversat

2 / 5

Havde forventet lidt mere af den

- Denis, 11 juni, 2021

Jeg har haft ringeklokken på cyklen i 3 år nu og vil prøve den mere luksuriøse variant for at se, om den passer bedre.

Fordele og ulemper

Let at montere
Stilfuld og diskret
Fjederen, som hammeren sidder på, bliver hurtigt halt
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

3 / 5

Flot design, men middelmådig kvalitet

- Chris, 2 juni, 2021

Store forventninger i betragtning af prisen, men et meget skrøbeligt produkt, som du bemærker, når du samler det. Ventilen sætter sig fast efter et stykke tid, fjederen ruster og mangler derfor funktion, fordi man ikke længere kan ringe hårdt nok. Kan ikke anbefales.

Fordele og ulemper

Rent cockpit
Smukt design
Efter en måned fungerer ventilen ikke længere ordentligt
Fjederen ruster
Meget skrøbelig
Automatisk oversat

5 / 5

Tilfredsstillende!

- SJ, 30 maj, 2021

Efter 3 ugers brug er jeg meget tilfreds med den.

Fordele og ulemper

God lyd, fungerer fantastisk
Kompakt
Dyr
Automatisk oversat

4 / 5

Smuk og med bedre holdbarhed end før

- Robin, 27 maj, 2021

Det ser ud til, at denne klokke har fået en opgradering. Mens tidligere modeller havde en svag fjeder, ser den nuværende ud til at være meget fastere. Resultatet er en flot ringeklokke, som knap nok er synlig på min racercykel OG en tillid til, at den holder meget længere nu om dage.

Fordele og ulemper

Forbedret holdbarhed
Næsten usynlig på cyklen
Slankt design
Automatisk oversat

1 / 5

Udseendet kan snyde.

- Phaedrus, 23 maj, 2021

Gekocht op uiterlijk en merk. Is echter goedkoop product, kermiskwaliteit. Was na een paar keer bellen al kapot. Kies wat anders!

Fordele og ulemper

Ser ud
Prijs
Slechte kvalitet
Automatisk oversat

4 / 5

slankt design på styret.

- Philip, 19 maj, 2021

Jeg havde forventet, at håndtaget ville være mere robust til en klokke til denne pris.

Fordele og ulemper

Diskret design
lille type, lyd ok
håndtaget er ikke særlig stabilt
stor type, lyden kunne være bedre
Automatisk oversat

2 / 5

For det meste smuk. Mindre funktionelle.

- Jelle-Bart, 18 maj, 2021

Frem for alt er det en dejlig klokke. Ikke særlig høj. Fanger først øjet efter at have ringet mindst 3 gange.

Fordele og ulemper

Dejlig dinggg
Let at fastgøre
Ikke højlydt
Automatisk oversat

2 / 5

God idé, ekstremt dårlig udførelse

- Koen, 12 maj, 2021

Fin cykelklokke, der er næsten 'usynlig' på en racercykel. Fjederen er dog problematisk, som det allerede er skrevet i anmeldelser. Den bliver så skæv, at klokken simpelthen holder op med at virke. Dum designfejl, for ellers ville det være en topper.

Fordele og ulemper

smart design
Fjeder
Automatisk oversat

2 / 5

Vil bestemt ikke anbefale denne klokke.

- Daan, 10 maj, 2021

Desværre bøjede fjederen sig efter 2 anvendelser. Designet er flot, men desværre er kvaliteten af produktet dårlig. Til denne pris bør man forvente mere og i det mindste ingen plastik og en bedre mekanisme (fjeder).

Fordele og ulemper

Lyden er fin
Smukt design
Dyrt
Irriterende vibrationer under cykling
Plasthammer/fjeder, der hurtigt knækker
Automatisk oversat

2 / 5

Den smukkeste cykelklokke, men middelmådig kvalitet

- Jules, 4 maj, 2021

Jeg nød at cykle med denne klokke i et år, fordi den er meget flot (i sort på min sorte cykel). Men fjederen på udløseren begyndte snart at ruste (mens cyklen er indendørs), og til sidst faldt den af undervejs, så klokken ikke længere virker :-(

Fordele og ulemper

Den smukkeste klokke, jeg kender
Moderat kvalitet
Automatisk oversat

2 / 5

Skrøbelig, går hurtigt i stykker.

- Nils, 20 april, 2021

Efter én opbevaring i skuret mod andre cykler og "klappen" delvist knækket af og fjederen bøjet. Skrøbeligt produkt.

