Mountainbike & Racefiets Testdag

Waar kun je een mountainbike of racefiets nou echt goed testen? Juist, in de buitenlucht. Daarom organiseren we op zondag 11 maart 2018 van 10.00 tot 15.00 uur een Mountainbike & Racefiets Testdag bij Sportcentrum Papendal. Op een mooi off-road parcours kun je verschillende mountainbikes testen terwijl er voor de racefiets een mooi testparcours ligt op strak asfalt.

Maak testrides op meer dan 100 high-end mountainbikes en racefietsen van grote merken als BMC, Bulls, Cube, Giant, LIV, Scott, Sensa en Trek. Ook Campagnolo is aanwezig.  Kortom: een volledig fietspark waar de verschillende merken uitpakken met veel high-end modellen waar je niet snel of vaak een uitgebreide testrit mee kan maken. Van hardtail tot (e-)full suspension, van velgremmen tot schijfremmen, de keuze is volledig aan jou!

Van tevoren je droombike reserveren is niet mogelijk, maar gelukkig heb je de hele dag de tijd om te testen. Tussendoor wissel je je testervaringen uit met mede-deelnemers en geniet je van een goede lunch.

Op de parcoursen van ongeveer 4 kilometer kun je op één dag met gemak 8 mountainbikes of racefietsen goed aan de tand voelen.

Hoe doe je mee?

We hebben maximaal 200 plekken voor testers. Dus: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De inschrijfkosten voor een gehele dag testplezier zijn €20,00. Daarbij zijn koffie/thee en een goede lunch natuurlijk inbegrepen.

Inbegrepen bij je inschrijving

  • Lunch
  • Hulp bij het afstellen van de testfietsen (o.a. voorvork en demper bij mountainbikes)
  • Kleedruimte (er zijn geen kluisjes aanwezig)
  • Gratis parkeren
  • Uitgepijlde testronde

    Helaas kun je je niet meer inschrijven voor de Mantel Testride.