Menu
Terug

Castelli Premio Black W Dames Fietsbroek

Castelli Premio Black W Dames Fietsbroek
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Castelli Premio Black fietsbroek voor dames is de meest hoogwaardige fietsbroek die Castelli tot dusver ontwikkeld heeft. De korte fietsbroek is op de belangrijkste aspecten geïnnoveerd, waardoor de beste kwaliteit is gerealiseerd wat betreft comfort, ondersteuning, aerodynamica en duurzaamheid. Kortom, de ideale korte fietsbroek voor de fietser met de hoogste eisen!

Technologie

Subtiele stoffen constructie
De Castelli Premio Bibshort voor dames valt juist op door wat er niet is. De nieuw ontworpen stof weegt 30% minder dan vergelijkbare gebreide stof. De vierzijdige rekbaarheid van deze stof zorgt voor de juiste pasvorm en ondersteunt de spieren precies op de plek waar dat nodig is. De ondersteuning en de dichtheid van de stof neemt toe in het bekkengebied om het geheel rond het zeem op zijn plek te houden en om te voorkomen dat de fietsbroek transparant wordt.

Aerodynamische pasvorm
De subtiel afgewerkte stoffen constructie van de Castelli Premio Bibshort voor dames zorgt ervoor dat er geen extra onderdelen nodig zijn die aan elkaar genaaid moeten worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat de pasvorm comfortabeler aanvoelt en de fietsbroek een erg goed aerodynamisch vermogen bezit. Verder zorgen de onafgewerkte uiteindes voor de ideale overgang van de stof op het bovenbeen, wat aanzienlijk bijdraagt aan de aerodynamische pasvorm van deze korte fietsbroek. De uit stof gesneden bretels en de rubberen garens op het been houden de fietsbroek op de juiste plek, waardoor je zonder zorgen en op snelheid prestaties kan leveren.

Progetto X2 Air Seamless Donna Zeem
Bij de realisatie van de Castelli Premio Bibshort voor dames is uiteraard gebruik gemaakt van het beste zeem dat Castelli tot dusver heeft ontwikkeld. Het naadloze Progetto X2 Air Donna zeem biedt tijdens elke fietsrit de bescherming en ondersteuning op de gewenste en meest gevoelige plekken. De naadloze constructie is flexibel en past zich in dikte aan op de plekken waar de bescherming en ondersteuning het meest nodig is. Het maximale fietscomfort wordt compleet gemaakt door de extra laag die is toegevoegd op de plek van het gevoelige zitbeen.

Het minimalistische design van de Castelli Premio Bibshort voor dames is ontstaan vanuit het motto 'minder is meer'. Dit maakt één van de beste korte fietsbroeken op dit moment compleet.
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

Deze dames fietsbroek is echt een topper

- Conny 4 oktober 2021

Geen knellende broekjespijpjes maar wel een broek die netjes op zijn plaats blijft zitten. De zeem in onovertroffen.

Plus- & minpunten

broekjespijpjes zitten prettig om het bovenbeen
fijne zeem
pasvorm
prijs