Izibike

Beste Izibike klant,

Vanaf 6 december 2017 gaan Izibike en Mantel samen verder op www.mantel.com. Voor al je online aankopen van fietsen en fietsonderdelen kun je nu terecht op www.mantel.com/be.

Het samengaan heeft voor jou als klant alleen maar voordelen. Zo blijft de garantie op fietsen en fietsonderdelen die je bij Izibike hebt gekocht gewoon geldig bij Mantel.com. En alle lopende bestellingen? Die worden ook door Mantel.com afgehandeld.

Daarnaast is het goed om te weten dat Mantel.com de best beoordeelde fietsenwinkel van Nederland is. We hebben naast onze webshop ook twee Superstores. Een in Arnhem, de ander in Den Bosch. Dus dan kun je zo langskomen voor een proefrit of advies!

Verder profiteer je ook van de alles waar Mantel.com bekend om staat. Denk hierbij aan de beste prijs, een breed assortiment en een hulpvaardige klantenservice die graag met je meedenkt.

Heb je vragen over het samengaan van Izibike en Mantel.com of over jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via 02162-5483002 of via service.be@mantel.com.

We zien je graag terug op www.mantel.com/be of in één van onze Superstores in Arnhem of Den Bosch.

Met vriendelijke groet,

Team Izibike


Veelgestelde vragen

Izibike was toch al onderdeel van Mantel.com?
Dat klopt inderdaad. Izibike is in 2004 ontstaan als een van de eerste online fietsenwinkels. Met de naam Izibike mikten we vanaf het eerste moment op een landelijk bereik, anders dan de – toen nog – regionale functie van Mantel. Fietsen kwamen uit het magazijn van Mantel en werden door Mantel-monteurs rijklaar gemaakt. In zekere zin verandert er behalve de naam dus niets.

Hoe kan ik jullie bereiken?
Vanaf 6 december zijn wij bereikbaar via de contactgegevens van Mantel.com: 02162-5483002 of service.be@mantel.com. Het telefoonnummer van Izibike wordt doorgeschakeld naar de klantenservice van Mantel.com en ook verzonden e-mails naar info@izibike.nl zullen gewoon beantwoord worden.  

Hoe zit het met de garantie?
Mocht je fiets kapot gaan binnen de garantietermijn of heb je vragen over garantie, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Mantel.com. Binnen de garantietermijn zijn zij het aanspreekpunt en de partij die voor de oplossing zorgt.