Deel dit bericht

Oakley Radar Pace: Je nieuwe coach

11 Oktober 2016

De Oakley Radar Pace lijkt wat futuristisch, maar voor je het weet is hij je beste trainingsmaat! De Radar Pace heeft een real-time spraakfunctie die jou ondersteunt tijdens je trainingsrondjes. Hij verzamelt je prestaties en past de training aan op jouw niveau. Hoe werkt dit nou precies, zo'n fietsbril met extra functies? Dat lees je hieronder!

Wat kan de Oakley Radar Pace?

Data collectie en analyse

Tijdens je training kun je de Oakley Radar Pace vragen om je actuele hartslag, snelheid, vermogen, cadans, afgelegde afstand en verstreken tijd. Hij geeft je gelijk de juiste gegevens door.

Real-time coaching

De Radar Pace let op je prestaties en houdt je trainingszones in de gaten. Hij geeft je persoonlijke coaching gedurende je training om de optimale prestaties uit jezelf te kunnen halen. Daarnaast houdt hij ook bij wanneer je juist niet traint. De eerstvolgende training wordt hier dan op aangepast.

Oakley Radar Pace Earbuds

Tracking met sensoren

Met Bluetooth of ANT+ kun je verschillende sensoren koppelen. De Oakley Radar Pace kan met deze informatie je trainingsgegevens accuraat doorgegeven wanneer je hier om vraagt.

Training op maat

De Radar Pace kan op basis van je vorige prestaties een trainingsschema samenstellen. Zo train je altijd op maat en verbeter je jezelf optimaal. Hierdoor raak je minder snel overtraind en wordt je op de juiste momenten geprikkeld om weer wat harder te trainen.

Oakley Radar Pace Functions

Wat wordt er meegeleverd?

  • De Oakley Radar Pace
  • Clear lens voor omstandigheden met weinig licht
  • 2 ear socks
  • Brillenhoes
  • Microbag
  • Nose pads
  • Aero clip
  • Micro USB-kabel
  • Gebruiksaanwijzing
  • PRIZM Road lens
Oakley Radar Pace App

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en nieuwe manier van trainen? Dan is de Oakley Radar Pace zeker iets voor jou! Schaf hem aan op onze website en een nieuwe wereld gaat voor je open.

De Oakley Radar Pace eerst eens in actie zien? Bekijk de video!
https://youtu.be/-S4V1TS4yFk

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Agnes Ronner

Agnes Ronner

Baanfiets, racefiets of mountainbike. Alle soorten fietsen zijn bij mij welkom. Eerst het wielrennen als zomertraining voor het schaatsen. Daarna baanwielrennen op het hoogste niveau en het mountainbiken om de regenachtige zomerdagen en winter door te komen. Momenteel rij ik op een Giant TCR Advanced 1 LTD en een Sensa Merano SFB Pro. Wellicht volgend jaar weer in het bezit van een wedstrijdlicentie om de competitie weer aan te gaan.

Gerelateerde berichten

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...

Comfortabel en stijlvol op pad met de nieuwe GripGrab fietskleding en accessoires

26 Januari 2024

Stap uit je comfortzone en omarm alle weersomstandigheden met de nieuwste fietskleding en accessoires van GripGrab ...

10 tips om de Rapha Festive 500 te volbrengen

15 December 2023

De Rapha Festive 500 ...