Calobra winter fietskleding – Warm en comfortabel de winter door [Lookbook]

Deel dit bericht

We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu echt winter. Tijd dus om de fietskleding weer even te updaten met een paar winterse items. Een lekker warm wielershirt of lange bibtight zijn echt geen overbodige luxe. Gelukkig hebben we de nieuwste Calobra winter fietskleding weer binnen. Daarmee zit je niet alleen warm op de fiets, maar weet je ook zeker dat je niet teveel betaald.

Natuurlijk is de Calobra fietskleding voor de winter extra dik en heerlijk warm. Maar je wilt als wielrenner of mountainbiker natuurlijk ook fietskleding waar je in gezien mag worden. Daarom speciaal voor jou het Calobra lookbook.

In dit lookbook vind je voor de heren en voor de dames twee sets winter fietskleding waar jij de koude dagen warm en gesoigneerd mee door kunt.

Voor de liefhebbers van blauw…

Voor de liefhebbers van rood…

Calobra winter fietskleding voor heren

Calobra winter fietskleding voor dames

Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Je komt mij bijna elke dag wel ergens op de fiets tegen. Ik fiets elke werkdag, door weer en wind, van Nijmegen naar het Mantel hoofdkantoor in Arnhem en terug. Vaak op de racefiets, maar in de winter ook op een fijne oude racefiets. In het weekend ben ik ook niet van de fiets af te krijgen. Ik pak dan de racefiets of mountainbike om daar de nodige kilometers mee te maken. Het leuke is dat ik dan als content creator regelmatig met de nieuwste gadgets in de weer ben voor een review. Ideaal toch? En kun je me buiten trouwens niet vinden? Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift. En dan mag ik het allemaal nog werk noemen ook!

Gerelateerde berichten


Meest gelezen

6 November 2013 36692

De doorbraak van de ‘single ring’ binnen het mountainbiken lijkt definitief. Wat is een single ring setup? De traditionele mountainbike …

31 Maart 2014 33863

Gisteren verschenen opeens details van Shimano’s nieuwste groepset online, Shimano 105 5800. De nieuwe 105 groepset zat er al een …