Elke etappe kans op een prijs!

Tijdens de Tourweken maak je kans op veel prijzen. Elke etappe geven we een mooie prijs weg, waaronder een weekend Champs-Élysées voor twee in samenwerking met Continental*! Maar ook een setje Dura Ace racefiets wielen, Stages Ultegra R8000 powermeter, Craft CTM kledingset en nog veel meer.  Koop je in de periode van 1 tot en met 28 juli iets bij ons? Laat dan je bestelnummer of kassabonnummer hier achter om kans te maken.

Benieuwd naar alle prijzen? Scroll iets verder omlaag of klik hier en zie per etappe wat je kan winnen! Je kan direct, bij onderstaand formulier, aangeven op welke prijs je kans wil maken. Liever niet naar Parijs, maar een nieuw fietskledingsetje? Dat geef je zelf aan. Speel slim. De ‘grootste’ prijzen zullen het populairst zijn bij veel deelnemers, dus inschrijven op een ‘kleinere’ prijs vergroot misschien wel je winkans. Doe mee en win!

Je registreert je met je e-mailadres. Hou je mailbox in de gaten; van 6 juli t/m 28 juli maken we dagelijks de winnaars bekend.

*Het vervoer naar Parijs is niet bij de prijs inbegrepen. De transfer naar het treinstation of vliegveld wel.

Wat moet je hiervoor doen?

Vul onderstaand formulier in.De winnaars

Datum & winactieNaam winnaar(s)
ETAPPE 1 – za. 6 juli: weekend naar de Champs Élysées voor 2 personenJeroen van Eeren
ETAPPE 2 – zo. 7 juli: BORN voedingpakketMarco Oerlemans, Inge Morren-Schreuder, Henk Groeneveld, Omer – Classco Vermeulen, Steven Kroesbergen
ETAPPE 3 – ma. 8 juli: HideMyBellRene ter Avest, S.C. Van Ravenswaaij, Herbert de Coster, Marcel Jochems, Lara Smeding, Arjan Mussche, Yann van de Spijker, Jan Van Dessel, Freddy Hauspie, J.W. Klijnstra, Pieter Janssen, Leon Verboekend, Mattis De Boulle
ETAPPE 4 – di. 9 juli: Topeak Joe Blow III Andre Visscher
ETAPPE 5- wo. 10 juli: Squirtlube pakketBart Henderickx, Janneke Ensing, Sander van der Kous, Bauke Oosting
ETAPPE 6 – do. 11 juli: Topeak Race Rocket HPMartin Tanja
ETAPPE 7 – vr. 12 juli: Pirelli Zero Velo bandensetTom Verdonck, Diego Verbeke, Manon Mooring
ETAPPE 8 – za. 13 juli: Topeak Ninja bidonhouder + CO2 packJan-Willem te Maarssen
ETAPPE 9 – zo. 14 juli: 2* Maxxis HighRoad bandensetDirk de Koning, Patrick Huybrechts
ETAPPE 10 – ma. 15 juli: FLR F11 racefietsschoenenBart Oosterink
ETAPPE 11 – wo. 17 juli: Fox Racing kledingsetLiselotte Uittenboogaard
ETAPPE 12 – do. 18 juli: Team Jumbo-Visma kledingsetLaurenz Mestdagh
ETAPPE 13 – vr. 19 juli: 3* Continental GP5000 TL bandensetJan-Jaap van den Brink, Nienke Rotteveel, Gerrit van de Beek
ETAPPE 14 – za. 20 juli: 100% S3 HiPER fietsbrilNaomi Versteijlen
ETAPPE 15 – zo. 21 juli: Castelli kledingsetPepijn Coosemans
ETAPPE 16 – di. 23 juli: Mavic Comete helmRick Wals
ETAPPE 17 – wo. 24 juli: Garmin Edge 830Frank de Vetter
ETAPPE 18 – do. 25 juli: Craft CTM kledingsetJouke-Jan Hottenga
ETAPPE 19 – vr. 26 juli: 2* Team Sunweb shirtTibo Verburg, Marc D’hondt
ETAPPE 20 – za. 27 juli: Stages Ultegra R8000 powermeter Ciska Koole
ETAPPE 21 – zo. 28 juli: Shimano Dura Ace wielset & 20* Continental Tour de France 2019 t-shirtMathieu Wouters (Shimano Dura Ace wielset)

Rutger Vonkeman, W. Nouws, Nico Rijke, Roos Nijmeijer, Mark van de Streek, Richard Ouwens, Dennis Jansen, Pieter Crispeyn, Eveline Osseweijer, Peter Schmitz, Dominique Wind, Pedro Loncke, Vadym Fedorenko, Daan Kleijnen, Gerard Sleifer, Wim Leushuis, Wietse Marra, S.W. Bijleveld, Jan Hunink, Felice van Reenen

Actievoorwaarden

I. Algemeen
1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de door de Mantel (verder te noemen: ‘de organisator’) georganiseerde winactie (verder te noemen: de ‘actie’).
2. Deze actie is geïnitieerd door de organisator en dient ter promotie van Mantel.
3. Deze actie loopt van maandag 1 juli 2019 t/m zondag 28 juli 2019.
4. De organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziende versie van de actievoorwaarden zal op de website worden geplaatst, voorzien van een datum.
5. Door deelname verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de inhoud van deze actievoorwaarden.
6. Door deelname aan de actie wordt de deelnemer automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief van Mantel. Afmelden hiervoor is eenvoudig mogelijk via de link in de ontvangen nieuwsbrief.

II. Deelname
7. Deelname aan deze actie is gratis en staat open voor een ieder, uitgezonderd voor medewerkers van Mantel, alsmede een ieder die op enigerlei wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze actie.
8. Deelname is tevens uitgesloten voor personen jonger dan zestien jaar of personen zonder geldige woon- of verblijfplaats in Nederland of België.
9. De gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van de organisator en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
10. De uiterste datum van deelname is 28 juli 2019 tot 12:00 uur.
11. Deelnemer staat er voor in dat de door hem/haar verstrekte gegevens correct en volledig zijn.

III. Prijzen
12. De organisator verloot meerdere verschillende prijzen, gespecificeerd op deze actiepagina.
13. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
14. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of andere prijzen.
15. De winnaars worden dagelijks tijdens de looptijd op deze pagina bekendgemaakt en via een nieuwsbrief aan de deelnemende personen.
16. De winnaar krijgt een persoonlijke e-mail waarin wordt aangegeven waar hij/zij de prijs op kunnen halen.
17. Er geldt voor een door een winnaar geweigerde of niet opgehaalde prijs geen vervangingswaarde. Bij weigering van de prijs vervalt deze.

IV. Aansprakelijkheid
18. De organisator is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs.
19. De door de organisator en, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.
20. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor netwerk-, computerhardware- of softwarestoringen van welke aard dan ook die beperkte, vertraagde of het verlies van inzendingen tot gevolg hebben.
21. De geldende garantievoorwaarden welke de organisator hanteert is ook van toepassing op de uitgekeerde prijs.