Fietstrainers testen op de fietstrainer testdagen bij de Mantel Superstores

Deel dit bericht

Het kan ’s ochtends en ’s avonds alweer flink koud zijn. En worden de dagen ook nog eens korter en korter. Tijd dus om de fietstrainer weer van stal te halen. Heb je nog geen fietstrainer of is je oude fietstrainer wel toe aan een upgrade? We organiseren we natuurlijk weer onze fietstrainer testdagen waar we, samen met de fabrikanten van de fietstrainers, je graag helpen bij het maken van een keuze voor een fietstrainer. En aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Wie dus goed voorbereid de regen en snijdende kou te slim af wil zijn kan natuurlijk naar de trainer testdagen komen. Op zaterdag 24 november kun je in Den Bosch terecht om fietstrainers te testen, vragen te stellen en profiteren van kortingsacties. Kun je niet op zaterdag 24 november? Ook op zondag 25 november kun je nog profiteren van de kortingsacties.

Komen de trainer testdagen je net niet goed uit? Geen probleem! In onze superstores in Arnhem en Den Bosch hebben we vanaf half augustus altijd een heel scala aan fietstrainers voor je klaarstaan!
Komen de trainer testdagen je net niet goed uit? Geen probleem! In onze superstores in Arnhem en Den Bosch hebben we vanaf half augustus altijd een heel scala aan fietstrainers voor je klaarstaan!

Komt dat net niet goed uit? Dan kun je dagelijks terecht in een van onze superstores om van onze uitgebreide fietstrainer testopstellingen te genieten. Met Zwift en de Tacx Desktop App natuurlijk!

De Smart fietstrainers zijn ook nog aangesloten op Zwift of op Tacx Desktop App. Je kunt je vrienden dus in de superstore uitdagen voor een wedstrijd...
De Smart fietstrainers zijn ook nog aangesloten op Zwift of op Tacx Desktop App. Je kunt je vrienden dus in de superstore uitdagen voor een wedstrijd…

Warm, droog en comfortabel binnen fietsen in plaats van in de snijdende kou, sneeuw en regen. En met software zoals Zwift is binnen trainen tegenwoordig leuk.

Tacx, Wahoo en CycleOps fietstrainers testen

Tijdens de andere fietstrainer testdagen staan naast Tacx ook de fabrikanten van CycleOps en Wahoo voor je klaar in onze superstores. Die kun je alles vragen over de verschillende trainers. En daarnaast zijn er vaak ook nog eens extra goede deals die je alleen in de superstore kunt krijgen.

Op de fietstrainer kun je echt afzien als je er helemaal voor gaat.
Op de fietstrainer kun je echt afzien als je er helemaal voor gaat.

Meedoen is natuurlijk helemaal gratis. Je hoeft je ook niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen. En dit jaar laten we alle fietstrainers en opstellingen gewoon de hele winter staan. Wil je dus op een dag dat het je beter uitkomt eens een fietstrainer testen? Dan kun je dus altijd terecht in Den Bosch of Arnhem.

Welke fietstrainers kun je in Arnhem testen?

Tacx Wahoo CycleOps
Neo KICKR 2018 H2
Flux KICKR Core M2
Flux S KICKR Snap
Genius Full Connect
Satori
Blue Motion Pro
Vortex

Welke fietstrainers kun je in Den Bosch testen?

Tacx Wahoo CycleOps
Neo KICKR 2018 H2
Flux KICKR Core M2
Flux S KICKR Snap Magneto
Genius Full Connect
Satori
Blue Motion Pro
Booster
Vortex
Tacx Magnum

Om jouw eerste ervaring met fietstrainers zo goed mogelijk te maken hebben we natuurlijk ook een aantal fietstrainers aangesloten op Zwift of op de Tacx Desktop App. Daarmee kun je online fietsen tegen duizenden andere fietsers of in een echte video een bestaande beklimming trotseren.

Wat kun je doen tijdens de fietstrainer testdag?

Tijdens de fietstrainer testdagen kun je in de Superstores bijna elke fietstrainer  testen uit ons assortiment. Naast alle informatie hebben we de tijdens de testdagen natuurlijk ook scherpe aanbiedingen en speciale acties!

Wie het durft kan zelfs altijd in onze superstore in Den Bosch terecht voor een ritje op de Tacx Magnum, de enige fietstrainer met rolband.
Wie het durft kan zelfs altijd in onze superstore in Den Bosch terecht voor een ritje op de Tacx Magnum, de enige fietstrainer met rolband.

En voor vragen kun je terecht bij de experts van diverse fabrikanten zoals Tacx, CycleOps en Wahoo aanwezig om jouw vragen haarfijn te beantwoorden.

Fietstrainer testen met Zwift en Tacx Desktop App

Om het testen nog leuker te maken hebben we de hele winter door, in elke superstore, een hele serie aan proefopstellingen van fietstrainers met Zwift en Tacx Desktop App voor je klaarstaan.

