Evenementen

Regelmatig organiseren we diverse evenementen in onze superstores of op andere locaties. Denk aan workshops, productpresentaties, grouprides of bijvoorbeeld de Ronde van Arnhem. Momenteel staan de volgende evenementen op de planning:

Zaterdag 14 juli: Fietsnavigatie Testdag

Superstore Arnhem-Zuid, 09.00 – 17.00 uur
Je vakantie staat voor de deur en kunt niet wachten om de prachtige Franse of Italiaanse bergpassen stuk voor stuk te bedwingen. Je fiets is tip-top op orde, en via Google Maps heb je de volledige omgeving van je vakantiebestemming al uitgepluisd.

Maar de twijfel slaat toch toe. Kan ik al die onbekende wegen wel onthouden? Wat als ik moe word onderweg en de route in wil korten? Geen zorgen! Ons assortiment fietscomputers met fietsnavigatie is zó uitgebreid dat er altijd wel een precies bij je past.

Twijfel je of een fietscomputer met fietsnavigatie iets voor je is? Kom er dan gewoon eens een paar testen op onze fietsnavigatie testdag.
Twijfel je of een fietscomputer met fietsnavigatie iets voor je is? Kom er dan gewoon eens een paar testen op onze fietsnavigatie testdag.

Natuurlijk is het wel zo fijn om voordat je een nieuwe fietscomputer met fietsnavigatie koopt hem eerst even te testen. En bij ons kan dat! In onze Superstore Arnhem-Zuid organiseren we op 14 juli 2018 een speciale fietsnavigatie testdag. Daar kun je van diverse merken de fietscomputers met navigatie zelf uitproberen.

Welke merken kun je testen op de fietsnavigatie testdag?

Tijdens de testdag vertellen specialisten van Wahoo, Mio, Bryton, Sigma, Lezyne je graag alles over hun fietscomputers met navigatie. Samen met onze medewerkers voorzien zij je graag van een uitgebreid advies.

Je kunt ook met een aantal testmodellen de weg op voor een praktijktest. Dat mag op je eigen fiets, maar we hebben ook wat testfietsen klaarstaan.

Ook de gloednieuwe Sigma Rox 12.0 GPS kun je zelf even aan de tand voelen.
Ook de gloednieuwe Sigma Rox 12.0 GPS kun je zelf even aan de tand voelen.

Niet alle navigatie fietscomputers uit assortiment kun je die dag testen. Maar we hebben van de verschillende types een exemplaar klaarliggen. Je krijgt dus wel een erg goed overzicht van wat welk merk en welk model te bieden heeft.

Win je aankoopbedrag terug als je op de testdag fietsnavigatie koopt

Twijfel je nog om langs te komen? Niet nodig! Koop je namelijk tijdens de fietsnavigatie testdag in onze winkel een fietscomputer met navigatie, dan maak je automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen!