Winactie Cannondale

In samenwerking met Cannondale mogen wij een fiets weggeven ter waarde van €2799,-. Bekijk onderstaande video om te bekijken hoe je kans maakt!


Abonneer je op ons YouTube-kanaal:

Inschrijven winactie Cannondale

* verplicht veldWelk antwoord is juist? (Tip: bekijk de video)

Wat voor Cannondale fiets wil je winnen?


Over Cannondale

Het Amerikaanse fietsmerk Cannondale staat bekend om hun innovatieve manier van het produceren van fietsen. De lefty voorvork bij Cannondale mountainbikes is hier een mooi voorbeeld van. Als je een Cannondale racefiets of MTB aanschaft, dan weet je zeker dat je een fiets koopt met de nieuwste technieken en onderdelen waar de passie voor fietsen vanaf spat. Naast sportfietsen maakt Cannondale ook zeer hoogwaardige e bikes en stadsfietsen.

Cannondale Adventure Neo 3 EQ

 

De kenmerkende eigenschap van de Cannondale Adventure Neo 3 EQ is het frame met lage instap. Op dit frame is een verende dropper post gemonteerd. Hiermee kun je het zadel omhoog en omlaag zetten, waardoor je makkelijk op kan stappen en vervolgens het zadel op de juiste rijhoogte vast kunt zetten.

Cannondale Synapse Carbon 105

De Cannondale Synapse Carbon 105 is een hoogwaardige racefiets voor mensen die een comfortabele, snelle én veelzijdige racefiets zoeken. Met deze fiets hoef je dus niet te kiezen voor slechts één eigenschap van een fiets.

Cannondale F-SI Carbon 4

Het hart van de Cannondale F-SI Carbon 4 is het lichte en stijve carbon frame. Dankzij de doordachte geometrie liggen de rij-eigenschappen op een erg hoog niveau. Door de OutFront geometrie voelt hij heel stabiel aan op technische parcoursen maar is hij nog steeds even wendbaar dankzij de korte achterbrug en 55 offset van de bijzondere voorvork.

Wielsensor koppelen met app

Wist je dat veel Cannondale fietsen zijn uitgerust met een geïntegreerde wielsensor die je kunt koppelen aan de app. Je kunt gegevens als snelheid, route en afstand bijhouden en de app geeft zelfs aan wanneer jouw racefiets, mountainbike of e-bike een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Actievoorwaarden

I. Algemeen
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: ‘de organisator’) georganiseerde winactie (verder te noemen: de ‘actie’).
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van 1 mei 2021 tot en met 31 mei 2021.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
6. Door deelname aan de actie wordt de deelnemer automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mantel. Afmelden hiervoor is eenvoudig mogelijk via de link in de ontvangen nieuwsbrief.

II. Deelname
7. Deelname aan deze actie is mogelijk voor alle Mantel klanten, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is 31 mei 2021 tot 23:59 uur.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen
12. De organisator verloot één of meerdere verschillende prijzen, gespecificeerd op deze actiepagina.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen. Ook kunnen de artikelen niet geretourneerd worden.
15. De winnaar wordt uiterlijk vrijdag 4 juni 2021 op deze pagina bekendgemaakt.
16. De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail waarin wordt aangegeven waar hij/zij de prijs op kunnen halen.
17. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.

IV. Aansprakelijkheid
18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
21. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert zijn ook van toepassing op de uitgekeerde prijzen.