Mantel Mountainbike Clinic

Ben je fanatiek aan het mountainbiken deze winter en wil je extra tips om jouw techniek naar een hoger niveau te tillen? Ben je benieuwd hoe je sneller door bochten kunt rijden en hoe je over boomstammen kunt komen zonder af te stappen?

Wij bieden je de kans om dit van een wereldtopper te leren!

Wij organiseren een mountainbike clinic gegeven door Nederlands Kampioen Michiel van der Heijden.

Deze clinic zal plaatsvinden op zaterdag 20 januari vanuit Mantel Den Bosch.
Het inschrijfgeld voor de clinic bedraagt €20,-

Overweeg je een nieuwe mountainbike te kopen? Koop voor 14 januari een nieuwe mountainbike in één van onze superstores en maak kans op een gratis inschrijving!

Iedereen is welkom. Het enige dat je nodig hebt is een goed werkende MTB. Daarnaast is het dragen van een helm verplicht.

Programma

09.00 – 09.15Ontvangst
09.15 – 09.30Uitleg
09.30 – 10.00Wegrijden / Onderweg
10.00 – 12.30Oefeningen
12.30 – 13.00Lunch
13.00 – 14.30Fietsen
14.30 – 15.00Terugfietsen
15.00Koffie / Einde

Inschrijven

Helaas. Inschrijven voor de MTB Clinic is niet meer mogelijk omdat het maximale aantal deelnemers is bereikt.

FAQ

Ik ben ziek en wil mij hierdoor graag afmelden. Is het mogelijk om het inschrijfgeld terug te krijgen?
Het is niet mogelijk om je inschrijfgeld terug te storten. Uiteraard is je deelnamebewijs wel overdraagbaar. Neem gerust even contact op met i.buick@mantel.com. We zoeken graag met je naar een oplossing. Sowieso is het verstandig om ervoor te zorgen dat je tot aan de clinic in goede conditie blijft!

Als gevolg van ziekte kan ik helaas niet deelnemen maar een vriend zou graag mijn deelname overnemen. Is het mogelijk om mijn inschrijving over te dragen?
Wij zien natuurlijk het liefst dat je zelf komt opdagen maar als dit écht niet mogelijk blijkt te zijn dan kan je jouw inschrijving als een leuk cadeau weggeven. Hiervoor kun je contact opnemen met Imogen i.buick@mantel.com. De vriend zal het inschrijfformulier mee moeten nemen.

In januari kan het erg modderig zijn. Kan ik me omkleden/douchen in de winkel?
Wij zijn ons ervan bewust dat het weer in deze maand behoorlijk wisselvallig kan zijn. Zorg er dus voor dat je voldoende warme kleren bij je hebt voor op de fiets maar ook daar omheen. Helaas hebben wij niet voldoende ruimte om 20 man te laten douchen/omkleden. Het beste is om wat extra water en een handdoek mee te nemen om jezelf zo naderhand goed schoon te kunnen maken. Iets als koffie of thee zal uiteraard wel beschikbaar zijn.

Er is nog maar één plaats beschikbaar en ik zou heel graag samen met een vriend willen deelnemen. Is het hiertoe mogelijk om een uitzondering te maken zodat er één deelnemer extra aan de start van de clinic zal verschijnen?
Nee, dit is helaas niet mogelijk. De clinic wordt door Michiel gegeven en wij willen graag dat elke deelnemer de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient en daardoor ook echt iets kan leren. Mede hierdoor hebben wij ervoor gekozen om het maximaal aantal deelnemers op 20 vast te stellen. Het is wel altijd mogelijk om jezelf en/of je vriend op onze reservelijst te plaatsen. Stuur hiervoor een e-mail naar i.buick@mantel.com. Valt er een deelnemer uit, dan nemen we direct contact met je op!

Ik zie dat het maximaal aantal inschrijven is bereikt maar ik zou alsnog wel graag willen deelnemen. Is dat mogelijk?
Op het moment dat het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt betekent dit dat er pas weer een plek vrijkomt als er sprake van uitval (ziekte o.i.d.) is. Hiertoe is het mogelijk om jezelf op de reservelijst te zetten, waarbij jij als één van de eersten zal worden benaderd zodra er weer een vrije plaats is ontstaan.
Stuur een e-mail naar i.buick@mantel.com wanneer je op de reservelijst wil komen te staan.

Er is geen plaats meer beschikbaar. Is er al een volgende editie gepland?
Nee. Althans, nog niet. In principe gaat het in dit geval om een éénmalig iets, echter wij willen voor de toekomst ook niks uitsluiten. E.e.a. zal naderhand worden geëvalueerd en dan kan er altijd nog besloten worden om het een vervolg te geven.

Ik woon in Arnhem. Wordt er vanuit de vestiging in Arnhem (De Overmaat) ook een vergelijkbare clinic georganiseerd?
Op dit moment hebben wij geen toekomstige clinics in de planning staan maar je weet het natuurlijk nooit. Los daarvan zijn geïnteresseerden vanuit de omgeving van Arnhem ook in Den Bosch van harte welkom om deel te nemen. Wij realiseren ons dat dit wellicht wat meer tijd en moeite met zich meebrengt maar het zal zeker niet voor niks zijn!

Er is slecht weer voorspeld. Gaat de clinic in dit geval alsnog door? Zo niet, hoe wordt dit dan gecommuniceerd?
Ja, wij gaan mountainbiken dus wees te allen tijde voorbereid op mindere weersomstandigheden. Mochten deze te extreem worden dan nemen wij, hoe dan ook, tijdig contact met jullie op. In de meeste gevallen zal de clinic gewoon doorgaan. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid aan de start verschijnt!