Deel dit bericht

Ontwerp en win je eigen Calobra kit!

9 April 2021

Wil jij kans maken op een uniek Calobra wielershirt met je eigen ontwerp? Doe dan mee aan de Calobra ontwerpwedstrijd. Word jij de winnaar? Dan ontvang je jouw eigen ontworpen Calobra wielershirt, ter waarde van 60 euro! Om het helemaal af te maken krijg je als winnaar ook een Calobra bibshort (keuze uit de twee onderstaande bibshorts). En wie weet wordt jouw ontwerp ook nog eens opgenomen in de Calobra zomercollectie van 2022!

Calobra Umbra S

€ 44,97

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig. Je kan namelijk gebruik maken van ontwerpprogramma’s zoals Photoshop of Illustrator, maar ook een ontwerp op basis van een tekening met potloden kan worden ingestuurd. Als basis voor het ontwerp download je de volgende template:Calobra ontwerpwedstrijd template Je mag de template vervolgens helemaal naar eigen inzicht invullen met al jouw creatieve ideeën!Er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden:

  • Er mogen in het ontwerp geen namen of logo’s van een bedrijf, wielerclub of andersoortige organisatie worden gebruikt.
  • Het ontwerp mag geen kopie zijn van een ander bestaand ontwerp.
  • Tip: de broek die je als winnaar ontvangt is zwart. Hou hier rekening mee bij het maken van het ontwerp.

Hoe kan ik het ontwerp aanleveren?

Iedereen mag meedoen, maar er zijn een aantal spelregels:

  • Je mag maximaal drie ontwerpen aanleveren
  • De ontwerpen kun je tot vrijdag 14 mei 2021 onder vermelding van ‘Ontwerpwedstrijd Calobra’ per mail insturen (PDF, JPG of EPS) naar: calobra@mantel.com
  • Het ontwerpteam van Calobra selecteert uit alle inzendingen de vijf mooiste ontwerpen.
  • Het ontwerpteam van Calobra vertaalt jouw ontwerp naar een professionele opmaak.
  • De vijf gekozen ontwerpen worden daarna op Facebook geplaatst. Het ontwerp dat vervolgens de meeste stemmen ontvangt, wordt de winnaar van de ontwerpwedstrijd.
  • Begin juni maken we de winnaar bekend!

Wij wensen je veel succes met het maken van een ontwerp!

Calobra zomercollectie 2021

Calobra is hét bewijs dat kwalitatief goede fietskleding niet duur hoeft te zijn. De zomercollectie bestaat uit comfortabele bibshorts, een ruime keuze aan fietsshirts met een eigenzinning maar stijlvol design, ondershirts en accessoires. Dankzij het vergroten van de collectie en de verbeterde kwaliteit fiets jij deze zomer stralend in het rond! Bekijk hieronder de collectie.

Calobra damescollectie

Calobra herencollectie

Actievoorwaarden

I. Algemeen 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: 'de organisator') georganiseerde winactie (verder te noemen: de 'actie').
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van 15 april 2021 tot en met 14 mei 2021.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

II. Deelname 7. Deelname aan deze actie is mogelijk voor iedereen. Voor zowel klanten als medewerkers van Mantel. Uiteindelijk bepalen het ontwerpteam van Calobra en de volgers van Mantel op Facebook de winnaar.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is 14 mei 2021 tot 23:59 uur.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen 12. De organisator verloot één of meerdere verschillende prijzen, gespecificeerd op deze actiepagina.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen. Ook kunnen de artikelen niet geretourneerd worden.
15. De winnaars worden begin juni op deze pagina bekendgemaakt.
16. De winnaars krijgen een persoonlijke e-mail waarin wordt aangegeven waar hij/zij de prijs op kunnen halen.
17. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.

IV. Aansprakelijkheid 18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
21. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert zijn ook van toepassing op de uitgekeerde prijzen.