Menu
Retour

Lunettes de Vélo Oakley Jawbreaker Prizm Low Light

Lunettes de Vélo Oakley Jawbreaker Prizm Low Light
Malheureusement ce produit est épuisé et il ne sera plus disponible dans notre assortiment.

Produit alternatif

Oakley Sutro Prizm Road

Voir le produit
  • Retourner gratuitement
  • Avis Trustpilot 9.4 de 62.101 avis

mantel-customer-service

Vous avez une question ?

Contactez notre service client

Avis

Avis


9 / 10

Benny, 9 décembre 2018

Top product

Zit mij goed daarom voor dit model gekozen. Top lens verscherpt

Points forts

  • Zit mij goed
  • Prizm lens
  • Uitwisselbare lens

Points faibles

  • Prijs

Produits similaires

Produits similaires

Oakley Jawbreaker Prizm Low Light
Oakley Jawbreaker Prizm Low Light
132,95
Ce produit
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
124,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
155,95
Oakley Radar EV Prizm Field
Oakley Radar EV Prizm Field
139,95
Comparer les produits ci-dessus
Oakley Jawbreaker Prizm Low Light Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Field
Oakley Jawbreaker Prizm Low Light Oakley Sutro Prizm Road Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Radar EV Prizm Field
1 avis 12 avis 33 avis 110 avis
Adapté aux porteurs de lunettes Non Non Non Non
Type de verre Contraste Contraste Contraste Contraste
Couleur de la monture Polished White Matte Black / Matte White / Matte White Pink Polished White / Black / Uranium / Matte Black / Redline / Polished White Polished Black
Transmission de lumière 75% 20% 20% 15%
Type de Monture Monture cerclée Monture cerclée Monture cerclée Monture demi-cerclée
Nombre de verres 1 Verre 1 Verre 1 Verre 1 Verre
132,95 124,95 155,95 139,95
Ce produit Voir le produit Voir le produit Voir le produit

Toutes les caractéristiques techniques

Description détaillée

Bij de Jawbreaker is vooral gekeken hoe zijn gebruikers door de lens keken. Deze informatie heeft uiteindelijk geleid dat je gezichtsveld door Oakley ook wel Field of View genoemd maar liefst 40% groter is in vergelijking met andere brilmodellen. De Oakley Jawbreaker Prizm is leverbaar met verschillende soorten lenzen. Voor alle omstandigheden heeft Oakley een specifieke Jawbreaker lens gemaakt. De lens die deze Jawbreaker heeft is de Prizm Low Light variant.

Technologieën:

Switchlock

Het Switchlock systeem zorgt ervoor dat de lens veel makkelijker en sneller is te wisselen!

HDO

HDO staat voor High Definition Optics, oftewel de bolling van de lens. Deze bolling zorgt ervoor dat de lens altijd gelijk staat aan de bolling van het oog. Hierdoor zie je altijd scherp en heb je nooit een vertekend beeld.

Field of View

Speciaal geoptimaliseerde lens voor tijdens het fietsen. De grootste uitdaging was het creëren van een lens, die een bepaalde grote en vorm zonder onderbrekingen heeft zodat jij niet meer tegen het frame aankijkt. Dit bleek vrij lastig aangezien fietsen een sport is waarbij je voornamelijk je hoofd naar beneden hebt maar je ogen naar voren zijn gericht. Met deze lens garandeert Oakley met 'FOV' je een zo groot mogelijk gezichtsveld zonder beperkingen of blinde hoeken!

Impact Protection

Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Fit & Protection

Een goede pasvorm betekent betere resultaten en bescherming. De combinatie van het flexibele duurzame O-Matter materiaal met de Plutonite lenzen garanderen een maximale bescherming onder alle omstandigheden!

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Ventilation

Dankzij zijn speciale ''surge'' poorten word de lucht langs de lenzen geleid om lenscondens te voorkomen. Hierdoor voldoet de Jawbreaker aan de ventilatiewens van zijn gebruikers.

Adjustable stems

Dankzij de verstelbare oorpootjes kan je deze in 3 standen instellen voor een goede pasvorm.

Plutonite Lensmateriaal

Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt wordt in hedendaagse brillen. Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

Prizm lens

De speciale Prizm lenzen zorgen voor een ongekende gereguleerde licht doorlating wat resulteert in een verbetering van kleurcontrasten en de zichtbaarheid van objecten verbetert.

Type Oakley Prizm Lens

Prizm Low Light

De Oakley Jawbreaker Prizm Low Light is een echte lens geschikt voor de avondfietsritten en de echt donkere dagen en of omstandigheden. De Prizm technologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg, doffe kleuren worden ‘warmer’ wat leidt tot een beter contrast. Deze Low Light lens heeft een rustige roze/grijze kleur. Zijn gebruiker heeft hierdoor een rustige look aan zowel de binnen- als de buitenkant. Met een lichtdoorlating van 75% is het wel duidelijk dat deze lens niet echt geschikt is voor de zonnige omstandigheden. Wel kun je door zijn Prizm technologie veel sneller reageren als je obstakels moet ontwijken. Daarnaast ‘kleurverbetering’ is door de hele dag heen een stuk ontspannender voor het oog. De Prizm Low Light lens is een ideale lens voor de fietser die voornamelijk bewolkte / donkere omstandigheden is te gebruiken. Een ideale lens dus om je collectie compleet te maken!