Wat is de Sponsor Pitch?

Ieder jaar krijgen we veel aanvragen voor sponsoring. Om iedereen een gelijke kans te geven op een sponsordeal met Mantel organiseren we in februari 2019 voor de derde keer de Sponsor Pitch.

Hoe werkt het in het kort?
1. Vanaf december 2018 kun je je team en idee inschrijven via de inschrijfpagina
2. Uit alle aanmeldingen worden vervolgens acht deelnemers geselecteerd die doorgaan naar het Sponsor Pitch event. Vijf deelnemers worden door onze eigen jury geselecteerd en drie via het Facebook publiek.
3. Tijdens het Sponsor Pitch event mogen de acht deelnemers in vijf minuten het idee pitchen en onze jury overtuigen.
4. Aan het einde van de avond worden de winnaars bekend gemaakt en de sponsorbedragen uitgereikt.

De Ploegenpresentatie

Ieder wielerteam, elke toerclub, elk wielerevenement, elk wielergerelateerd goed doel of zelfs ieder individu kan deelnemen aan de Sponsor Pitch. Kans maken op een deel van het sponsor-/prijzengeld begint bij de ploegenpresentatie. Via onze inschrijfpagina presenteer je jouw ploeg en pitch je jouw idee.

Uit alle aanmeldingen voor de ploegenpresentatie worden vervolgens acht deelnemers geselecteerd om mee te doen aan het Sponsor Pitch event:

  • Vier goede doelen
  • Vier overige deelnemers

Van de acht deelnemers worden er vijf geselecteerd door onze eigen jury. De overige drie plekken worden vergeven door het publiek via Facebook. Hoe dat werkt lees je in de spelregels.

Sponsor Pitch event

De acht deelnemers die zijn geselecteerd uit alle ploegenpresentaties worden uitgenodigd om het tijdens het Sponsor Pitch event in het heetst van de strijd tegen elkaar op te gaan nemen. Alle deelnemers krijgen de gelegenheid om onze jury er in een pitch van maximaal 5 minuten van te overtuigen dat zij een sponsordeal verdienen.

Onze jury zal vervolgens alle pitches beoordelen en de uiteindelijke winnaars bepalen. De goede doelen en de overige deelnemers zullen niet met elkaar worden vergeleken. Er zal tweemaal een top 4 zijn aan het einde van de avond.

Ook meedoen aan de Sponsor Pitch? Schrijf je snel in!