Deel dit bericht

Mantel aanbevolen door Strongher

In onze Mantel Superstore zien wij een stijgende trend in het aantal fietsende vrouwen. Alle enthousiastelingen weten inmiddels de weg naar onze winkel te vinden, waar we speciaal voor vrouwen de winkel inrichten en optimaliseren voor dé ultieme winkelervaring. Van jong tot oud en van amateur tot professioneel niveau mogen wij dagelijks nieuwe gezichten verwelkomen. Dit is Strongher niet onopgemerkt gebleven en daarom mogen wij met trots presenteren dat Mantel de primeur heeft als eerste winkel ‘Strongher approved’ te zijn in Nederland!

Strongher-stickerpresentatie-IMG_4506

Een podium voor vrouwen die graag fietsen! Dat is waar Strongher voor staat. Een initiatief van Neerlans bekendste renster: Marianne Vos. Samen met andere Strongher ambassadrices trekt ze ten strijde om alles wat vrouwen en fietsen combineert een podium te geven in een omgeving die nochtans gedomineerd wordt door mannen.

Opkomst fietsende dames

Het fietsen onder vrouwen is in grote opmars en wordt met de dag populairder, in de breedste zin van het woord en alle disciplines. De ambassadrices van Strongher zetten zich daarom in om het fietsen voor vrouwen op hetzelfde niveau te krijgen als dat van mannen. De eerste stappen zijn inmiddels gezet.
Op professioneel niveau is er dit jaar de World-Tour voor vrouwen met meer wedstrijden op het hoogste niveau. Veel wedstrijden, die voorheen alleen voor mannen waren, staan nu ook op de vrouwelijke wieleragenda. Maar ook op media gebied is er steeds meer belangstelling voor het vrouwenpeloton. Met meer live-uitzendingen en berichtgeving komt er meer awareness voor én vrouwen én fietsen. De eerste grote stappen zijn gezet, maar er is nog een lange weg te gaan…

strongher mantel

Doelen van Strongher

Één van de doelen van het Strongher initiatief is de stap verkleinen van fietsende vrouwen op amateur niveau naar het professionele. Fietsende vrouwen moeten een podium krijgen om zich te laten zien waarop ze zich kunnen ontwikkelen.
Het een werkt met het ander. Krijgen de professionele dames een groter podium waarop ze kunnen presteren, spreekt dat beginnende dames aan om ook te fietsen. Hoe meer dames beginnen met fietsen, des te groter kan de sport worden en doorgroeien. Uiteindelijk komt er op deze manier meer sponsoring vrij en meer verslaggeving. De winnaar: de fans! En dat alles onder de grote paraplu genaamd Strongher.

strongher mantel

Mantel Superstore

In onze Superstore bieden wij dames een aanbod voor de complete fietsbeleving. Fietsen, kleding, accessoires, evenementen noem het maar op. Wat ons onderscheid van veel andere winkels? Een divers aanbod aan damesproducten, bewust geselecteerd en gegroepeerd in de winkel voor een snel en makkelijk overzicht. Evenementen als een Ladies Night en speciale kortingsacties. Een lounge om na een tocht even bij te komen onder het genot van een kopje koffie.

Wear

Deze onderscheiding onderstreept onze inzet en bijdrage aan het grote plaatje waar Strongher aan werkt. Maar daar stopt het niet voor Mantel. Ook wij proberen ons steentje verder bij te dragen aan de totale fietservaring voor vrouwen en gaan in de toekomst hierin meer en meer uitbreiden!

Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Arthur Weisink

Arthur Weisink

Mantel Equipe coureur! Met een Sportklasse licentie op zak in verschillende criteriums, omlopen en mogelijk klassiekers te vinden. Geen leven zonder Garmin als datafreak. Rijdt op een TCR Advanced.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen