Deel dit bericht

Speciale tour teamkleding

Begint je oude shirt gaten te vertonen of is hij behoorlijk uitgewassen? Krijg je steeds van de fietsers om je heen te horen dat je broek begint door te schijnen of zit de zeem niet meer lekker? Dan is het de hoogste tijd voor nieuwe wielerkleding! Nu de zomer voor de deur staat de hoogste tijd om er weer lekker fris, strak en gesoigneerd bij te fietsen in een nieuw tour teamkleding setje.

Tour brengt vernieuwing

Wat je in het voetbal vaak op het einde van het seizoen ziet, gebeurd in het wielrennen vaak vlak voor de Tour de France: nieuwe teamkledij. In het begin van het seizoen krijgt een team vaak al een nieuw design, maar bij het Grand Départ weten ze ons toch nog altijd met nieuwe creaties te verrassen. Wat voor de echte wielerpuristen vaak smullen is om toch weer een “limited edition” setje tour teamkleding te kunnen scoren. tour teamkleding saxo mantel

Nieuw in de winkel

Waar eerder Tinkoff-Saxo al bekend maakte dat er voor de Tour een nieuw design aankwam deed Cannondale-Garmin hetzelfde deze week. Tijdens de teampresentatie voor de Tour de France werd ook het nieuwe shirt getoond waarin de renners de volgende drie weken te zien zijn. Voel jij je een lichtvoetige klimmer als Alberto Contador dan kan jij je nu ook echt als “El Pistolero” wanen. Toch de Nederlandse jongens in de vorm van Sebastiaan Langeveld en Dylan van Baarle deze Tour een hart onder de riem steken met een lekker fris groen tricot. Of ben je toch meer een “tourminator” als Peter Sagan, de keus is aan jou. Zo kun je deze zomer weer goed voor de dag komen wanneer jij op je stalen, titanium, aluminium of carbon ros zit. tour teamkleding cannondale mantel

Meer korting

Tijdens de Tour periode krijg je ook nog eens 30% korting op teamkleding! Neem gerust een kijkje en kijk goed naar de juiste maat! Er is nog veel meer teamkleding dus is er voor ieder wel wat wils.

Deel dit bericht
Arthur Weisink

Arthur Weisink

Mantel Equipe coureur! Met een Sportklasse licentie op zak in verschillende criteriums, omlopen en mogelijk klassiekers te vinden. Geen leven zonder Garmin als datafreak. Rijdt op een TCR Advanced.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen