Deel dit bericht

Extra voordeel voor KNWU-leden bij Mantel.com

5 Februari 2018

Sinds dit jaar heeft Mantel een partnerschap met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie. Eigenlijk heel vanzelfsprekend. Sinds jaren ondersteunen wij al het Metec-TKH cycling team en daarmee de weg naar de topsport. En van topsport houden we allemaal. Wat is er dan mooier dan de Nederlandse successen mede-mogelijk te maken?LET OP: In de mail van de KNWU heeft per ongeluk gestaan dat de korting geldt voor het hele assortiment. Dat is niet zo. De korting geldt alleen voor de geselecteerde producten op onze speciale KNWU-Pagina.

Binnen Mantel vind je fietsers van alle gradaties. Van beginners, tot goede amateurs, tot echte topsporters.

Of je nu amateur bent, af en toe een rondje fietst of voor Nederland uitkomt op een WK. Ieder lid van de KNWU krijgt bij ons speciale ledenkorting.
Of je nu amateur bent, af en toe een rondje fietst of voor Nederland uitkomt op een WK. Ieder lid van de KNWU krijgt bij ons speciale ledenkorting.

En naast het fietsen hebben we nog een ding gemeen; het liefste kijken we naar Tom Dumoulin die de Giro wint. En om dat te bereiken heb je een sportbond nodig die aan de bakermat van het wielertalent staat.

Succes op het WK baanwielrennen in Apeldoorn

Bij het WK baanwielrennen 2018, dat dit jaar in Apeldoorn is, hebben we dankzij een goede opleiding het beste WK baanwielrennen ooit voor Nederland gehad. We hebben maar liefst 5 gouden, 5 zilveren en 2 bronzen medailles in de wacht weten te slepen! Er is toch niets mooiers dan dat!

Voordelen KNWU Lidmaatschap

De meeste van jullie zijn lid geworden van de KNWU via een vereniging, maar welke voordelen heeft dat lidmaatschap nu?

  • Je rijdt het hele jaar aanvullend verzekerd rond
  • Je mag meedoen aan funklasse- en regiowedstrijden
  • Je krijgt korting op KNWU-evenementen,
  • Je krijgt korting op KNWU-programma's, zoals Join the Race
  • Je start vooraan bij strandraces
  • Je krijgt unieke wielerbelevenissen
  • Je ondersteunt de ontwikkeling van de wielersport in Nederland
Op onze speciale actiepagina <a title="Mantel en KNWU" href="https://www.mantel.com/knwu" target="_blank" rel="noopener">Mantel.com/KNWU</a> vind je regelmatig ook tijdelijke acties.
Op onze speciale actiepagina Mantel.com/KNWU vind je regelmatig ook tijdelijke acties.

Voordeel bij Mantel voor KNWU-leden

Aan al die voordelen die je als KNWU-lid al krijgt voegen wij als Mantel graag iets toe. Als KNWU lid krijg je namelijk 10% korting op alles wat op onze speciale KNWU-pagina staat.

Dankzij de samenwerking tussen de KNWU en Mantel maken we mede-mogelijk dat toptalenten goede training en begeleiding kunnen krijgen.
Dankzij de samenwerking tussen de KNWU en Mantel maken we mede-mogelijk dat toptalenten goede training en begeleiding kunnen krijgen.

Je vindt hier unieke aanbiedingen die zijn samengesteld met de KNWU-partners. Maar regelmatig hebben we ook speciale acties die helemaal niet te vinden zijn op de rest van onze website. Omdat jij onze wielerbond steunt, krijg je dus van ons iets extra’s.

Hoe kun je jouw KNWU-korting bij Mantel claimen?

Je hebt in je email een unieke kortingscode ontvangen. Als je klaar bent met shoppen kun je die kortingscode in je winkelmandje gebruiken.

Help jij ook mee met het opleiden van jong wielertalent?
Help jij ook mee met het opleiden van jong wielertalent?

Je krijgt dan automatisch 10% korting op alle producten die op de speciale KNWU-actiepagina staan.

Actievoorwaarden:

  • De KNWU ledenvoordeel kortingscode is persoonlijk en niet overdraagbaar
  • Prijzen zijn onder voorbehoud
  • Beschikbaarheid is op basis van Op=Op
  • De kortingscode is geldig tot 31-12-2018

Vragen?

Mocht je problemen ondervinden met het toekennen van je korting of gewoon een vraag hebben over onze producten, neem dan gewoon contact op met onze klantenservice.