Anmeldelse af
Garmin Varia UT800

Garmin Varia UT800
4.8 / 5
Gennemsnitlig fra 35 Anmeldelser
5
10 Anmeldelser
4
3 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
0 Anmeldelser

Billeder fra kunder

4 / 5

Godt lys men holder ikke hvad den lover

- Claus, 28 januar, 2019

Super godt lys til både landevej og mtb. Dårlig batteritid, og lygten kan ikke bruges sammen med en powerbank. Tilpasning til hastighed er sikkert fint i bjergene, men på de danske landevej, kører jeg sjældent langsommere end 30 km/t - og det giver fuld skrald på lygten hele tiden, og så er der kun til 1½ time, med mindre man justerer styrken manuelt. Har ikke oplevet at den slukker sig helt, selv om der bliver lyst. Selve lygten virker super robust og monteringen under cykelcomputeren er helt i top.

Fordele og ulemper

Godt lys
Kan justeres
Montering
Batteritid
Justeringsmuligheder
kan ikke bruges sammen med powerbank
Lidt dyr

4 / 5

Fin lampe, fungerer perfekt, batterilevetiden kunne være længere.

- Ben, 4 januar, 2021

Fordele og ulemper

drift
Fastgørelse
Automatisk oversat

4 / 5

Blinkende lys

- Rudi, 21 december, 2020

Købte den for nylig, men har kun brugt den én gang. Så jeg har ikke meget erfaring med den endnu, men den giver nok lys. Jeg brugte den i flimrende tilstand, men jeg var let synlig på lang afstand.

Fordele og ulemper

Meget lysende
Automatisk oversat

5 / 5

Værdi for pengene!

- Theo, 17 juli, 2021

Føles sikkert med god belysning

Fordele og ulemper

Meget god synlighed
Perfekt kommunikation med kanten
Solid
Automatisk oversat

5 / 5

han ovenfor

- Peter, 13 juni, 2021

For at fuldende din Garmin og din sikkerhed er det en behagelig forbedring. Det eneste minus er, at det koster en del. Men ja, sikkerhed kan koste noget

Fordele og ulemper

Fungerer godt sammen med Garmin 1030 plus
Jeg har også Radar, så den er komplet
Superdyr, men meget cool
Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt produkt til landevejscykler.

- Olivier, 15 marts, 2021

Meget praktisk med en almindelig holder til speedometeret. Lygterne er kraftige nok til natkørsel i åbent land.

Fordele og ulemper

Indbygget batteri
Placeret under Garmin speedometeret
Tilstrækkelig kraft
Vægt
Ikke noget
Automatisk oversat

5 / 5

God multifunktionel lampe

- Rien, 1 december, 2020

Masser af lys, selv i de "lavere" positioner. Dagskørelyset skiller sig godt ud! Komplet levering inklusive styrmontering. Gopro-kompatible fastgørelsesfingre: derfor god til at klikke på f.eks. en hjelm (med Gopro-interface). God og dyr lygte. Ville sagtens købe den igen.

Fordele og ulemper

Intuitiv betjening med knap på lygten
Iøjnefaldende kørelys i dagtimerne
Masser af lys, selv i lave indstillinger
Tilsluttet Garmin
Batterilevetid ved højeste indstilling noget kort
Betjening via Garmin Edge ulogisk for mig
Dyr
Opladningstiden er noget lang
Automatisk oversat

5 / 5

perfekt, men misser en vigtig pointe i kombination med cykelradaren i manualen

- Marcel, 29 november, 2020

fungerer perfekt, Bemærk, at i kombination med cykelradaren er der problemer med parring, men dette kan løses, gå til indstillingerne for sensorerne og derefter til lys, du vil se to ting, radaren og forlygten, du skal fjerne markeringen af radaren der. Dette vil stadig bevare sin fulde funktionelle anvendelse, fordi den allerede er forbundet, bare ikke via lys. Først da fungerer forlygten helt automatisk uden at blive afbrudt.

Fordele og ulemper

kort batteritid
Automatisk oversat

5 / 5

Super på landevejscyklen

- Ralf, 14 november, 2020

Fordele og ulemper

God bundtning af lys
Smukt lysende
Automatisk oversat

5 / 5

Super forlygte!

- Dirk Jan, 12 oktober, 2020

Fantastisk forlygte. Nu kan jeg også cykle en dejlig tur udenfor om aftenen, hvor jeg ellers kun cyklede i weekenderne om efteråret.

Fordele og ulemper

Kompatibel med Garmin Edge 530
Let at montere
Masser af lys
Batteriets levetid
Dyr
Automatisk oversat

5 / 5

Fungerer rigtig godt

- Wolfgang, 14 juli, 2020

Lyset opbygger et netværk med en garmin cykelcomputer. Du kan justere lysindstillingerne via din Garmin. OBS: i kombination med radaren kan opbygningen af et netværk være forfærdelig! De engelske garmin-fora er fyldt med klager, og jeg har også problemer.

Automatisk oversat

5 / 5

Super lampe

- Diana, 6 februar, 2024

Lampen var en fødselsdagsgave, da min mand allerede har den matchende baglygte. Alt passer perfekt sammen, god kvalitet.

Automatisk oversat

5 / 5

Øverste lampe

- Merijn, 31 maj, 2024

Smuk stærk lampe. Passer perfekt sammen. Den bedste af sin slags.

Fordele og ulemper

Let at tilslutte
Smukt designet
Solid kvalitet
Rimeligt prissat
Automatisk oversat