Deel dit bericht

Bulls 2015

Bulls doet waar onze oosterburen goed in zijn: kwaliteit leveren voor een scherpe prijs. Dat is ook de reden dat we Bulls al een paar jaar in onze collectie hebben. Bulls maakt voor iedereen een geschikte fiets. Of je nu begint met mountainbiken of zoekt naar een scherp geprijsde wedstrijdfiets, de Bulls 2015 collectie omvat het allemaal. Eens kijken hoe de Bulls 2015 collectie eruit ziet.

Black Adder 29

Het beste carbon mountainbike frame van Bulls, gecombineerd met een Rock Shox RS1 upside-down vork. Dat is de basis van de Black Adder 29. Voeg daar een Shimano 2×10 XT groep aan toe en je hebt een fiets waarmee je overal uit de voeten kunt. De wielen zijn gemaakt van aluminium velgen, Sapim spaken en SRAM naven. Daarom heen zit een paar Schwalbe Rocket Ron banden. Om het af te maken is de Black Adder 29 afgewerkt met een FSA stuurpen, stuur en zadelpen. De Black Adder 29 werd eerder door het magazine Bike Freak als beste getest. Laat de XC-wedstrijden en Alpen marathons dus maar komen.

Copperhead plus 29

Een triple butted (variërende wanddikte) 7005 aluminium frame met een oversized balhoofdbuis en, nieuw voor 2015, intern geleide kabels. Voeg daar aan toe een Rock Shox Reba RL voorvork, Shimano XT 3×10 schakelgroep en wielen gemaakt van Shimano XT naven, RVS spaken en aluminium velgen en je hebt een top fiets voor een scherpe prijs. Niet voor niks werd de Copperhead plus 29 eerder al door verschillende Duitse MTB magazines als beste getest.

Copperhead 29

Het kleinere broertje van de Copperhead 29 plus. Het frame is nagenoeg gelijk aan dat van de Copperhead 29 plus. Het grote verschil is dat de kabels van het Copperhead 29 frame niet door het frame lopen. Een Rock Shox Reba RL voorvork, 3X10 Shimano XT schakelgroep, Shimano Deore remmen en wielen gemaakt met Shimano XT naven, RVS spaken en aluminium velgen maken de Copperhead 29 af.

Copperhead 3 RS 27,5

De meest luxe uitvoering van de Copperhead 3 serie. Een triple butted aluminium frame met een Rock Shox Reba RL voorvork en Shimano XT afmontage. Het luxe zit ‘m onder andere in de afwerking van de fiets. Zo lopen de kabels door het frame en heeft de Copperhead 3 RS 27,5 zowel voor als achter een steekas.

Copperhead 3 27,5

Ongekend! Een triple butted 7005 aluminium frame, Rock Shox Reba RL voorvork met Shimano XT componenten voor €999. Een 27,5” mountainbike met een veel betere prijs-kwaliteit verhouding is er gewoonweg niet. Niet verrassend dus dat de Copperhead 3 tot de meest populaire modellen van Bulls behoort. Bike Freak Magazine testte de Copperhead 3 eerder al en kwam tot de conclusie dat het één van de beste budget mountainbikes is van dit moment.

Copperhead 29 Supreme

Een 7005 triple butted aluminium frame, Suntour Epicon RL voorvork, Shimano SLX/Deore componenten en wielen gemaakt met Formula naven, RVS spaken en aluminium velgen. De Copperhead 29 Supreme is klaar voor het maken van de nodige kilometers.

Bushtail 29

De Bushtail is er voor de af-en-toe of beginnende mountainbiker. Want het aluminium frame, Suntour XCM DS vork met lockout en Shimano Deore/Tektro onderdelen zijn meer dan voldoende voor een ritje door de bossen met mooi weer of om te kijken of mountainbiken ook iets voor jou is.

Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Jan Willem Vogel

Jan Willem Vogel

Fanatieke mountainbiker en gelegenheidswielrenner. Vooral geïnteresseerd in mountainbikemarathons en technische afdalingen. Mountainbike: Trek Superfly 9.8 custombuild | Racefiets: Giant TCR 0 Composite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen