Menu
Retour

Lunettes de Vélo Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized

Lunettes de Vélo Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized
2 avis
Couleur de la monture
125,95 53,05 de réduction
En stock (encore 1)

 • Commandé avant 22:00, livré le lendemain
 • Livraison gratuite
 • Retourner gratuitement
 • Avis Trustpilot 9.4 de 60.537 avis

mantel-customer-service
Vous avez une question ?
Contactez notre service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

 • Extra smal zodat deze mooi aansluit bij de jeugd en dames.
 • Path lens die uitermate geschikt is voor mensen met hogere jukbeenderen.
 • Door de Iridium Polarized lens is je blik rustig en worden schitteringen weggenomen.
 • Lens sluit minder mooi aan bij lage jukbeenderen.
Lire ce que disent nos clients de ce produit

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque Oakley
Adapté aux porteurs de lunettes Non
Oakley Type de Verre Path
Type de verre Polarisée / Coating
Couleur de la monture Matte Black
Transmission de lumière 10%
Type de Monture Monture demi-cerclée
Nombre de verres 1 Verre
Couleur des verres Black Iridium Polarized
Toutes les caractéristiques techniques

Description

Description

De Oakley Radar EV XS fietsbril is een mijlpaal in de ontwikkeling van fietsbrillen voor kinderen, dames of heren met een smal gezicht. Deze Oakley Radar EV XS Polarized fietsbril is de kleine variant van de Oakley Radar EV. Net zoals zijn grotere boertje is hij opvolger van de legendarische Oakley Radar alleen dan met vele upgrades, maar dan een maatje kleiner. Na tientallen jaren onderzoeken en testen met ‘s werelds beste atleten, bleek dat de fietser niet compleet door de lens keek maar tegen het frame. Hier is Oakley mee aan de slag gegaan en hebben een grotere lens ontworpen waardoor je een beter en groter zichtsveld hebt. Ook zijn er nieuwe ‘surge-poorten’ ontworpen om een verkoelende luchtstroom te behouden. Het lichtgewicht, maar waanzinnig duurzame frame is gemaakt van het Oakleys eigen O-Matter materiaal. Dit in combinatie met het HDO en Plutonite lensmateriaal resulteert in de beste bescherming voor je ogen. Het belangrijkste blijft dat deze bril specifiek is ontwikkeld voor de mensen met kleinere gezichten en of kinderen. Kortom neem afscheid van je oude Radar want deze nieuwe Radar EV XS Polarized is zoveel beter! Deze Radar EV bouwt voort op de legende die door de oude Radar is gecreëerd. ''the king is dead, long live the king''
En lire plus

Fourni avec

• Oakley Radar EV XS fietsbril
• Oakley Iridium Polarized lens
• Brillendoosje
• Opbergzakje
• 1x extra neusrubber

Avis

Avis


10 / 10

Ida, 7 juin 2020

Good fit and very fast delivery

Points forts

 • Delivery
 • Fit

10 / 10

Daniela, 9 mai 2019

Tolle Brille, geniale Passform, sehr gute Qualität

Diese Brille, eigentlich für die Jugend, passt mir als Frau (172cm groß und 59kg schwer) sehr gut. Sie ist leicht, hat eine geniale Passform, man spürt sie kaum. Die Qualität ist bestens. Die Version für Erwachsene hatte in meinem Gesicht viel zu große Gläser. Mittlerweile habe ich nun schon zwei Oakley Brillen und liebe sie. Kein Drücken, kein rutschen, sehr gute und klare Sicht.

Points forts

 • Passform
 • Gewicht
 • Sichtfeld
 • Qualität
 • Design

Points faibles

 • Preis

Fréquemment achetés ensemble

Fréquemment achetés ensemble

Continental Race 28
7,95 A partir de 4,95

Recommandé par le spécialiste des produits

Recommandé par le spécialiste des produits


Produits similaires

Produits similaires

Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized
Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized
125,95
Ce produit
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
137,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
149,95
Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV Prizm Road
136,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Road
Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Road
2 avis 9 avis 33 avis 56 avis
Adapté aux porteurs de lunettes Non Non Non Non
Oakley Type de Verre Path Path
Type de verre Polarisée / Coating Contraste Contraste Contraste
Couleur de la monture Matte Black Matte Black / Matte White / Matte White Pink Polished White / Black / Uranium / Matte Black / Redline / Polished White Polished White / Matte Black / Retina Burn / Matte Balsam
Transmission de lumière 10% 20% 20% 20%
Type de Monture Monture demi-cerclée Monture cerclée Monture cerclée Monture demi-cerclée
125,95 137,95 149,95 136,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Marque Oakley
Adapté aux porteurs de lunettes
Non
Oakley Type de Verre
Path
Type de verre
Polarisée / Coating
Couleur de la monture
Matte Black
Transmission de lumière
10%
Type de Monture
Monture demi-cerclée
Nombre de verres
1 Verre
Couleur des verres
Black Iridium Polarized
Indice de couleur
Journée ensoleillée

Description détaillée

Ook kinderen willen gesoigneerd op de fiets zitten maar zijn vaak niet zo van het dragen van een bril. De fantastische Oakley Radar EV XS is er nu voor kinderen, dames of heren met een smal gezicht. De Radar EV XS Iridium heeft dezelfde geweldige eigenschappen als de grotere variant. Bij de Radar EV XS is ook gekeken hoe zijn gebruikers door de lens keken. Deze informatie heeft uiteindelijk geleid dat je gezichtsveld door Oakley ook wel Field of View genoemd maar groter is in vergelijking met zijn oudere broertje de Oakley Radar. De Oakley Radar EV Iridium is leverbaar met verschillende soorten lenzen. Voor alle omstandigheden heeft Oakley een specifieke Radar EV XS lens gemaakt.

Technologieën:

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekend betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Field of View

Speciaal geoptimaliseerde lens voor tijdens het fietsen. De grootste uitdaging was het creëren van een lens, die een bepaalde grote en vorm zonder onderbrekingen heeft zodat jij niet meer tegen het frame aankijkt. Dit bleek vrij lastig aangezien fietsen een sport is waarbij je voornamelijk je hoofd naar beneden hebt maar je ogen naar voren zijn gericht. Met deze lens garandeert Oakley met 'FOV' je een zo groot mogelijk gezichtsveld zonder beperkingen of blinde hoeken!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt word in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Three-Point Fit

Een gepatenteerde innovatie die verzekerd dat het frame alleen contact met de neus brug en de zijkant van het hoofd maakt. Dit systeem zorgt er voor dat de lens in een nauwkeurige optische uitlijning zit en een fijne pasvorm heeft die de drukpunten van frames met oorhaken elimineert.

Ventilation

Dankzij zijn speciale ''surge'' poorten wordt de lucht langs de lenzen geleid om lenscondens te voorkomen. Hierdoor voldoet de Radar EV XS aan de ventilatiewens van zijn gebruikers.

Iridium Polarized lens

De spiegelende Iridium Polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt.

Black Iridium Polarized

De Oakley Radar EV XS Black Iridium Polarized lens is door zijn lichtdoorlating van 10% geschikt voor de extreem zonnige dagen. De Black Iridium Polarized lens heeft een neutrale grijze look aan zowel de binnen als de buitenkant. Deze polarized lenzen garanderen perfect zicht doordat bescherming bieden tegen reflecterende oppervlaktes en maken daarnaast een beter onderscheid van kleuren, zodat je minder snel vermoeide ogen krijgt. Ook reguleert hij 90% van je omgevingslicht. Dit ongewenste licht kan je zicht op negatieve wijze beïnvloeden. De Radar EV XS Black Iridium Polarized lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk in zonnige omstandigheden fiets, een neutraal zicht wil en niet wilt opvallen.