Deel dit bericht

Black Friday Shop & winactie

19 Oktober 2023

Shop je een artikel uit onze Black Friday Sale? Let dan extra goed op! Online besteld? Check de Mantel verpakking dan goed, wie weet zit er namelijk een gouden envelop in waarmee je één van de vijf prijzen kan winnen! Ook in onze Superstores maak je kans om na het afrekenen van je artikel(en) een gouden envelop te ontvangen.

Iedere deelnemer maakt evenveel kans, ongeacht je aantal bestellingen of het aantal artikelen. De actie loopt van 13 november t/m 3 december 2023.

Let op: de gouden enveloppen kunnen tot 31 december 2023 worden ingewisseld voor de gewonnen prijzen.

Welke prijzen kun je winnen?

Tijdens de Black Friday Shop & winactie maak je kans op vijf vette prijzen. Is jouw gewonnen prijs niet meer op voorraad in de juiste maat? Dan ontvang je een passend alternatief.

Prijs 1: Cortina E-Lett Elektrische Fiets

Cortina E-Lett

€ 2.119,-

Prijs 2: Trek Procaliber 9.6 Mountainbike

Trek Procaliber 9.6

€ 1.999,-

Prijs 3: Scope R4.A Race & Gravel Bike Wielen

Scope R4.A

€ 1.498,-

Prijs 4: Elite Justo Fietstrainer

Elite Justo

€ 779,-

Prijs 5: Calobra fietskleding: 250 euro shoptegoed

page?image_id=1745

Met 250 euro Calobra shoptegoed kun je kiezen voor comfortabele fietsbroeken en een ruime keuze aan fietsshirts en fietsjacks met een eigenzinnig en stijlvol design. Go ride, have fun!

Actievoorwaarden

I. Algemeen

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: ‘de organisator’) georganiseerde winactie (verder te noemen: de ‘actie’).
2. Deze actie loopt van 13 november t/m 3 december 2023.
3. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
4. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.

II. Deelname

5.Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
6. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
7. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
8. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen

9. De organisator geeft verschillende prijzen weg. Deze zijn gespecificeerd op deze winactiepagina.
10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
11. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
12. De winnaars van de prijzen worden bekend door middel van het verstrekken van een gouden envelop bij de bestelling. Zowel online als in onze Superstores.
13. In de gouden envelop staat op een flyer vermeld hoe de winnaars hun gewonnen prijzen kunnen innen.
14. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.
15. Wanneer de gewonnen prijs niet meer voorradig is, ontvangt de winnaar een passend alternatief.

IV. Aansprakelijkheid

16. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaar eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
17. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
18. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
19. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert, is ook van toepassing op de uitgekeerde prijzen.