Deel dit bericht

Maximaal comfort met een bikefitting

Wil jij het nieuwe jaar, wellicht op je nieuwe fiets, goed beginnen? Kom op zaterdag 2 januari naar onze superstore voor een bikefitting op maat! Op de laatste dag van onze reeks instore events ben je van harte welkom om een gratis bikefitting aan te laten meten ter waarde van €29,95. Meer geld voor andere mooie producten uit ons assortiment.

bikefitting

Waarom een passende bikefitting?

Merk je dat je niet lekker op de fiets zit of heb je onlangs last gekregen van knie of rugklachten, dan kan er door middel van een passende bikefitting gekeken en rekening worden gehouden met jouw wensen om elke rit weer aangenaam te maken! Wij meten je op en kijken naar aanleiding van de gemeten data wat de ideale positie is voor je lengte en lichaam. Iedereen is anders, dus bij een standaard verkochte fiets is het wel verstandig om meteen goed op de fiets te worden gezet. Dit om blessures of ander leed te voorkomen.

Wat te doen?

Wij meten je van top tot teen op om je een goed advies te kunnen geven voor aanschaf van een nieuwe fiets of voor je huidige fiets. Je mag je fiets daarom ook meenemen voor de bikefitting, dit is niet verplicht. We werken op deze dag zonder voorinschrijving, er bestaat een mogelijkheid dat je even moet wachten op je bikefitting. Mocht dit het geval zijn dan staat er een verse bak koffie of thee klaar voor je in het lounge gedeelte.
TIP: Kom lekker in casual kleding naar de winkel voor de meting. Handig wanneer je rondje(s) gaat testfietsen.

Resumé

 • Wat: Bikefitting
 • Waar: Mantel Superstore, de Overmaat 72 Arnhem-Zuid
 • Wanneer: Zaterdag 2 januari
 • Kosten: Gratis!
Deel dit bericht

Wat vind je van dit blog artikel?

Arthur Weisink

Arthur Weisink

Mantel Equipe coureur! Met een Sportklasse licentie op zak in verschillende criteriums, omlopen en mogelijk klassiekers te vinden. Geen leven zonder Garmin als datafreak. Rijdt op een TCR Advanced.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 fietsers over “Maximaal comfort met een bikefitting”

  1. We bieden je graag een gratis bikefitting aan in onze superstore, wanneer je je komt oriënteren op een nieuwe racefiets of mountainbike.

    1. Beste Mozes,

     Allereerst excuses voor de late reactie.
     Deze gratis bikefitting is geen uitgebreide bikefitting maar kan ook voor een hybride fiets.
     Het zijn standaard metingen.
     Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd.

     Met vriendelijke groet,
     Yvonne

 1. Ik heb een half jaar gelende bij jullie in Den Bosch een recefiets gekocht. Thijs heeft me toen goed geholpen met, ondermeer, het op maat zetten van de fiets.
  Ik begin echter meer en meer het gevoel te hebben dat hij toch niet 100% lekker zit. Mogelijk heeft dit te maken met het feit dat ik ondertussen van SPD pedalen en schoenen ben overgeschakeld naar SPD-SL

  Kan ik eventueel eens langs komen om dit nog eens op punt te stellen? Moet dit op afspraak? Ik neem aan dat ik dan best gelijk mijn schoenen meebreng?

  1. Hoi Dirk,

   Je kunt altijd even langskomen natuurlijk. Als je even met de klantenservice contact opneemt kunnen zij je verder helpen.

   ^Olle

Gerelateerde berichten


Meest gelezen