Deel dit bericht

Bontrager proberen? Altijd 30 dagen niet goed, geld terug!

Als je nieuwe fietsschoenen, fietskleding of zelfs racefiets wielen koopt, dan kan dat een behoorlijke investering zijn. En pas als je er echt mee de weg op gaat of het bos induikt weet je of het dat geld waard is. Daarom heeft Bontrager een unieke garantie. Of je nu een Bontrager fietszadel, fietshelm, fietsschoenen of zelfs fietswielen koopt, je ze altijd 30 dagen mag uitproberen.

Deze 30 dagen testgarantie van Bontrager wordt de ‘Unconditional Bontrager Guarantee‘ genoemd. Dit houdt in dat als je een Bontrager product hebt gekocht en deze, om welke reden dan ook, niet bevalt je het artikel binnen 30 dagen kunt ruilen of terugbrengen.

Bontrager proberen Flare
Bontrager Flare een maand proberen? Ook dat kan!

Is het toch niet wat je ervan verwacht? Dan stuur je je artikel gewoon binnen 30 dagen terug en krijg je je geld terug! Je kunt jouw Bontrager artikel terugbrengen naar een van onze superstores of via trekbikes.com.

Daarbij is het belangrijk dat je de officiële aankoopnota meeneemt en de bijbehorende accessoires inlevert, anders kun je jouw artikel niet retourneren. Het liefst zien we het artikel terug in de originele doos, maar dit is niet noodzakelijk. Houd er wel rekening mee dat het retour sturen wel voor eigen rekening is en dat je daarvoor dus verzendkosten zal moeten betalen.

Altijd geld terug of ruilen

Het product kun je omruilen of, als je liever je geld terugkrijgt kan dat ook. Zo kun je zonder problemen een Bontrager product uitproberen! Zeker bij fietszadels, fietssschoenen, racefiets wielen en fietshelmen is dit erg handig.

Bontrager Crash Replacement
Voor je helm zit je met Crash Replacement bij Bontrager ook goed na een onverhoopte valpartij.

Vaak is het in de winkel lastig bepalen of het product ook tijdens het fietsen nog bij je past. Nu kun je dit dus zonder risico uitproberen. Koop je een fiets waar Bontrager fietsonderdelen op zitten? Dan kun je die onderdelen uiteraard niet los terugsturen.

Bontrager garantie en terugsturen

Zorg ervoor dat gebruikte artikelen die je terugbrengt zo schoon mogelijk zijn. Wanneer dit niet het geval is kunnen we het artikel niet innemen.

Nog een leuk weetje; wist je dat Bontrager een hele goede ‘crash replacement guarantee’ heeft? Val je bijvoorbeeld binnen 1 jaar je nieuwe Bontrager fietshelm? Dan kun je deze gratis vervangen! Hoe dit in zijn werk met gaat lees je hier.

Deel dit bericht
Agnes Ronner

Agnes Ronner

Baanfiets, racefiets of mountainbike. Alle soorten fietsen zijn bij mij welkom. Eerst het wielrennen als zomertraining voor het schaatsen. Daarna baanwielrennen op het hoogste niveau en het mountainbiken om de regenachtige zomerdagen en winter door te komen. Momenteel rij ik op een Giant TCR Advanced 1 LTD en een Sensa Merano SFB Pro. Wellicht volgend jaar weer in het bezit van een wedstrijdlicentie om de competitie weer aan te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde berichten


Meest gelezen