Deel dit bericht

Schijfremmen afstellen en onderhouden – Mantel workshop

Zaterdag 4 juni vindt er een volgende workshop plaats in het teken van schijfremmen. Op de Parts-afdeling laten we je graag zien hoe je het best je schijfremmen kunt afstellen, onderhouden of schoonmaken. We leggen het stapsgewijs uit zodat je niets mist in onze workshop schijfremmen.

Wat – Stapsgewijze workshop voor het afstellen van je schijfremmen
Wanneer – Zaterdag 4 juni, van 11:00 tot 16:00
WaarSuperstore Arnhem, Parts afdeling,

wout workshop schijfremmen

Verschillende onderwerpen passeren de dag, waaronder:

  • Ontluchten van de remmen
  • Inkorten van kabels
  • Afstellen van de remblokken
  • Servicen van de zuigers

– Deze workshop is gericht op afstelling van Shimano gerelateerde producten op het gebied van afstelling en onderhoud. Mocht je vragen hebben over andere systemen, ben je natuurlijk vrij om het te vragen.

workshop schijfremmen – wat doen we?

Op de Parts-afdeling hangen we een fiets op waar we stap voor stap, gedurende de gehele dag, aan te werk gaan. Bij elk onderwerp of elke stap ben je vrij om al je vragen te stellen. Handig om te weten waarom iemand het net anders doet. De verschillen in afstelling zijn duidelijk te zien en te voelen. Zodat ook jij in de toekomst je schijfremmen kan afstellen en onderhouden als een pro.

Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Arthur Weisink

Arthur Weisink

Mantel Equipe coureur! Met een Sportklasse licentie op zak in verschillende criteriums, omlopen en mogelijk klassiekers te vinden. Geen leven zonder Garmin als datafreak. Rijdt op een TCR Advanced.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen