Menu
Retour

SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket

SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket
1 avis
1. Quelle boisson énergétique voulez-vous ?
Sélectionnez : 1. Quelle boisson énergétique voulez-vous ?
pour voir la disponibilité
2. Quelle barre énergétique voulez-vous ?
Sélectionnez : 2. Quelle barre énergétique voulez-vous ?
pour voir la disponibilité
3. Quel gel énergétique voulez-vous ?
Sélectionnez : 3. Quel gel énergétique voulez-vous ?
pour voir la disponibilité
4. Quelle barre de récupération voulez-vous ?
Sélectionnez : 4. Quelle barre de récupération voulez-vous ?
pour voir la disponibilité
14,59 7,50 de réduction
Sélectionnez une version pour voir la disponibilité

  • Livraison gratuite à partir de € 29,-
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.4 de 60.778 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • De ultieme zomerdeal: Een compleet pakket naar keuze voor een zeer aantrekkelijk prijs.
  • Het SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket is geschikt voor alle fietsomstandigheden.
  • Met dit actiepakket beschik jij over de ultieme keuzevrijheid.
  • Stem je voedingspakket optimaal af op de geplande fietsomstandigheden en geniet onderweg van je favoriete smaken!
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque SiS

Description

Description

Het SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket is de ideale voorjaarsdeal. Kies uit vier verschillende sportvoedingsgroepen één product en ontvang een geweldige korting cadeau. Het SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket is samengesteld voor zowel de recreatieve fietsers als prestatiefietsers. Met dit actiepakket beschik jij over de ultieme keuzevrijheid. Zo stem jij het pakket optimaal af op jouw fietsomstandigheden.

1. Sportdranken
Sportdranken bestaan uit een mix van koolhydraten, water en zouten. Sportdranken zijn geschikt voor het aanvullen van de koolhydraatvoorraad en het herstellen van de vochtbalans. Bij langdurige, intensieve trainingen of wedstrijden kan het vochtverlies oplopen tot 1 a 2 liter per uur. Een vochtverlies van 2% leidt al tot een daling van het prestatievermogen. Ga je langer dan een uur op een hoge intensiteit fietsen? Drink dan minimaal één bidon (500 ml) sportdrank per uur.

2. Energierepen
Energierepen bevatten een hoge dosering koolhydraten (circa 25 tot 40 gram koolhydraten per reep) en houden de energievoorraad op peil. Tijdens langdurige inspanning worden in de eerste kilometers vaak energierepen gegeten. Energierepen zijn gemakkelijk te verteren, en zijn bovendien rijk aan vezels. Hiermee voorkom je een hongerig gevoel op de fiets. De koolhydraten in energierepen worden snel opgenomen door het lichaam. Door de zachte en smeuïge structuur zijn sportrepen makkelijker te eten tijdens inspanning dan ander vast voedsel. Ideaal tijdens jouw duurinspanning!

3. Energiegels
Energiegels bevatten net als sportrepen een hoge dosering koolhydraten (circa 22 tot 40 gram koolhydraten per gel). Door koolhydraten aan te vullen onderweg, voorkom je uitputting van de koolhydraatreserves en stel je de ontmoeting met de man met de hamer langer uit. Het verschil tussen energierepen en gels schuilt voornamelijk in de structuur en samenstelling van het product. Energiegels bevatten voornamelijk snelle koolhydraten en kunnen sneller door het lichaam opgenomen worden dan energierepen. Energiegels worden dan ook vaak in een later stadium van de duurinspanning gebruikt. Op een vloeibare energiegel hoef je namelijk niet te kauwen. Hierdoor is een energiegel gemakkelijker te eten dan een energiereep. Ideaal tijdens inspanningen bij hoge hartslag of voor een krachtige boost in de finale.

4. Herstelreep
Na afloop van je sportprestatie kan het handig zijn om een herstelreep te nuttigen. Een herstelreep bevat een ideale verhouding aan koolhydraten en eiwitten voor een vlot herstel. De koolhydraten in herstelrepen zorgen voor aanvulling van de energievoorraad. De eiwitten dragen bij aan de opbouw en herstel van het beschadigde spierweefsel. Zo ben je in no-time weer klaar voor je volgende uitdaging.

Heb je een zeer langdurige inspanning voor de boeg? Een zware bergrit? Ga je een meerdaagse fietstocht fietsen? Staat er een intensieve wedstrijd op het programma? Of ga je een recreatieve toertocht fietsen van een paar uur? Met het SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket bepaal jij zelf de samenstelling van je pakket. Zo stem jij je voedingspakket optimaal af op de geplande fietsomstandigheden en geniet jij onderweg van je favoriete smaken!

Avis

Avis


8 / 10

Wim, 3 août 2018

perfect voor fiets weekend

lekkere smaken , goed verteerbaar

Fréquemment achetés ensemble

Fréquemment achetés ensemble

Aktiv-8 Race
3,99 A partir de 3,50
Paquets promotionnels
Continental Race 28
7,95 A partir de 4,95
Squirt Lube
13,95 A partir de 12,95
Comprimés SiS Go Hydro
10,69 A partir de 8,95

Recommandé par le spécialiste des produits


Produit similaire

Produit similaire

SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket
SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket
14,59
Ce produit
Mantel Sportvoeding Pakket
Mantel Sportvoeding Pakket
12,16
Comparer les produits ci-dessus
SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket Mantel Sportvoeding Pakket
SiS 1 + 2 + 3 + 4 Actiepakket Mantel Sportvoeding Pakket
1 avis
1. Quelle boisson énergétique voulez-vous ? Sis Go Electrolyte Fruits tropicaux / Sis Go Electrolyte Citron & Citron vert
2. Quelle barre énergétique voulez-vous ? Barre SiS Go Banane Fudge / Barre SiS Go Groseille Rouge / Barre Energétique SiS Go Pomme/Cassis
3. Quel gel énergétique voulez-vous ? Gel Energétique SiS Go Orange / Gel Energétique Isotonique SiS Go Citron & Citron vert
4. Quelle barre de récupération voulez-vous ? Barre Protéines SiS Chocolat & Cacahuète / Barre Protéines SiS Chocolat Menthe
14,59 12,16
Ce produit Voir le produit