Menu
Terug

Shimano TR501 Triathlonschoenen

Shimano TR501 Triathlonschoenen
Schrijf de eerste review
Wat is je voetlengte in mm?
Selecteer: Wat is je voetlengte in mm?
om de voorraad te zien
Schoenmaat Fabrikant
Selecteer: Schoenmaat Fabrikant
om de voorraad te zien
Schoenmaat UK Fabrikant
Selecteer: Schoenmaat UK Fabrikant
om de voorraad te zien
Guaranteed Fit
107,95 12,04 korting
Selecteer een uitvoering om de voorraad te zien

  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Snel aan en uit te trekken, dankzij de T1-Quick strap klittenbandsluiting en de hiellus.
  • Het 3D ademend gaas creëert een verbeterde luchtstroom en sneldrogend vermogen.
  • De nylonzool is met glasvezel versterkt, voor een betere krachtoverdracht.
  • De versterkte nylonzool is nog steeds niet zo stijf als een full carbon zool.

Specificaties

Specificaties

Merk
Shimano
Bevestiging Schoenplaatje
3-puntbevestiging
Geslacht
Heren
Kleur
Wit
Guaranteed Fit
Ja

Beschrijving

Beschrijving

De Shimano TR501 zijn triathlonschoenen voor heren met een geavanceerde pasvorm en hoogwaardige technologieën. Hierdoor kun je tijdens triathlons iedere seconde in jouw voordeel benutten.

Technologie

Snel aan en uit te trekken
De Shimano TR501 beschikt over diverse eigenschappen, waarmee het aan- uitrekken in een wisselzone van een triathlon snel is gebeurd. Op de bovenzijde van de triathlonschoen is de T1-Quick strap klittenbandsluiting, met extra brede kraag, geplaatst. Deze is eenvoudig te bedienen en maakt het in- en uitstappen makkelijker. Uiteraard kun je de pasvorm ook goed en precies bepalen via deze klittenbandsluiting. De asymmetrisch geplaatste hiellus levert ook een belangrijke bijdrage aan het snel aan- en uitrekken van deze fietsschoen.

Goed ademend en sneldrogend vermogen
Deze triathlonschoen is uitgerust met 3D ademend gaas, wat zorgt voor een verbeterde luchtstroom en een sneldrogend vermogen. Hierdoor raken de voeten niet snel oververhit en drogen ze ook sneller als je net klaar bent met het onderdeel 'zwemmen'.

Versterkte nylonzool voor betere krachtoverdracht
De lichtgewicht nylonzool van deze triathlonschoen is met glasvezel versterkt, wat resulteert in een effectievere krachtoverdracht. Hierdoor worden jouw inspanningen op de fiets beter omgezet in snelheid. Het bovendeel en de tussenzool zijn naadloos aan elkaar bevestigd. Op deze manier is er gezorgd voor een betere pasvorm, stabiliteit en minder gewicht. Daarbij is de tussenzool relatief dun, waardoor je een directer contact hebt met de pedalen. Op deze manier is de krachtoverdracht van de Shimano TR501 triathlonschoenen nog beter gemaakt.

Gebruikerstips

Uitgebreide omschrijving maat in mm
Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van de juiste schoenmaat hebben wij alle schoenen zelf gemeten. Jij hoeft nu alleen nog maar je eigen voetlengte op te meten en wij geven aan welke schoenmaat per merk het beste bij je past. Staat jouw voetlengte in mm er niet tussen op de betreffende productpagina? Dan is er geen schoenmaat beschikbaar die, qua lengte, optimaal geschikt is voor jouw voet.

Je voet kun je makkelijk opmeten door een A4-tje op de grond te leggen tegen de muur aan. Ga met je voet op het papier staan met je hak tegen de muur. Teken een streepje bij je grote teen (of de teen ernaast als die langer is).Teken gelijk ook even je andere voet af op het papier en kies de grootste voet uit. Meet nu deze afstand op en je hebt al je voetlengte in mm's! Let op dat sommige leveranciers een eigen meetsysteem hebben. Het kan zijn dat er op de doos die je krijgt een afwijkende maat staat dan die wij gemeten hebben.

Per merk kan het verschillen welke schoenmaat je nodig hebt. Dit komt doordat ieder merk zijn eigen leest heeft en soms groot of klein vallen. Daarnaast hebben wij de schoenen ingedeeld in smal/gemiddeld/breed. Lees alles hierover op ons blog!
Toon meer Toon minder