Deel dit bericht

Maak kans op €1000,- extra vakantiegeld in Mantel shoptegoed bij aankoop van een fiets!

21 Mei 2024

De zomer komt er weer aan, dus is het ook weer tijd voor vakantiegeld! Wij zijn groot fan van de zomer en hebben daarom een leuke winactie. Bij aankoop van een fiets tijdens de actieperiode, maak je kans op maar liefst €1000 aan shoptegoed! Zo kun je je gloednieuwe fiets bijvoorbeeld volledig aankleden en voorzien van accessoires, je eigen fietsuitrusting uitbreiden óf bijvoorbeeld zelfs een tweede fiets aanschaffen. Besteed je vakantiegeld goed en ga deze zomer op pad met je nieuwe fiets!

Hoe werkt het?

Bij aanschaf van een fiets tussen 21 mei 2024 t/m 20 juni 2024 maak je direct kans op het winnen van de €1000 aan Mantel shoptegoed. Deze actie is geldig op het gehele assortiment fietsen. Aanmelden om mee te doen aan de winactie is niet nodig. Je voor- en achternaam worden automatisch meegenomen in de loting van de winactie wanneer je tussen 21 mei 2024 t/m 20 juni 2024 een fiets aanschaft. 

Wat kun je winnen?

Je maakt kans om €1000 aan shoptegoed te winnen, te besteden bij Mantel. Dit kan zowel fysiek in één van onze Superstores of online in onze webshop. Dit bedrag hoeft niet eenmalig uitgegeven te worden.

Bekijk alle fietsen

Liever direct een proefrit maken? Of weet je nog niet helemaal welke fiets bij je past en heb je nog extra advies nodig? Ga dan naar één van onze fietsenwinkels en test daar de fiets direct even uit!

Actievoorwaarden

I. Algemeen

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: 'de organisator') georganiseerde winactie (verder te noemen: de 'actie').
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van 21 mei 2024 00:00 t/m 20 juni 2024 23:59.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

II. Deelname 

6. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
7. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
8. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
9. De uiterste datum van deelname is maandag 20 juni 2024 tot 23:59.
10. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen 

11. De organisator verloot één of meerdere verschillende prijzen, gespecificeerd op deze actiepagina.
12. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
13. De prijs kan niet worden ingewisseld voor andere prijzen.
14. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.

IV. Aansprakelijkheid 

16. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
17. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
18. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
19. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert zijn ook van toepassing op de uitgekeerde prijzen.