Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie

Back2School

Een nieuwe schoolfiets hoort bij een goede start van het nieuwe schooljaar. Bij een schoolfiets staan veiligheid en betrouwbaarheid natuurlijk voorop. Een schoolfiets moet niet alleen tegen een stootje kunnen tijdens het fietsen, hij moet ook het fietsenhok overleven. Gelukkig zijn al onze schoolfietsen superdegelijk en kunnen ze de onvoorzichtigheid van de meeste tieners wel aan. Is de school wat verder weg? Dan zijn er tegenwoordig ook hele goede elektrische schoolfietsen. Daarmee wordt het misschien zelfs wel leuk om naar school te fietsen.

Ben je geen kind, heb je geen schoolgaande kinderen, maar wil je zelf van de Back2School-acties profiteren? Dat kan natuurlijk!

Populair: Elektrische schoolfietsen | Stadsfietsen | Transportfietsen