Een wedstrijdje op de fietstrainer vraagt opperste concentratie.
Een wedstrijdje op de fietstrainer vraagt opperste concentratie.

Kun je meteen ervaren hoe het is om echte feedback te krijgen tijdens het fietsen in een virtueel landschap.

Met een fietstrainer sterker de zomer in!

Fietsen op een fietstrainer is niet alleen leuk, maar ook handig. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk trainen om je FTP te verhogen. Dan kom je dus goed beslagen ten ijs bij de eerste buitenritten in het voorjaar. Winter miles = Summer smiles!

Lekker trainen, of een wedstrijd rijden, op een goede fietstrainer kan het allemaal.
Lekker trainen, of een wedstrijd rijden, op een goede fietstrainer kan het allemaal.

Je kunt op een fietstrainer dus veel gerichter trainen. Geen rotondes, geen stoplichten. En dan is het ook nog eens altijd droog en warm in huis.

Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Je komt mij bijna elke dag wel ergens op de fiets tegen. Ik fiets elke werkdag, door weer en wind, van Nijmegen naar het Mantel hoofdkantoor in Arnhem en terug. Vaak op de racefiets, maar in de winter ook op een fijne oude racefiets. In het weekend ben ik ook niet van de fiets af te krijgen. Ik pak dan de racefiets of mountainbike om daar de nodige kilometers mee te maken. Het leuke is dat ik dan als content creator regelmatig met de nieuwste gadgets in de weer ben voor een review. Ideaal toch? En kun je me buiten trouwens niet vinden? Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift. En dan mag ik het allemaal nog werk noemen ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 fietsers over “Fietstrainers testen op de fietstrainer testdagen bij de Mantel Superstores”

 1. Er zou morgen toch nog een testdag zijn.
  Ik zie nu alleen dat er vandaag een was.
  Ik wilde morgen langs komen en de tacx flux meenemen. Is er morgen geen tesdag meer?
  Met vriendelijke groet
  Geert Jansrn

  1. Hoi Geert,

   Dit was alleen de 24ste, maar ben niet bang ook in onze superstores kun je iedere dag testen. Dus wacht niet te lang met langskomen, want het weer wordt er niet beter op ;)

   Groet,
   Gijs

    1. Hoi Geert,

     Mooi om te horen dat je reeds aan het trainen bent ,veel plezier op Watopia eiland en de vele mooie routes daar.

     Groet,

     Antoine

 2. Hoi Geert,

  Ik ben vandaag (zaterdag 24 feb) in Den Bosch geweest en morgen kun je daar in ieder geval ook gewoon terecht. Heb het voor de zekerheid nog nagevraagd bij een van de medewerkers. Ook de winkelaanbiedingen die vandaag golden, zijn dan (alleen morgen nog dus) volgens mij ook gewoon nog geldig.

  Wat me wel tegenviel is dat ik dacht dat er vandaag van Tacx, Elite en Wahoo ook vertegenwoordigers aanwezig zouden zijn (zoals hierboven in de blog vermeld), maar die heb ik helaas niet gezien… Had een aantal vragen voor Wahoo, maar die zijn dus nog onbeantwoord.

  Groet,
  Rigo.

  1. Hoi Robin,

   De Tacx Neo Smart bike zal 29 september nog niet te testen zijn. Zodra we deze binnen krijgen stellen we hem natuurlijk wel meteen op. Dan zullen we deze blog ook aanpassen.

   ^Olle

  1. Hoi Peter,
   De Kickr Core is zaterdag te testen in onze superstore. De verwachting is dat we de Kickr Core niet op voorraad gaan krijgen voor a.s. zaterdag. Dus ik raad je aan om een ‘mail mij bij voorraad’ in te stellen, zodat je hem als eerste kunt bestellen wanneer hij binnen is! :-)
   ^Dennis

 3. Hallo,
  Ik heb afgelopen zaterdag meegedaan tijdens de fietstrainer demodag aan het wedstrijdje van Tacx. Wie het snelste het parcours kon rijden.

  Ik was even benieuwd naar de eindstand. Hebben jullie die of moet ik bij Tacx zijn?

  Groeten,

  Willem

  1. Hi Willem,
   Leuk dat je hebt meegedaan aan het wedstrijdje van Tacx! De winnaars krijgen later deze week persoonlijk bericht van ons. Nog even afwachten dus!
   ^Dennis

Gerelateerde berichten


Meest gelezen

6 November 2013 37245

De doorbraak van de ‘single ring’ binnen het mountainbiken lijkt definitief. Wat is een single ring setup? De traditionele mountainbike …

31 Maart 2014 34097

Gisteren verschenen opeens details van Shimano’s nieuwste groepset online, Shimano 105 5800. De nieuwe 105 groepset zat er al een …