Deel dit bericht

Onze favoriete Rogelli fietskleding [Lookbook]

7 Juni 2018

De fietskleding van Rogelli is geschikt voor zowel beginnende wielrenners als gevorderde renners. En omdat je wielerkleding niet alleen functioneel moet zijn, maar er ook mooi uit moet zien hebben we onze favoriete Rogelli fietskleding voor je op een rij gezet.

Het meest opvallende van elke set fietskleding is natuurlijk het fietsshirt. Maar een wielershirt moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, hij moet ook functioneel zijn.

De wielershirts van Rogelli ademen allemaal erg goed en voeren jouw zweet dus efficiënt af. Afhankelijk van het type fietser dat jij bent kun je kiezen voor een lekker losjes shirt voor elke dag of een aero-shirt voor als je echt het maximale uit jezelf wilt halen.

Onze Rogelli fietsshirts voor heren

Onze Rogelli fietsshirts voor dames

Rogelli Modesta 2.0

Vanaf € 19,95

Fietsbroeken voor korte en lange ritten

Met een goede fietsbroek kun je het een stuk langer uithouden op de fiets. De zeem speelt hierin een belangrijke rol. Een goede zeem vermindert het schuren tussen jouw billen, de stof en het zadel.

Met een goede fietsbroek zit je dus niet alleen comfortabel, maar kun je zitklachten goed helpen voorkomen of verminderen.

Onze Rogelli fietsbroeken voor heren

Rogelli Core

€ 45,95

Onze Rogelli fietsbroeken voor dames

Rogelli Laura

€ 50,95

De rest van je lichaam

Je zou bijna vergeten dat ook je handen, hoofd, armen en benen ook beschermd moeten worden. Voor frisse dagen kun je perfect de deur uit met arm- en beenwarmers. Wordt het later op de dag toch warm? Dan trek je ze gewoon uit!

En met goede fietshandschoenen kun je slapende handen voorkomen. En je houdt een stuk beter grip op je stuur omdat je zweet wordt afgevoerd en niet op je handen blijft zitten.

Onze Rogelli fietskleding accessoires

Rogelli Promo

€ 18,95

Rogelli Promo

€ 19,95

Rogelli Bandana

€ 10,95

Nog meer fietskleding van Rogelli?

Naast alle fietskleding die we hierboven al hebben uitgelicht hebben we natuurlijk nog veel meer van Rogelli in huis. Denk bijvoorbeeld aan baselayers, mouwloze fietsshirts en nog veel meer!

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Je komt mij bijna elke dag wel ergens op de fiets tegen. Ik fiets elke werkdag, door weer en wind, van huis naar mijn werk en weer terug. Vaak op de racefiets, maar in de winter ook op een fijne oude crosser. In het weekend ben ik ook niet van de fiets af te krijgen. Ik pak dan de racefiets voor een lange tocht. Of mijn mountainbike om daar de nodige kilometers mee te maken, liefst met mijn hond Runa. En kun je me buiten trouwens niet vinden? Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift.

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...