Batavus Zonar

2

De Batavus Zonar is een lichtgewicht derailleurfiets. Ideaal voor de fietsvakantie of dagelijks woon- werkverkeer. De fiets van het jaar 2015 is verkrijgbaar in een drietal uitvoeringen en verschillende flitsende kleuren

Ben je tevreden met het assortiment Batavus Zonar?

Ja Nee

Batavus Zonar Serie
De Zonar heeft inmiddels behoorlijk wat prijzen op zijn naam die zijn reputatie benadrukken. In 2014 won de fiets de prijs voor goed industrieel ontwerp (GIO) en in 2015 werd hij verkozen tot Fiets van het jaar! Daarnaast heeft de Batavus Zonar brons gewonnen binnen de categorie trekkingfietsen van de Op Pas Outdoor Awards 2015. Met drie verschillende modellen heeft Batavus een range sportieve fietsen op de markt gebracht die zowel geschikt zijn voor dagelijks gebruik als voor recreatieve ritten.

Batavus Zonar
Dit toegankelijke instapmodel is ideaal voor zowel de forens als de beginnende vakantiefietser. Met een standaard gemonteerde achterdrager en bevestigingspunten voor een voordrager, geschikt voor lange fietstochten en kampeervakanties. Door zijn lichtgewicht aluminium frames en ruime schakelmogelijkheden is de fiets Batavus Zonar uitermate geschikt voor een glooiend landschap. Voor elke smaak is er een kleur beschikbaar; van stoer zwart tot knallend rood.

Batavus Zonar Comfort
Het comfortmodel van de Batavus Zonar onderscheidt zich vooral op het gebied van comfort. Denk hierbij aan een geveerde zadelpen en voorvork en een naafdynamo. Ook dit model is zeer geschikt voor recreatieve ritten, maar misschien nog wel meer voor woon-werkverkeer.