Deel dit bericht

Fietstrainer Techweekenden – Kom fietstrainers testen in onze Mantel Superstores

Het kan ’s ochtends en ’s avonds alweer aardig koud zijn en de dagen worden korter en korter. Tijd dus om de fietstrainer weer van stal te halen. Heb je nog geen fietstrainer of is je oude fietstrainer wel toe aan een upgrade? Ook dit jaar organiseren we weer onze Fietstrainer Techweekenden. Op deze dagen helpen we je samen met de fabrikanten van de fietstrainers graag bij het maken van een geschikte keuze. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen in onze Superstores.

Al andere plannen op de Trainer Techdagen? Geen probleem! In onze Superstores hebben we vanaf half augustus altijd een heel scala aan fietstrainers voor je klaarstaan!
Al andere plannen op de Trainer Techdagen? Geen probleem! In onze Superstores hebben we vanaf half augustus altijd een heel scala aan fietstrainers voor je klaarstaan!

Waar vinden de Fietstrainer Techweekenden plaats?

Wie dus goed voorbereid de regen en snijdende kou te slim af wil zijn, is welkom tijdens de Fietstrainer Techweekenden. Je kunt terecht in Utrecht, Den Bosch, Arnhem en Rotterdam tijdens de volgende weekenden:

Mantel SuperstoreWeekend
UtrechtZaterdag 18 en zondag 19 september
Den BoschZaterdag 9 en zondag 10 oktober
ArnhemZaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober
RotterdamZaterdag 20 november en zondag 21 november

Komt dat net niet goed uit? Dan kun je dagelijks terecht in een van onze Superstores om van onze uitgebreide fietstrainer testopstellingen te genieten. Met Zwift en de Tacx Desktop App natuurlijk!

En heb je vragen over het verbinden, het fietsen op Zwift of andere trainingssoftware? In onze Superstores kunnen we al je vragen beantwoorden. Dus kom gerust langs voor een kop koffie en vraag ons het hemd van het lijf.

De Smart fietstrainers zijn ook nog aangesloten op Zwift of op Tacx Desktop App. Je kunt je vrienden dus in de Superstore uitdagen voor een wedstrijd...
De Smart fietstrainers zijn ook nog aangesloten op Zwift of op Tacx Desktop App. Je kunt je vrienden dus in de superstore uitdagen voor een wedstrijd…

Verschillende fietstrainers testen en mooie winacties

Tijdens de Fietstrainer Techweekenden staan de vertegenwoordigers van Wahoo, Stages en Tacx voor je klaar in onze Superstores. Je kunt hen alles vragen over de verschillende fietstrainers. Daarnaast zijn er extra goede deals die je zowel op Mantel.com als in de Superstores kunt krijgen. Ook hebben we hele mooi winacties in de Superstores. Je kunt namelijk een Garmin Edge 530 winnen! Ook maak je in iedere Superstore kans op een Wahoo KICKR Headwind! Genoeg redenen dus om een bezoekje te brengen aan onze Superstores tijdens de Fietstrainer Techweekenden.

Op de fietstrainer kun je echt afzien als je er helemaal voor gaat.
Op de fietstrainer kun je echt afzien als je er helemaal voor gaat.

Meedoen is helemaal gratis. Je hoeft je ook niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen. We laten alle fietstrainers en opstellingen gewoon de hele winter staan. Je kunt daarom ook altijd op een andere dag een fietstrainer komen testen in Utrecht, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam.

Welke fietstrainers kun je in Utrecht testen op zaterdag 18 en zondag 19 september?

Welke fietstrainers kun je in Den Bosch testen op zaterdag 9 en zondag 10 oktober?

Welke fietstrainers kun je in Arnhem testen op zaterdag 30 oktober en zondag 31 oktober?

Welke fietstrainers kun je in Rotterdam testen op zaterdag 20 november en zondag 21 november?

Om jouw eerste ervaring met fietstrainers zo goed mogelijk te maken, hebben we natuurlijk ook alle fietstrainers aangesloten op populaire fietstrainersoftware zoals Zwift of op de Tacx Desktop App. Daarmee kun je online fietsen tegen duizenden andere wielrenners of je favoriete Alpen-col opfietsen.

Wat kun je doen tijdens de Fietstrainer Techweekenden?

Tijdens de Fietstrainer Techweekenden kun je in de Superstores veel fietstrainers testen uit ons assortiment. Naast alle informatie hebben we tijdens de techweekenden ook extra scherpe aanbiedingen en speciale acties voor je!

Voor al je technische vragen kun je tijdens de Trainer Techweekenden terecht bij de vertegenwoordigers van Wahoo, Stages en Tacx. Wil je de verschillen weten tussen alle fietstrainers of heb je al een fietstrainer waarover je nog iets meer specifieke informatie wil? De specialisten zijn de hele dag aanwezig.

Met een fietstrainer sterker de zomer in!

Fietsen op een fietstrainer is niet alleen leuk, maar ook handig. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk trainen om je FTP te verhogen. Dan kom je dus goed beslagen ten ijs bij de eerste buitenritten in het voorjaar. Winter miles = Summer smiles!

Lekker trainen of een wedstrijd rijden, op een goede fietstrainer kan het allemaal.
Lekker trainen of een wedstrijd rijden, op een goede fietstrainer kan het allemaal.

Je kunt op een fietstrainer dus veel gerichter trainen. Geen rotondes, geen stoplichten. Daarbij is het ook nog eens altijd warm en droog in huis!

Hopelijk zien we je in een van onze Superstores zijn de Fietstrainer Techweekenden!

Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Eva van den Berg

Eva van den Berg

Sinds ik bij Mantel werk, schrijf en lees ik dagelijks veel over fietsen. Daarnaast mag ik ook nieuwe producten uittesten. Dit zorgt ervoor dat het steeds meer begint te kriebelen om mijn eigen collectie fietsen uit te breiden. Ik ben dan ook benieuwd hoe de inhoud van mijn schuur er over een paar jaar uitziet. Gelukkig heb ik thuis een grote schuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen