Anmeldelse af
Ergon GP3 Kork

Ergon GP3 Kork
4.8 / 5
Gennemsnitlig fra 11 Anmeldelser
5
8 Anmeldelser
4
2 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
0 Anmeldelser

Billeder fra kunder

4 / 5

Luksusgreb til en citybike, hybridcykel eller mtb

- DL, 1 september, 2021

Samlingen var lidt sværere end forventet. Tvivler på, at det er plastik i stedet for kork. Ellers behagelig og flot.

Fordele og ulemper

God
Komfort
Det er lidt svært at montere hætterne
Automatisk oversat

5 / 5

Flotte håndtag af høj kvalitet

- Philippe, 12 april, 2023

Disse greb giver mig mulighed for at holde mit styr på en anden måde under lange ture eller stigninger. Ingen sovende hænder.

Fordele og ulemper

Dejlig
Flere positioner
Komfort
Automatisk oversat

5 / 5

Alt er i orden

- Joachim, 14 marts, 2022

Super håndtag

Automatisk oversat

5 / 5

Håndtag i toppen

- Alain, 25 august, 2022

De føles ikke som rigtig kork, men mere som gummi. Men de er super behagelige. Godt greb og støtte.

Fordele og ulemper

Godt greb
Sidder behageligt
Ingen kork
Automatisk oversat

5 / 5

Fine håndtag

- Ben, 25 januar, 2022

Grebene er præcis, som jeg håbede, de ville være. Fine muligheder for at skifte position. Stangenderne er store nok til tre fingre. Nemme at montere, og de er bundsolide. Ikke flere ømme hænder.

Fordele og ulemper

Fint greb
Ikke flere ømme hænder
Stangen slutter helt rigtigt
Automatisk oversat

5 / 5

Hurtig service og et godt produkt, Chapeau

- Jaap, 25 juli, 2023

Meget fine bar-ends, God cirkulation i hænderne

Fordele og ulemper

Fantastisk butik
Kvalitet
Levering
Automatisk oversat

5 / 5

Meget flotte greb, disse Ergon GP3 Bio-cork!

- Arend Jan, 26 oktober, 2020

De fantastiske Ergon GP3-greb giver dine hænder tre forskellige, behagelige, skridsikre grebszoner, som forhindrer kramper og træthed. Og så ser de også godt ud.

Fordele og ulemper

Forskellige komfortable grebszoner
Let at montere
Automatisk oversat

4 / 5

Fin form, men ikke ægte korkfornemmelse

- Sille, 6 august, 2022

Jeg havde forventet mere korkfornemmelse med en så eftertrykkelig omtale i navn og beskrivelse. Men korken er inkorporeret i gummiet, så den primære fornemmelse er stadig gummi.

Fordele og ulemper

Fin ergonomi
Let at justere
Føles stadig mere som gummi end kork
Automatisk oversat

5 / 5

super anatomisk design ikke flere "døde" fingre under cykelture super!!!

- JH, 8 september, 2020

Fordele og ulemper

Flot form
gode anatomiske proportioner for at forhindre
let at udskifte
Solid udførelse
Automatisk oversat

5 / 5

Det rigtige valg

- Willy, 9 august, 2021

Ergonomisk meget god. Giver et sikkert greb.

Fordele og ulemper

Let at montere
Polstret støtte
Automatisk oversat