Anmeldelse af
BBB Cycling BTL-125 Kædemåler

BBB Cycling BTL-125 Kædemåler
4.7 / 5
Gennemsnitlig fra 34 Anmeldelser
5
20 Anmeldelser
4
6 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
0 Anmeldelser

4 / 5

Anbefales til aktive cyklister

- Folkert, 10 maj, 2023

Før havde du en fornemmelse af, hvornår det var bedre at udskifte kæden, men ofte gik du lidt for længe med oplevelsen. Nu ved du bare, hvor du står

Fordele og ulemper

God indikation ved længere lysbue
Let at bruge
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt, præcis hvad jeg havde håbet på, og mere end opfylder forventningerne.

- Huub, 10 oktober, 2020

perfekt

Fordele og ulemper

godt forhold mellem pris og kvalitet
Godt materiale
lille
Automatisk oversat

4 / 5

Godt produkt, virker pålideligt

- Nicolas, 10 oktober, 2021

Godt produkt, virker pålideligt

Fordele og ulemper

Let at bruge
RAS
Automatisk oversat

5 / 5

Must-have for cyklister

- Edwin, 10 oktober, 2023

Jeg havde længe ledt efter et værktøj til at måle sliddet på min kæde. Dette er et stærkt og enkelt værktøj, som også giver dig mulighed for at stramme din ventil.

Fordele og ulemper

Alsidig
Let at bruge
Robust
nej
Automatisk oversat

5 / 5

Meget nyttig til bestemmelse af kædeslid

- Johan, 10 september, 2021

Meget praktisk værktøj til at måle kædeslid. Fungerer meget enkelt. Man sætter den bare på kæden og aflæser resultatet.

Fordele og ulemper

billig
nem at bruge
Automatisk oversat

5 / 5

meget tilfreds

- tjamme, 11 marts, 2024

alle tilfredsstillende

Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk værktøj til at tjekke tilstanden af min racercykelkæde.

- H., 13 marts, 2021

Nu kan du kontrollere, om kæden er slidt eller ej.

Fordele og ulemper

Enkelt og overskueligt
Automatisk oversat

4 / 5

Enkelt og godt

- Erwin, 14 juli, 2024

Fungerer ganske enkelt. Bare stik den i kæden, så kan du se, om din kæde er (næsten) slidt.

Fordele og ulemper

Let at bruge
Automatisk oversat

5 / 5

Godt produkt til en god pris

- Marcin, 15 juli, 2024

.

Automatisk oversat

5 / 5

Praktisk takket være den dobbelte funktion.

- Alexander, 15 september, 2023

Det virker bare.

Fordele og ulemper

Dobbelt funktion
Praktisk
Automatisk oversat

5 / 5

Praktisk værktøj

- Rene, 16 marts, 2022

Praktisk værktøj til at tjekke, om kæden ikke er slidt. Ser solidt ud. Er dog 3 gange så dyrt som på toolstation.

Automatisk oversat

5 / 5

Enkelt og effektivt

- Raph, 17 april, 2024

Praktisk til at fjerne dummy-leddet og tjekke slid.

Automatisk oversat

5 / 5

Fungerer fint, og du kan spore slid over hele levetiden

- Timan, 19 marts, 2024

En fremragende ting. Fordelen er, at du ikke får et ja/nej-slidt svar, men du kan se, hvor meget din kæde er slidt. Så vender du den om, slapper af i kæden og tager den af.

Fordele og ulemper

Indeholder kædespænder til udskiftning
Praktisk, at du kan spore slidglidning
Automatisk oversat

5 / 5

alt er godt

- Philip, 19 marts, 2024

Jeg er meget tilfreds med det

Fordele og ulemper

Kvalitet hæder god
Automatisk oversat

5 / 5

Et praktisk værktøj mod slitage af dit drev.

- Tim, 20 juni, 2023

Meget praktisk og tydelig og viser et klart billede. Også praktisk at bruge som kædeholder, når kæden skal afmonteres.

Fordele og ulemper

Lille og let
Multifunktionel
Nem at bruge
Automatisk oversat

5 / 5

Lever fuldt ud op til forventningerne!

- Fietsertje, 21 juni, 2021

En kædetjekker, som du kan tage med overalt, og som er meget nem at bruge. Hvis du er på udkig efter en brugt cykel, og du er bekymret for kædens tilstand, er dette et godt værktøj til at teste kædens slid med. Vi ved nu, at vi kan begynde at udskifte kæderne på vores cykler derhjemme. Kun dem på de nye cykler var i orden :)

Fordele og ulemper

Let at bære.
Nem at bruge.
Automatisk oversat

5 / 5

Faktisk et MUST have!

- Marcel, 23 marts, 2021

Let at bruge, og hvad der ikke ofte fortælles i anmeldelser, denne har en dobbelt funktion. Vend værktøjet om, og du har en kædeholder til adskillelse. Ingen rod med en gammel eger osv.

Fordele og ulemper

Dobbelt funktion
Enkel
Ikke dyr
Praktisk
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Must-have til den hyppige cyklist

- Dieter, 25 august, 2020

Et must have; viser tydeligt, hvornår kæden skal udskiftes, og kan forhindre skader på kassetten.

Fordele og ulemper

Kan også bruges som kædespænder
let at bruge
pris
nej
Automatisk oversat

5 / 5

fremragende værktøj

- PJ, 28 juni, 2024

Find hurtigt ud af kædens tilstand

Fordele og ulemper

enkel
præcis
Automatisk oversat

4 / 5

Praktisk og enkelt måleværktøj

- Pieter Jan, 29 oktober, 2020

Enkel at anvende og giver tydelige resultater.

Automatisk oversat

5 / 5

Praktisk værktøj!

- Gianni, 29 september, 2022

Multifunktionel kædemåler, meget praktisk værktøj til at måle kædeslid.

Fordele og ulemper

Let
Lille
Multifunktionel
Giver ikke 0,5% indikation
Automatisk oversat

4 / 5

Enkelt og godt!

- Marc, 3 april, 2021

Enkel og praktisk til at måle sliddet på din kæde. Praktisk, at man kan samle kæden, når man bruger den baglæns. Ja mer, at den kun har en indikation af slid på 0,75 i stedet for 0,5.

Fordele og ulemper

Fungerer godt
Praktisk at samle kæden
Kun vejledende ved 0,75 mm i stedet for 0,5
Automatisk oversat

5 / 5

Det helt rigtige

- Olivier, 30 juni, 2022

Praktisk værktøj, hvor du kun skal bruge den ene side for at se, hvor slidt din kæde er, i stedet for at skulle vende værktøjet om, som de fleste andre.

Fordele og ulemper

God udførelse
Kun brug for én side
Automatisk oversat

5 / 5

fungere som den skal

- Rasmus, 31 august, 2018

Denne kædemåler, gør det den er tiltænkt, fungere efter hensigten og koster 1/3 af hvad mange andre fancy navne forlanger for deres.

Fordele og ulemper

undgå kasette slid.

4 / 5

Praktisk værktøj

- Rudi, 31 december, 2020

Jeg troede, at min kæde stadig var god, indtil jeg brugte dette værktøj. Jeg udskiftede kæden, og nu kører den meget mere støjsvagt over tandhjulene.

Fordele og ulemper

Hurtig at bruge
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

Enkelt og effektivt!

- Julien, 31 juli, 2023

Mere pålidelig end andre mærker til en overkommelig pris. Kan bruges som 3. hånd ved kædeskift.

Automatisk oversat