Menu
Retour

Kwakzalver Vurig Warm / Koele Gel / Bal-Sem Voordeelverpakking

Kwakzalver Vurig Warm / Koele Gel / Bal-Sem Voordeelverpakking
Soyez le premier à donner votre avis
39,- 6,90 de réduction
En stock (encore 1)

  • Commandé avant 22:00, livré le lendemain
  • Livraison gratuite
  • Retourner gratuitement

mantel-customer-service

Posez une question sur ce produit

Envoyez un e-mail au service client

Points forts & points faibles

Points forts & points faibles

  • Vurig Warm verwarmt en verzorgt de spieren, zodat je actiever aan trainingen kunt beginnen.
  • Koele Gel dooft brandende spieren en zorgt voor een snel herstel na intense trainingen.
  • Bal-Sem voorkomt frictie tussen de huid en fietsbroek, waardoor zadelpijn achterwege blijft.
  • Alle drie de producten kunnen gaan irriteren, als deze in contact komen met je ogen.

Caractéristiques techniques

Caractéristiques techniques

Marque
Kwakzalver
Quantité
1 pièce

Description

Description

De Kwakzalver Vurig Warm / Koele Gel / Bal-Sem Voordeelverpakking staat garant voor een goede en comfortabele fietservaring. Zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van fietsritten zul je deze combinatie goed kunnen gebruiken.

Kwakzalver Vurig Warm
Kwakzalver Vurig Warm bestaat uit een warme combinatie van Oosterse specerijen, welke zorgt voor een unieke huidsensatie. Deze warming-up gel verwarmt en verzorgt je spieren, zodat je actiever aan trainingen kunt beginnen. De bijzondere combinatie met kruidnagel zorgt ook voor een licht verdovend effect. Deze eigenschappen maken Kwakzalver Vurig Warm de ideale crème om het lichaam, voorafgaand aan trainingen, snel te activeren.

Hoe te gebruiken?
Knijp Kwakzalver Vurig Warm uit de tube en verdeel de gel gelijkmatig over de spieren die je, voorafgaand aan de training, wilt opwarmen. Binnen korte tijd zul je merken dat de betreffende spieren echt Vurig Warm Worden. Deze warming-up gel is ook geschikt ter verzachting van stramme spieren.

Kwakzalver Koele Gel
Kwakzalver Koele Gel dooft brandende spieren en zorgt voor een extreem snel herstel. Het verkoelende effect van de pepermuntolie en eucalyptus geur prikkelt je zintuigen, met een uitstekende verkoeling en herstel van je spieren tot gevolg. Met name na intensieve trainingen en workouts heb je hier veel baat bij. Deze cooling-down gel combineert de verkoelende werking van pepermunt en eucalyptus met de herstellende kwaliteiten van MSM (pijnstillende stof).

Hoe te gebruiken?
Kwakzalver Koele Gel is samengesteld op basis van pure ingrediënten die al heel lang worden gebruikt om het lichaam te laten herstellen. Dit effect wordt bereikt door de gel uit te tube te knijpen en vervolgens gelijkmatig te verdelen over de vermoeide en gevoelige spieren. Het duurt slechts enkele minuten voordat je de kwaliteiten van Kwakzalver Koele Gel merkt.

Kwakzalver Bal-sem
Kwakzalver Bal-sem kun je voor allerlei soorten fietsritten gebruiken. Of je nou een gravelrit maakt of 200 kilometer gaat wielrennen, deze zadelcrème is speciaal ontwikkeld om een pijnlijk zitvlak te voorkomen. Bal-sem verzorgt de huid en voorkomt frictie tussen huid en fietsbroek. Het resultaat is een comfortabele fietsrit, zonder zadelpijn.

Hoe te gebruiken?
Breng 1 à 2 pompjes Bal-sem aan op je zitvlak en zeem, om dit vervolgens gelijkmatig te verdelen. Mocht je meerdere dagen op de fiets zitten zitten, dan kun je deze zadelcrème wat vaker op de betreffende plekken smeren. Op deze manier haal je met Kwakzalver Bal-sem het meeste uit jouw fietsrit, zonder gehinderd te worden door zadelpijn.
Afficher plus Afficher moins

Fréquemment achetés ensemble