Mantel model gezocht!

Bedankt voor je interesse in onze zoektocht naar het Mantel Model! We zijn op zoek naar een man en vrouw die het leuk vinden om deel te nemen aan een fotoshoot door onze huisfotograaf. Bovendien winnen de modellen leuke prijzen, zoals een fietskledingset (van Castelli of Sportful) naar keuze uit ons assortiment t.w.v. €250,-!

Hoe het werkt:
Je kan jezelf, vriend of vriendin opgeven door een foto in te sturen, dat mag gewoon een foto van jezelf zijn, een fiets foto of selfie etc. Kortom, daar mag je zelf creatief in zijn! Met daarbij een motivatie (niet verplicht) om uit te leggen waarom jij of diegene die je hebt opgegeven, mee moet strijden als Mantel Model. Deze foto’s komen op onze Facebookpagina en doen mee in de like actie. Je kunt een plek in de finale behalen door zoveel mogelijk likes op je ingestuurde foto te behalen, bijvoorbeeld door jezelf te taggen in de foto of door te delen. Daaruit worden 6 modellen gekozen, bestaande uit: top 3 mannen en top 3 vrouwen met de meeste likes. Daarnaast worden 3 mannen en 3 vrouwen met de beste motivatie gekozen voor de finaleronde. In totaal zijn er dus 12 finalisten, waarvan 6 mannen en 6 vrouwen.

De 12 finalisten komen in een finaleronde. De jury zal in beraad gaan over de foto’s en motivaties van de 12 finalisten. Uiteindelijk worden via onze Facebookpagina de twee winnende Mantel modellen bekend gemaakt en krijgen de winnaars persoonlijk bericht.

Het mannelijk en vrouwelijk model winnen een professionele fotoshoot op een geselecteerde locatie. Bovendien ontvangen de winnaars na afloop een vergrote afdruk van de mooiste foto en een prachtige kledingset naar keuze van Castelli of Sportful t.w.v. €250,-.

´Ik denk dat ik het Mantel model ben, omdat ik altijd lachend op de fiets zit!’

Ik wil mee doen!
Pak deze unieke kans!! Schroom niet en stuur je foto, naam en motivatie door naar model@mantel.com! Wie weet word jij het nieuwe Mantel model!

De spelregels:

  • Je kunt maximaal één keer mee doen.
  • Stuur een foto van jezelf, vriend of vriendin naar model@mantel.com.
  • Voeg jouw voor- en achternaam (of die van je opgegeven vriend of vriendin) + foto toe in de mail.
  • Beschrijf in maximaal 150 tekens waarom jij het model van Mantel bent.
  • Zodra je foto op Facebook staat, probeer zoveel mogelijk likes te behalen op je foto.
  • Je kunt je opgeven t/m vrijdag 11 augustus. De finalisten worden maandag 14 augustus bekend gemaakt.
  • De finalisten krijgen op maandag 14 augustus bericht.