Deel dit bericht

Calobra winter fietskleding - Warm en comfortabel de winter door [Lookbook]

10 December 2018

We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu echt winter. Tijd dus om de fietskleding weer even te updaten met een paar winterse items. Een lekker warm wielershirt of lange bibtight zijn echt geen overbodige luxe. Gelukkig hebben we de nieuwste Calobra winter fietskleding weer binnen. Daarmee zit je niet alleen warm op de fiets, maar weet je ook zeker dat je niet teveel betaald.

Natuurlijk is de Calobra fietskleding voor de winter extra dik en heerlijk warm. Maar je wilt als wielrenner of mountainbiker natuurlijk ook fietskleding waar je in gezien mag worden. Daarom speciaal voor jou het Calobra lookbook.

In dit lookbook vind je voor de heren en voor de dames twee sets winter fietskleding waar jij de koude dagen warm en gesoigneerd mee door kunt.

Voor de liefhebbers van blauw...

Voor de liefhebbers van rood...

Calobra winter fietskleding voor heren

Calobra winter fietskleding voor dames

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Je komt mij bijna elke dag wel ergens op de fiets tegen. Ik fiets elke werkdag, door weer en wind, van huis naar mijn werk en weer terug. Vaak op de racefiets, maar in de winter ook op een fijne oude crosser. In het weekend ben ik ook niet van de fiets af te krijgen. Ik pak dan de racefiets voor een lange tocht. Of mijn mountainbike om daar de nodige kilometers mee te maken, liefst met mijn hond Runa. En kun je me buiten trouwens niet vinden? Dikke kans dat ik dan binnen aan het zweten ben op Zwift.

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...

Cadeautips voor de feestdagen: Voor elke fietser een geschikt fietscadeau!

8 December 2023

De feestdagen staan weer voor de deur! Als je niet zelf regelmatig op de fiets zit kan het misschien lastig zijn om een ...