Fordele og ulemper

Diskret
Smukt design
Går hurtigt i stykker
Moderat lydstyrke
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende boble

- Rik, 11 april, 2021

Gør præcis, hvad den skal gøre

Fordele og ulemper

Diskret
Slankt design
Tilstrækkelig volumen
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg skulle have haft 1 meget tidligere

- Jeroen, 10 april, 2021

Stierne er ret overfyldte i disse dage, Men man kan ikke leve uden en klokke, og denne skiller sig ikke ud. Øverste klokke

Fordele og ulemper

Skiller sig ikke ud
Smukt og fint
Top boble
Automatisk oversat

4 / 5

Fint produkt

- Martijn, 8 april, 2021

Funktionelt design og god betjening gør det til et fint produkt.

Fordele og ulemper

Klar og venlig lyd
Let at montere
Velintegreret styr
Automatisk oversat

4 / 5

Smukt slankt og godt

- Peter, 7 april, 2021

Hvis du vil have et minimalistisk design på f.eks. en elegant urban elcykel, er dette en meget fin løsning. Fordi den er så lille, er lyden ikke særlig høj, men den høje frekvens gør den mærkbar nok.

Fordele og ulemper

Materialer af høj kvalitet
minimalistisk
ringetonen har en høj frekvens, så den skiller sig ud
Selvom ringetonen er høj, er den relativt blød
Automatisk oversat

5 / 5

Top-boble

- Ties, 5 april, 2021

Det er også den bedste ringeklokke, jeg har haft. Den passer godt på racercyklen og giver en høj lyd.

Fordele og ulemper

Højt
Nice
Pris
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, men fungerer ikke godt!

- Marc, 3 april, 2021

Klokken lyder for blødt, så folk ikke kan høre den.

Fordele og ulemper

Diskret på styret
Blød lyd
Skal fastgøres "frit
Automatisk oversat

5 / 5

Super boble! Et absolut must

- Tim, 26 marts, 2021

Flot klokke og super alternativ til hide-my-bell. Passer perfekt på brede aero-styr (deda superzero). Synes, at hide-my-bell er ret plastikagtig og har læst, at den hurtigt går i stykker.

Fordele og ulemper

God lyd
Passer godt
Robust
Automatisk oversat

2 / 5

For dyr til minimal lyd

- Boris, 21 marts, 2021

Jeg er på udkig efter en særlig højlydt(!) og let håndterlig (helst uden at jeg behøver at tage min hånd af styret) ringeklokke til landevejscykler. Dette er min tredje ringeklokke, og lyden af klokken forsvinder med det samme i det fri. Det eneste positive er designet, men ringeklokkens funktionalitet halter, da lyden langt fra er tilstrækkelig.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds.

- Johny, 11 marts, 2021

Lyden er bedre end forventet, og udseendet er en racercykel værdig.

Fordele og ulemper

God lyd
Ikke påtrængende
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Det er bestemt ingen skam at sætte denne klokke på landevejscyklen.

- Johan, 10 marts, 2021

Den klare tone er let at høre. Selve klokken er næsten umærkelig, når den sidder på styret. Takket være de forskellige farver er der en passende klokke til alle.

Fordele og ulemper

Let at reparere
Ren tone
Skiller sig ikke ud på styret
Automatisk oversat

5 / 5

Top-produkt

- Jos, 5 marts, 2021

lille i størrelse stor i kvalitet

Fordele og ulemper

Klar lyd
nem at montere
Super design
Automatisk oversat

5 / 5

Godt design.

- Frans, 26 februar, 2021

God, ikke for høj klokke

Fordele og ulemper

Flot design
Ikke for højlydt
Skiller sig ikke ud på styret
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende cykelklokke, som jeg er glad for under alle omstændigheder.

- Frans, 25 februar, 2021

Flot designet klokke, der ikke skiller sig ud på grund af sit design og giver en lyd, der ikke vil skræmme dine forgængere.

Fordele og ulemper

Ingen lyd, der skræmmer mig
Skiller sig ikke ud
Smukt design
Nej, det er
Automatisk oversat

3 / 5

Flot klokke, men håndter den med forsigtighed. Måske for skrøbelig til en MTB og dens omgivelser.

- Martinus, 24 februar, 2021

Fin klokke, høj nok og nem at betjene. Nem at montere, med ideelle kabeludskæringer. På præcis det rigtige sted til min Cube. Betjeningspalen er skrøbelig. Den er hovedsageligt fastgjort til fjederen. Tryk for hårdt på den, og den går i stykker. Betjen den for klodset, og du kan ikke længere ringe så højt, som det var meningen. Efter en måned var min klokke i stykker

Fordele og ulemper

Lyd
Montering
Udseende
Konstruktion
Sårbar
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke

- Mathieu, 22 februar, 2021

At har allerede bøjet fjederen to gange

Fordele og ulemper

Design
Foråret bryder hurtigt ud
Ny hvert år
Pris/kvalitet
Automatisk oversat

4 / 5

Fint og smukt enkelt design

- Marloes, 22 februar, 2021

Smukt produkt. Æsken indeholder værktøj til montering. Stramt design. God lyd

Fordele og ulemper

Fremragende lyd
Monteringssæt medfølger
Nem montering
Automatisk oversat

5 / 5

Flot klokke

- Ton, 20 februar, 2021

smuk smuk klokke, topper

Fordele og ulemper

lyd
lys
smuk
Automatisk oversat

1 / 5

Fraråde

- Hinke, 15 februar, 2021

Fordele og ulemper

God lyd
Smuk
Folk kan ikke høre dig
Næsten øjeblikkeligt defekt
Automatisk oversat

4 / 5

Klar klokke med smukt design

- Daniel, 12 februar, 2021

Veldesignet ringeklokke, der også passer til tykke racercykelstyr. Flot design. Dog ret dyr for en ringeklokke.

Fordele og ulemper

Design
Klar boble
Dyrt
Automatisk oversat

4 / 5

Flot ringetone!

- Adriaan, 3 februar, 2021

Aerodynamisk cykelklokke til en god pris, en god investering!

Fordele og ulemper

Lys
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Lækkert design og stor volumen

- Nick, 2 februar, 2021

Super fin bel die een goed volume produceert. Flot design og praktisk at du kan lave eventuelle kabler under bel'en.

Fordele og ulemper

Design
Lyd
Makkelijk te monteren
Iets duurder
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk vare

- Ralf, 1 februar, 2021

Lyden kunne godt have været lidt højere.

Fordele og ulemper

Nem montering
Smukt design
Lyd
Automatisk oversat

4 / 5

Funktionel og stilfuld ringeklokke til racercyklen

- Edwin, 31 januar, 2021

Smuk (stilfuld) og fin klokke (klar lyd) og dejligt, at bremse-/skiftekablerne kan skjules under klokken (fordybning), især med brede styr.

Fordele og ulemper

Kabler kan skjules under klokken
Klar lyd
Stilfuld
Virker en smule skrøbelig
Automatisk oversat

5 / 5

Flot design og meget velfungerende luksuscykelklokke.

- Sjaak, 19 januar, 2021

En smuk og meget velfungerende luksuscykelklokke. Men med et prisskilt.

Fordele og ulemper

Flot design
Fungerer fint.
Pænt kompakt.
Ikke billig
Automatisk oversat

4 / 5

okay, men følsom over for snavs

- Dieter, 13 januar, 2021

Jeg har haft klokken i ca. 2 uger nu, under en mountainbiketur kom der noget mudder imellem den, og så ringede den ikke så godt længere. rensede den igen bagefter med kompressor, og nu er alt fint igen. det er derfor, jeg vil råde til kun at bruge den på en landevejscykel

Automatisk oversat

5 / 5

Smuk og frem for alt høj og klar

- Pieter, 9 januar, 2021

Skulle have købt meget tidligere - perfekt.

Fordele og ulemper

Højt
Klar
Smukt design
Automatisk oversat

3 / 5

Form gik forud for funktion

- Kees-Jan, 7 januar, 2021

Meget fin ting, men lyden er faktisk ikke høj nok. Gad vide, hvor længe klapfjederen holder ... den er lidt langt ude.

Fordele og ulemper

Attraktivt design
Lyden er ikke høj nok
Automatisk oversat

1 / 5

Køb ikke lort

- Sebo, 1 januar, 2021

Flot design, men kontrolmekanismen er af plastik. Især når den er kold, knækker den af. Til den pris kunne man forvente, at producenten havde lavet nogle udholdenhedstest.

Fordele og ulemper

design
går hurtigt i stykker
Automatisk oversat

1 / 5

Smuk, men værdiløs

- Maarten, 31 december, 2020

Denne klokke er smuk og skiller sig ikke ud på dit styr. Hos mig gik den i stykker to gange: Fjederen, der holder klokken, er meget skrøbelig. Den store variant er heller ikke så høj; den mindre variant virker højere.

Fordele og ulemper

Æstetisk
Holdbarhed
kvalitet
Automatisk oversat

1 / 5

Foråret bryder hurtigt sammen

- Jens, 27 december, 2020

Købte denne klokke til 5 personer fra cykelklubben. I mellemtiden er den allerede ikke brugbar/hørbar med 4 personer, fordi fjederen ikke er robust nok.

Fordele og ulemper

design
dyrt
ikke høj nok
ikke robust
Automatisk oversat

5 / 5

Superbel

- Stan, 17 december, 2020

Den bedste cykelklokke, jeg nogensinde har købt.

Fordele og ulemper

Lyd
Nem installation
Pålidelighed
Pris
Udseende
Automatisk oversat