Menu
Terug

Gazelle Regenhuif Makki

Gazelle Regenhuif Makki
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Cube Seat Cargo

Bekijk product

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Met de Gazelle Regenhuif voor jouw Gazelle Makki Load elektrische bakfiets bescherm je jouw kinderen en goederen tegen weer en wind. Door de handige ritsdeuren en grote doorzichtige panelen is de regenhuif ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Kortom, met de regenhuif maak je jouw Gazelle Makki Load nog veelzijdiger!

Technologie

Hoogwaardig polyester geproduceerd door De Waard tenten
Specialistische materialen kunnen het best gemaakt worden door specialistische bedrijven. Daarom heeft Gazelle de productie van het speciale, waterdichte zeilmateriaal overgelaten aan De Waard tenten. Met jarenlange ervaring in het vervaardigen van stevig en waterdicht tentmateriaal, was dit bedrijf de ultieme partner om de beste regenhuif voor jouw Gazelle Makki te maken. Zo ben jij er van verzekerd dat de binnenkant van jouw Makki optimaal beschermd is tegen weersinvloeden.

Montage

De regenhuif wordt door middel van stokken en haken vastgezet op de bak van de Gazelle Makki. Hiervoor heb je geen gereedschap nodig. De meegeleverde montage-instructies met duidelijke afbeeldingen vergemakkelijken het monteren.

Gebruikerstips

• Vouw de regenhuif nooit op. Dit zorgt namelijk voor schade aan de doorzichtige panelen. Rol daarom de regenhuif altijd netjes op en berg het op in de meegeleverde opbergtas.
• Gebruik voor het schoonmaken geen chemische schoonmaakmiddelen. Met een zachte borstel en warm water kom je al een heel eind! De doorzichtige panelen zou je met een afwasmiddel kunnen reinigen.
• Zorg op zonnige dagen voor een goede ventilatie door bijvoorbeeld de ritsdeuren open of op een kier te houden. De binnentemperatuur van de regenhuif kan namelijk al snel hoog oplopen bij direct zonlicht.
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Gazelle Regenhuif Makki
Gazelle Regenhuif Makki
289,99
Huidig product
Cube Seat Cargo
Cube Seat Cargo
224,95
Urban Arrow Regenhuif Plus
Urban Arrow Regenhuif Plus
309,-
Bovenstaande producten vergelijken
Gazelle Regenhuif Makki Cube Seat Cargo Urban Arrow Regenhuif Plus
Gazelle Regenhuif Makki Cube Seat Cargo Urban Arrow Regenhuif Plus
0 reviews 1 review 3 reviews
289,99 224,95 309,-
Huidig product Bekijk product Bekijk product