Deel dit bericht

AGU Shelter - De AGU fietstas collectie voor je boodschappen, fietsvakantie of woon-werkverkeer

29 Augustus 2022

De AGU Shelter fietstas collectie is erg populair en dat is ook niet zo gek. Wanneer je boodschappen doet, naar je werk fietst of extra spullen mee wil nemen op je fiets, is extra opbergruimte altijd fijn. De fietstassen zijn helemaal waterdicht en ook nog eens te monteren op vrijwel alle fietsen, zoals e-bikes, stadsfietsen en trekkingfietsen. In deze blog lees je daarom alles over de AGU Shelter collectie.

Een groene keuze met de AGU Shelter collectie

Alle fietstassen in de Shelter collectie hebben het zogenaamde GreenSphere label. Dat betekent dat de tassen zijn ontworpen met het oog op gezondheid en duurzaamheid. Zo zijn de tassen volledig gemaakt van 100% gerecycled polyester van PET flessen. De tassen zijn waterdicht geseald door PU (Polyurethaan) en daarmee een stuk minder schadelijk dan PVC. Beter voor voor mens en milieu dus!

Multifunctionele fietstassen

De Agu Shelter fietstassen zijn gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen op vrijwel alle fietsen dankzij het KLICKfix systeem. Dit is een sterk bevestigingssysteem dat ook nog eens gemakkelijk te gebruiken is. De Shelter tassen zijn ook 100% waterdicht door gesealde naden en het gebruik van gerecycled polyurethaan gecoat polyester. Zo blijven je spullen altijd droog onderweg. De tassen zijn ook voorzien van Hi-Vis elementen zodat je goed zichtbaar bent in het verkeer. Dit maakt de tas zowel geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer, boodschappen en voor fietsvakanties.

AGU Shelter Tech
Met de Shelter fietstassen kun je alles gemakkelijk meenemen tijdens je fietsvakantie.

Clean en Tech serie

De Shelter fietstassen collectie bestaat uit twee series. De Clean serie en de Tech serie. De Clean tassen zijn strak vormgegeven en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Tech serie daarentegen is uitgerust met extra handigheidjes, zodat deze tassen nog veelzijdiger in gebruik zijn.

AGU Shelter Clean Medium & AGU Shelter Clean Large

De Agu Shelter Clean Medium en Large zijn waterdichte achtertassen die geschikt zijn voor fietsen met een bagagedrager. De tas komt in 17 liter (Medium) en 21 liter (Large). Dat is een ruime inhoud voor bijvoorbeeld je weekboodschappen of woon-werk benodigdheden. Met een rolltop sluiting kun je de tas goed dichtmaken en ziet de fietstas er ook nog eens stijlvol uit. De tas is verder uitgerust met een afneembare schouderband en het Klickfix driepunts-bevestigingssysteem zodat jouw tas stevig vastzit. De AGU Shelter Clean Large onderscheidt zich verder nog doordat deze een gevoerd laptopvak heeft zodat je jouw laptop altijd veilig kunt vervoeren.

AGU Shelter
De Shelter fietstassen zijn waterdicht en kun je dus het hele jaar door blijven gebruiken.

AGU Shelter Clean

Vanaf € 59,95

AGU Shelter Clean dubbele fietstas

De Agu Shelter Clean fietstas is er sinds kort ook in een dubbele variant. Dit is eigenlijk de dubbele Agu Shelter Clean Large fietstas. Ook deze dubbele tas is voorzien van een laptoptas. En met een gezamenlijke inhoud van 42 liter past hier genoeg in om wat kleding, een laptop en boodschappen in te vervoeren. Ook deze tassen zijn waterdicht.

AGU Shelter Tech Large

Ten slotte de Shelter Tech Large achtertas. Deze tas heeft een inhoud van 21 liter zoals de Clean variant, maar is voorzien van wat extra functies. Zo heeft de Tech Large een extra vak voorop de tas voor kleine belangrijke dingen waar je snel bij wil kunnen. Ook is de tas voorzien van extra bevestigingslussen en reflectie-elementen aan de voorzijde, wat deze tas meerwaarde geeft.

page?image_id=2405
Het vak voorop de fietstas is handig voor je kleine, belangrijke spullen.

Wil jij een strak ontworpen AGU fietstas die je overal voor kunt gebruiken? Dan zijn de Shelter fietstassen ideaal. Geschikt voor ieder seizoen en ideaal voor zowel dagelijks gebruik als voor fietsvakanties.

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Eva van den Berg

Eva van den Berg

Sinds ik bij Mantel werk, schrijf en lees ik dagelijks veel over fietsen. Daarnaast mag ik ook nieuwe producten uittesten. Dit zorgt ervoor dat het steeds meer begint te kriebelen om mijn eigen collectie fietsen uit te breiden. Ik ben dan ook benieuwd hoe de inhoud van mijn schuur er over een paar jaar uitziet. Gelukkig heb ik thuis een grote schuur!

Gerelateerde berichten

Ontdek de nieuwe Bliz fietsbrillen: Scandinavisch design voor maximale bescherming en stijl

18 April 2024

Bliz fietsbrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende fietsers ...

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...