Deel dit bericht

Winactie Giro d'Italia [Afgelopen]

12 April 2023

Op zaterdag 6 mei gaat de Giro d'Italia weer van start. Dit vinden wij een mooie reden voor een winactie en daarom geven wij een complete kort-kort outfit ter waarde van maar liefst 700 euro(adviesprijs) weg! En als we compleet zeggen, bedoelen we natuurlijk ook echt compleet. Benieuwd uit welke items de kort-kort outfit bestaat? Scroll dan verder naar beneden.

And the winner is...

Helaas. Deze winactie is afgelopen en je kunt niet meer meedoen. Wij feliciteren Jochem Siljee met het winnen van de complete kort-kort outfit! Jochem ontvangt een persoonlijk bericht.

Wat kun je winnen?

Wij geven een complete kort-kort wieleroutfit weg ter waarde van 700 euro. Bekijk hieronder om welke kledingitems het gaat. Wanneer de artikelen niet in de juiste maat op voorraad zijn, ontvangt de winnaar een passend alternatief. Wij maken de winnaar van de winactie uiterlijk op 1 juni bekend via deze pagina. De winnaar ontvangt ook persoonlijk bericht.

Kort-kort outfit heren:

Giro Agilis

€ 74,95

BBB Cycling Chester

Vanaf € 49,95

Assos Mille GT C2 Evo

Vanaf € 119,95

GripGrab Expert Seamless Lightweight

Vanaf € 29,95

Assos Mille GT C2

€ 144,95

GripGrab Lightweight SL

Vanaf € 11,94

Northwave Storm Carbon 2

Vanaf € 109,95

Roeckl Iton

€ 64,95

Kort-kort outfit dames:

Giro Agilis

€ 74,95

BBB Cycling Fuse

€ 72,95

Assos Lugano W

€ 74,95

Craft Pro Dry Nanoweight SS

Vanaf € 31,95

Assos UMA GT C2

€ 115,95

GripGrab Lightweight SL

Vanaf € 11,94

Roeckl Iton

€ 64,95

Actievoorwaarden

I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: 'de organisator') georganiseerde winactie (verder te noemen: de 'actie').
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van maandag 1 mei tot en met zaterdag 27 mei 2023.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
6. Door deelname aan de actie wordt de deelnemer automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mantel. Afmelden hiervoor is eenvoudig mogelijk via de link in de ontvangen nieuwsbrief.

II. Deelname 7. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is zaterdag 27 mei 2023 tot 23:59 uur.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen 12. De organisator verloot één of meerdere verschillende prijzen, gespecificeerd op deze actiepagina.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
15. De winnaar wordt uiterlijk donderdag 1 juni 2023 op deze pagina bekendgemaakt.
16. De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail waarin wordt aangegeven waar hij/zij de prijs op kan halen.
17. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.

IV. Aansprakelijkheid 18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
21. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert zijn ook van toepassing op de uitgekeerde prijzen.