Menu
Terug

Craft CTM Summer Aero Fietsshirt

Craft CTM Summer Aero Fietsshirt
Outlet
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Craft CTM Summer Aero is een heren shirt met korte mouwen die extreem licht is en over een goed aerodynamisch vermogen beschikt. Op warme zomerdagen weet hij het lichaam lekker koel te houden en dankzij het ergonomische ontwerp is een perfecte aansluiting op het lichaam gecreëerd.

Ergonomisch ontwerp voor een strakke pasvorm
Dit wielershirt is voorzien van een ergonomisch ontwerp, waardoor de aansluiting op het lichaam strak is. Met name wanneer je in die fietshouding zit, zul je optimaal profiteren van deze heerlijke pasvorm. Door deze strakke pasvorm is dit fietsshirt wel iets minder geschikt voor rustige en recreatieve ritten. Voor de mouwen is gebruik gemaakt van een dunne en zachte stof met onbewerkte snit. Dit resulteert in een strakke aansluiting op de armen en goed aerodynamisch vermogen. Het gebruikte mesh-materiaal maakt dit fietsshirt zeer licht qua gewicht en voorziet in een effectief ademend vermogen. Op deze manier geniet je tijdens warme fietstochten van een lekkere verkoeling.

De 3 open achterzakken bieden voldoende opbergmogelijkheden
Om ervoor te zorgen dat je voldoende reservemateriaal of eten mee kunt nemen, zijn er 3 achterzakken toegevoegd aan dit wielershirt. Hierdoor kun je goede voorbereidingen treffen voor lange fietsritten. Dankzij de reflecterende prints en details ben je met de Craft CTM Summer Aero ook extra goed zichtbaar in donkere omstandigheden.
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

Een welkome ‘tweede huid’.

- Ad 28 maart 2021

Direct na het aantrekken merk je dat het shirt van een ander materiaal gemaakt is en dat is even wennen. Dat gaat snel en dan ervaar je het shirt als tweede huid.

Plus- & minpunten

Je merkt amper dat je het aanhebt
Prachtig design
Sluit geweldig aan
Het is even wennen aan het materiaal.