Deel dit bericht

Castelli Perfetto Long sleeve – Warm de winter door

Elke fanatieke wielrenner is wel bekend met het paradepaardje van Castelli, de Gabba. Maar er ontstaan nog elke dag nieuwe technologieën en stilstaan is bij Castelli niet aan de orde. We zijn tenslotte wielrenners en die willen vooruit, toch?! Over elk kledingstuk is wel wat te zeggen en na verloop van tijd wil je met al die reviews een nog beter product op de markt zetten. Dat is ook wat Castelli wil doen. De Gabba mocht uiteindelijk blijven, maar wel alleen als short sleeve. De Gabba long sleeve is sinds deze winter dan toch echt vervangen door zijn nieuwkomer de Castelli Perfetto. De Gabba was al perfect, maar de nieuwe versie is Perfetto.

Castelli Perfetto: Goed, beter, best

Iedereen weet wat goed is, iedereen weet wat beter is, maar wat is best? De Perfetto kan deze vraag op dit moment wel invullen. Het waterafstotende vermogen is verbeterd. Je blijft hierdoor langer droog en warm dan het geval was bij de Gabba. Wel zo handig aangezien de herfst is begonnen en de winter voor de deur staat. Met de Perfetto ga je met plezier naar buiten, ook als het regent. Meestal geldt dat hoe groter het waterafstotende vermogen is, hope slechter het ademend vermogen wordt. Een logische gedachte, maar gelukkig is het Castelli bij de Perfetto gelukt beide te verbeteren. De Perfetto is niet voor niks perfect.

Castelli Perfetto

Strakke pasvorm en mooie kleuren

De Gabba is redelijk stug qua materiaal en dat maakte hem iets minder gestroomlijnd dan je eigenlijk zou verwachten. De Perfetto is minder stug en daardoor is de pasvorm nog mooier, en dus ook aerodynamischer. Daarnaast is hij in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is de Perfetto Long sleeve voor heren in de kleuren: zwart, rood, blauw en geel verkrijgbaar. De Perfetto Convertible is in de kleuren zwart, blauw en rood verkrijgbaar. Voor de dames hebben wij de Perfetto in de kleuren zwart, rood en Laguna (denk hierbij aan de kleur Turquoise). Ga jij dit seizoen perfecto in kleur de straat op met de Perfetto?

Plus- en minpunten

  • Een betere aerodynamische pasvorm dan bij de Gabba
  • Van een zeer licht materiaal gemaakt
  • Extra ventilatie onder de oksels
  • Winddicht en waterafstotend
  • Castelli producten vallen klein uit, bestel een maatje groter
  • Naden zijn niet getaped, dus na verloop van tijd kan er water binnendringen
Deel dit bericht
Stefanie Lemmens

Stefanie Lemmens

Ik ben een fanatieke sporter en niet alleen op de fiets. Ik vind het heerlijk om kilometers te maken en dan niet op mijn gemakje. Met mijn oude racefiets kom ik de zomerdagen wel door. Maar eigenlijk ben ik meer een "hippe" fietser. Als het er maar mooi en leuk uitziet. In de winter gewoon weer op de fiets te vinden tijdens de spinninglessen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen