Cykeltasker

189
Cykeltasker findes i mange forskellige former og størrelser. Hvilken cykeltaske er den bedste og mest velegnede?  Hver taske er lavet til et andet formål. Vi har alt fra en cykeltaske til din bycykel eller elcykel, samt en sadeltaske til din racercykel eller mountainbike. Også til den rejsende på cykelferie eller simpelthen til dine dagligvarer. Vi har den perfekte cykeltaske til enhver cyklist.

Læs mere
Mærker
Hjælp til at træffe et valg

Sorteret efter

Basil Sport Design Cykeltasker

Vejl. udsalgspris 655
Fra 444

Topeak Weatherproof DynaWedge Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 254
218

Brooks Scape Top Tube Steltaske

Vejl. udsalgspris 424
358

BBB Cycling SealMate BSB-65

Vejl. udsalgspris 539
Fra 468

AGU Urban Essentials DWR Cykeltasker

Vejl. udsalgspris 617
507
Et grønnere valg

New Looxs Camella Cykeltaske

Vejl. udsalgspris 485
382

BBB Cycling CombiSet EasyPack Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 346
312

New Looxs Alba Bamboo Dobbelt Cykeltasker

Vejl. udsalgspris 632
Fra 468

Basil Grand Bicycle Shopper Cykeltaske Citybike

Vejl. udsalgspris 439
358

New Looxs Odense Kota Cykeltaske

Vejl. udsalgspris 516
397

Evoc Seat Pack BOA WP

Vejl. udsalgspris 1 233
Fra 975

Basil Mada Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 154
124

New Looxs Cameo Bisonyl Taske Citybike

Vejl. udsalgspris 508
390

New Looxs Odense Taske Citybike

Vejl. udsalgspris 539
390

Basil Universele Accuhoes

Vejl. udsalgspris 200
163

Evoc Handlebar Pack WP

Vejl. udsalgspris 385
327

AGU Venture Extreme Styrtaske

Vejl. udsalgspris 848
709

AGU Essential DWR 4L

Vejl. udsalgspris 270
226
Et grønnere valg

Basil Urban Dry shopper Taske Citybike

Vejl. udsalgspris 540
390

Basil Miles Dubbel Taske Citybike

Vejl. udsalgspris 771
Fra 507

BBB Cycling Front Fellow BSB-141

Vejl. udsalgspris 539
499

Basil Elegance Shopper Taske Citybike

Vejl. udsalgspris 501
378
Et grønnere valg

AGU Performance DWR Steltaske

Vejl. udsalgspris 231
218
Et grønnere valg

Basil Mira Taske Citybike

Vejl. udsalgspris 347
273

Basil Miles DayPack 17L Rygsæk

Vejl. udsalgspris 617
468

Er du tilfreds med udvalget?

Brug for en cykeltaske? Se alle cykeltasker på nettet!

Hvilke typer cykeltasker findes der?

Cykeltasker findes i alle former og størrelser. Uanset om du vælger en trendy cykeltaske, sjove cykeltasker eller cykeltasker til damer, er der altid en passende cykeltaske til dig. Hvilken cykeltaske du skal have afhænger blandt andet af, hvilken type cykel du kører på. Cykeltasker til din elcykel eller cykeltasker til din citybike s kan du nemt montere på din bagagebærer. Mountainbikes og racercykler har ikke som standard en bagagebærer bag på deres cykler. Når du ønsker tasker til din racercykel, MTB eller gravelcykel, kan du vælge mellem trekking cykeltasker eller bikepacking tasker. Leder du f.eks. efter en rammetaske, styrtaske eller en sadeltaske til din kommende cykelferie? Vi har det hele, lige fra cykelrygsæk til aftagelige cykeltasker!

Hvilke mærker cykeltasker sælger vi?

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af højkvalitets cykeltasker. Vi sælger en række populære mærker, som f.eks: Dette er blot et udvalg af vores meget brede sortiment. Så tag et hurtigt kig på vores cykeltasker side!

Hvad er forskellen mellem en enkelt cykeltaske og en dobbelt cykeltaske?

Til din citybike kan du vælge mellem en enkelt cykeltaske eller dobbelt cykeltaske. En dobbelt cykeltaske hænger på begge sider af bagagebæreren, mens en enkelt cykeltaske kun hænger på den ene side. En enkelt cykeltaske er praktisk, hvis du ikke har brug for at have så mange ting med på cyklen, f.eks. din jakke. Dobbelte cykeltasker er praktiske, hvis du f.eks. skal ud på en lang dagstur. Har du mange ting, du skal transportere, f.eks. dine ugeindkøb? Så giver disse cykeltasker dig dobbelt så meget plads.

Er alle cykeltasker vandtætte?

Det er ikke alle cykeltasker i vores sortiment, der er vandtætte. Om tasker er vandtætte afhænger af det anvendte materiale til tasken. Cykler du til skole eller på arbejde i al slags vejr? Så er det bedst at vælge en vandafvisende cykeltaske eller en vandtæt cykeltaske. Det holder alle dine ejendele tørre, selv i den kraftigste regnbyge. Ud over de enkelte cykeltasker er også nogle vandtætte dobbelte cykeltasker. Er du mere en god vejrcyklist, og cykler du i mindre regnvejr en gang imellem? Så er en cykeltaske, der er stænktæt tilstrækkeligt.

Er der specielle cykeltasker til min elcykel?

Har du en elcykel med et batteri under bagagebæreren? Hvis det er tilfældet, kan det være, at ikke alle tasker passer på din bagageholder. Med cykeltasker til elcykler tages der særligt hensyn til batteriet under bagagebæreren. En cykeltaske til elcykler bør have tyndere og bredere remme til at fastgøre den. Nogle cykeltasker har ofte et krogsystem. Krogene skal være tyndere på en elcykel for at passe på bagsiden af din cykelholder.

Har jeg brug for en lille eller stor cykeltaske?

Vi har cykeltasker med forskelligt indhold i vores sortiment, f.eks: Siger antallet af liter dig ikke noget? På vores hjemmeside kan du finde billeder af nogle cykeltasker, der viser, hvor meget der kan være i tasken. Dette kan hjælpe dig med at få en bedre idé om taskens størrelse.

Hvad er de bedste cykeltasker til mig?

Kan du ikke beslutte dig for, hvilken cykeltaske der passer bedst til dig ved hjælp af filtrene på vores side om cykeltasker? Så se vores cykeltasker købsguide.