Menu
Terug
Terug naar klantenservice

Vragen over: Winkelvoorraad

Als je op de knop ‘Bekijk winkelvoorraad’ klikt, dan zie je meteen of we het product op voorraad hebben in de winkel. Deze status wordt iedere 2 minuten ververst. Je hebt dus altijd de laatste informatie.
Nee, je kunt het product niet reserveren. Je kunt het wel online bestellen, en kiezen voor ‘betalen en afhalen in onze winkel’. Dan ligt het de volgende dag na 15.00 uur voor je klaar.
Nee, je kunt wel online bestellen en ‘betalen en afhalen in onze winkel’. Je krijgt van ons dan een mail waarin je kunt plannen wanneer je naar de fiets komt kijken. Mocht je de fiets niet willen, dan annuleren we gewoon de bestelling in de winkel. Je bent niet aan de koop gebonden.
Inruilen kan zeker. Helaas kunnen we niet van te voren vertellen wat je voor de fiets gaat krijgen. Dat is aan de verkoper die in de winkel staat om te beoordelen. Wel zeggen we er eerlijk bij dat wij geen marktplaatsprijzen voor je fiets geven, aangezien we de fiets ook weer in topstaat moeten brengen om hem weer te kunnen verkopen. Wil je dus het meeste geld voor je oude fiets, verkoop hem dan via marktplaats.
Jazeker. Die kun je alleen kopen in onze winkel, omdat ze daar opgeladen moeten worden. Online bestellen is helaas niet mogelijk.
Klantenservice
059-280121 gesloten
service.be@mantel.com
Stuur een email